cursa stergator dreapta
![]() ![]() ![]() |
cursa stergator dreapta
gTz |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 21 October 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megan
- B-34-YLW
2004 1.6 16V
|
|||
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
nu... eu am incercat si sa pun un stergator stanga mai mare, de 650 mm, din acelasi motiv. insa am revenit la cel de 600 mm pentru ca nu stergea bine cel de 650, nu se mai apasa uniform pe toata suprafata.
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu prea ai cum... este din cauza formei parbrizului...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
gTz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 21 October 09 ![]() |
nu cred ca are vreo legatura cu dimensiunea stergatoarelor...acum un an mi'am luat din metro niste stergatoare si nu aveau de 600 asa ca am luat 580 cu 480 si exact la fel stergeau......ma enerveaza ca numa la renault si la dacia ce se opreste stergatorul in dreptul oglinzii......la toate celelalte....vine pana in dreptul soferului....o sa incerc sa pun stergatorul un pic mai sus...sau sa ma duc sa cumpar un brat de aceasi dimensiune....de la o alta masina
This post has been edited by gTz: 26 Nov 2009, 10:21 |
--------------------
Renault
Megan
- B-34-YLW
2004 1.6 16V
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
V-ul ca V-ul ... da pe mine ma enerveaza dunga de apa din dreptul soferului care se prelinge dupa ce ai sters parbrizul. Exact ca la logan.
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Sp!ke |
![]()
|
![]() Membru dreptaci Group: Members Posts: 421 Joined: 13 October 07 From: Bucharest ![]() |
Ar trebui prelungita tija de antrenare a celor doua stergatoare cu 3cm pentru a-i mari cursa stergatorului sin dreapta, dar asta presupune sa demontezi tot ansamblul de stergator de parbriz, sa tai tija si sa sudezi un prelungitor.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV 1.5 DCI 77kw & Logan 1.4 MPI 55kw
2007/2009 Laureate Renault Logan... by Dacia...
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Nu cred ca tine de producator, ci mai degraba de proiectant. Ce sa faca saracul Valeo in acest caz
![]() |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 01:08 |