Ce nu ti se spune la cumpararea masinii
![]() ![]() ![]() |
Ce nu ti se spune la cumpararea masinii
Sneferu |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 15 May 04 From: O groapa numita ... Bucuresti! ![]() |
|
||
-------------------- Megane II Sedan 1,5 dCi 80 CP Gris Holograme
Confort Privilege August 2004 |
|||
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
nu ti se spune ca vei schimba flanse mereu si nu ti se spune ca are joc in directia electrica ; nu ti se spune ca are arcu dreapta montat gresit ; nu ti se spune daca a fost lovita ;nu ti se spune ca multe piese au garantie restransa,
|
--------------------
a
a
a
|
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
... si nu ti se ma spune ... ca farurile cu efect vitraliu sunt absolut normale ...
|
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner Bip... Bip... !!!
|
|
Sneferu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 15 May 04 From: O groapa numita ... Bucuresti! ![]() |
cum adica efect vitraliu?!!?
Mai, voi aveti Renault ca prima masina dupa Dacie? sau mai rau prima masina dupa ... nimic? Masina nu e o investie, e o cheltuiala; eu am avut VW Polo si Skoda Octavia; nici una nu a fost "perfecta"; toate au avut probleme; toate vin cu chestii ascunse; de asta m-am mirat ca nu a pus nimeni un astfel de post cu "chestiile ascunse". Asa ca va rog continuati ;-) Dar si argumentati ce spuneti. Nu aruncati doar pastila la suparare. Parerea mea ;-))) This post has been edited by cmandrei: 17 Mar 2006, 15:37 |
-------------------- Megane II Sedan 1,5 dCi 80 CP Gris Holograme
Confort Privilege August 2004 |
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu am pe faruri un fel de flori de gheata ...in partea jos. Facut scandal la Serus... dat telefoane la Vocea Clientului... Raaspuns : Nu este nici o problema, nu se schimba pe garantie deoarece nu afecteaza lumina data de far. Cind o sa am timp ....o sa ma mai cert cu ei, deocamdata nu am timp de asa ceva.
|
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner Bip... Bip... !!!
|
|
RIP |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 15 June 04 ![]() |
Nu ti se spune ca daca valoarea masinii (incluzand toate taxele) trece de 15000 euro, vei plati mai mult la asigurare pe an ca procent - in loc de 5% cat iti spune dealer-ul, platesti 6.5%.
Nu ti se spune ca cele 7 functii ale computerului de bord la Confort Privilege sunt, de fapt, doar in oferta. In realitate ele sunt 6. Si cea mai tare... nu ti se spune ca anvelopele Goodyear "made in Turkey" sunt vai mama lor!!! Sunt turnate prost din fabrica si abia pot fi echilibrate. Daca aveti asa ceva pe masina, uitati-va bine la plumbii pusi pe jenti, daca sunt din aia mari de 40-50g, e clar, anvelopa e VARZA!. |
-------------------- Megane II Sedan 1.6 16V Gris Eclipse
Climatronic, Cabasse, Xenon |
|
danielh |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 28 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Nu ti se spune ca daca valoarea masinii (incluzand toate taxele) trece de 15000 euro, vei plati mai mult la asigurare pe an ca procent - in loc de 5% cat iti spune dealer-ul, platesti 6.5%. Asta depinde foarte mult de asiguratorul cu care inchei contractul. Daca accepti oferta de asigurare a dealerului sunt mari sanse sa faci o afacere proasta. Ideal ar trebui sa apelezi la un broker de asigurari care sa iti prezinte ofertele mai multor asiguratori, sau sa suni chiar tu la mai multe companii si sa ceri oferte (atentie la conditiile contractului, in special la fransize!). Pentru masina mea (inca nelivrata :-(, valoare TTI 16500 EUR) cu ajutorul unui broker, am obtinut de la Omniasig 5%, fara fransize, in timp ce oferta Allianz era peste 6.5%. O alta companie care merita luata in calcul, pentru cotatiile reduse si conditiile bune este Asiban. |
-------------------- |
|
taurash |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 336 Joined: 26 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu ti se spune ca nu exista posibilitatea sa dezactivezi alarma daca iti doresti acest lucru!
La service am intrebat cum o pot dezactiva si raspunsul a fost pe cat de simplu atat de categoric: NU SE POATE! DE CE ATI CUMPARAT-O? ![]() |
-------------------- Megane II Sedan
Confort Privilège 1,5 dCi 80 CP, 2004 |
|
Radu718 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 675 Joined: 22 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Poate sunt off topic, fiindca se discuta de Meg.: la Clio 1.4 8v:
1) Nu-ti spun ca ambreiajul e varza, datorita arculetelor, cu consecinte in zgomot asemantor Diesel si cu trepidatii la plecarea de pe loc 2) Nuca ambreiajului se "toceste" dupa aprox 5000 km, cu consecinta ambreiajului in trepte (probleme la plecarea de pe loc) 3) Huruit compresor AC la 2500 ture 4) Izolare fonica deficitara la usile fata, datorita chederelor geamului 5)Cloncanit fata (pe care le au toate, dar le sesizeaza putini) 5) Troncanit stanga spate cu masina incarcata Problema 2 si 4 le au toate (adica inclusiv bicorpurile) , in plus, asa cum a spus si Miju, la cele cu directia electrica, evident, problema casetei. |
-------------------- Clio Symbol Expression 1.4 8V
Gri Boreal |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 16:24 |