Care este numarul maxim de beri baute la volan?
![]() ![]() ![]() |
Care este numarul maxim de beri baute la volan?
venom |
![]()
|
||
Membru Group: Banned Posts: 186 Joined: 28 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- >>>>>speed is the essence! >>>>>
Clio Simbol 1.4 16v full dec.2004 |
|||
shu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 133 Joined: 4 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Io cel mai mult 2 beri si nu mai fac a doua oara, promit. Cred ca 250ml e cam maximul daca vrei sa nu se "inverzeasca"
|
--------------------
Renault
Megane II Hatchback
2005 Confort Dynamique - Gri Eclipse
|
|
murfi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 668 Joined: 31 May 04 ![]() |
Cred ca 4 dar baute in 2 ore asa ca nu trebuie adunate toate la alcolemia din sange.
In multe tari ai voie sa bei 2 beri si sa conduci si statisticile nu dau mai multe accidente din cauza asta. |
-------------------- |
|
raducu68 |
![]()
|
Membru Demisionat Group: Banned Posts: 645 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(murfi @ Apr 15 2005, 12:44 PM) Cred ca 4 dar baute in 2 ore asa ca nu trebuie adunate toate la alcolemia din sange. Legea lui murfi ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
murfi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 668 Joined: 31 May 04 ![]() |
QUOTE(raducu68 @ Apr 15 2005, 01:30 PM) Legea lui murfi ![]() Corect raducu !!! ![]() O faza tare care am vazut-o la prefectura (un fel de Udriste) la francezi era un poster mare care zicea: dupa 2 pahare de vin dau cheile de la masina la altcineva |
-------------------- |
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
Berea este dupa cel mai mult timp din singe (6 ore).
Eu in timpul zilei nu beau nici un fel de alcool pentru ca unde sint eu e si masina pe undeva prin apropiere.Beau doar seara cind sint sigur ca nu mai urc la volan. De ce nu alcool la volan?Iata doua motive: - in caz de accident ai cel putin circumstante agravante - cei care au casco la masina baga mina in propriul buzunar si nu te mai acopera asigurarea PS:Am fost vara trecuta in Spania.La ei poti sa bei 2 beri si nu iti face politia nimic.Daca te depisteaza in trafic cu alcolemie peste limita te opreste si te pune sa faci exercitii fizice (gimnastica) pina iti revii apoi te lasa mai departe (nu se suspenda permisul).Daca esti manga te duc ei acasa ![]() |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
raducu68 |
![]()
|
Membru Demisionat Group: Banned Posts: 645 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(pablo @ Apr 16 2005, 11:28 AM) Daca esti manga te duc ei acasa ![]() Pe gratis?! ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
Se urca unul din politisti in masina ta si te duce acasa.
|
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
asa e, dar numai dupa ce termina de invelit toata ciocolata.
cum sa te duca acasa daca te prinde manga la volan? nu cumva iti da si un premiu? |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
raducu68 |
![]()
|
Pai poate ai baut si te-ai facut manga pentru ca ai un necaz in familie sau la servici... Politistii aia sint niste persoane intelegatoare si sufletiste, incearca sa te ajute si ei cum pot, nu ca la noi
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Stati amandoi pe aici , ma refer la Raducu si McVic, in ultima perioada politistii spanioli sau cam plictisit de cati romania trebuie sa "conduca" acasa si ii opresc direct la granita ...
![]() |
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
McVic |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 358 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cornel_t @ Apr 18 2005, 06:40 AM) Stati amandoi pe aici , ma refer la Raducu si McVic, in ultima perioada politistii spanioli sau cam plictisit de cati romania trebuie sa "conduca" acasa si ii opresc direct la granita ... ![]() Eu cu raducu nu suntem romani. Raducu e din rahova, e rahovean ![]() |
-------------------- Renault Clio Bicorp 1.4 16v 2003
Gri Boreal Full options Renault Clio Bicorp Extreme 1.4 16v BVA 2005 Negru ...on za uei |
|
vladus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
nici una, adica 0 adica none. Alcoolul si volanul nu prea merg impreuna
|
--------------------
Renault
Megane2
2004 Dinamique Renault Megane 2 Dinamique, negru, + clima + esp + Philips Blue Vision + in curand bord albastru
|
|
VladK2K |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 30 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu beau nimic. Nici macar o bere. Si de fara alcool sa nu aud - cred ca e cel mai prost lichid care se poate vinde. Suc si apa!
Daca o sa mi s-ar intampla sa terbuiasca sa plec de la o nunta, as pune pe cineva sa conduca sau m-as culca in masina! |
--------------------
Hyundai
Tucson
2017 LP+
|
|
fixer |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 11 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca facem un calcul, o bere in conditii normale (5% alcool, persoana ~70kg) ridica alcoolemia pe la 0,3 "la mie". Scaderea ei la 0 se face in 3,5 - 4 ore, nefiind influentata de ce mai mancati si beti dupa (genul cola, cafea etc). Concluzie, 2 beri = 7-8 ore de alcoolemie. La 3 beri alcoolemia deja este in zona cu raspundere penala. Sunt foarte multi factori care intervin in calcul, dar asta este o medie de care e bine sa tineti seama.
|
--------------------
Renault
Megane
2005 Influence M2 Sedan Influence 1.5 dCi 80CP
C4 coupe 1.6 HDI |
|
rkillera |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 7 August 05 ![]() |
Eu nu prea am probleme de genul asta. Cand merg cu nevasta conduce ea. Cand nu, merg cu taxiul
|
--------------------
Renault
Megane II
2005 Estate Confort Expression 1.6 + clima, 08.2005
|
|
Vanzatorul de Iluzii |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 398 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Pentru ca alerg destul de mult: 0 beri. Seara, acasa, un pahar de vin bun...
|
-------------------- Tiida Tekna+ HB 1.5dCi 106 trapasi Warm Silver
Megane 2.2 Sedan Privilege 1.6i/112 Beige Poivre |
|
laur_dci |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 21 April 05 ![]() |
"volan" nu se mixeaza cu "alcool"
cam cu 3 sapt in urma am fost la un gratar si am baut o bere imediat cum am ajuns si apoi am jucat fotbal,am papat si apoi iar am alergat un pic in ideea ca oricum iese alcoolul dar mi-a fost frica tot drumul si m-am linistit doar acasa data viitoare imi iau din prima fara alcool |
--------------------
Clio Bicorp
1.5dci 80cp
extreme 2005 clio symbol fidji 2006 1.5dci 65cp
|
|
fixer |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 11 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(laur_dci @ Sep 6 2005, 09:20 PM) cam cu 3 sapt in urma am fost la un gratar si am baut o bere imediat cum am ajuns si apoi am jucat fotbal,am papat si apoi iar am alergat un pic in ideea ca oricum iese alcoolul Si nu ti s-a facut sete de o bere dupa atata sport? ![]() |
--------------------
Renault
Megane
C4 coupe 1.6 HDI |
|
VladK2K |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 30 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Inca o chetie:
Apa de gura sau "spray-ul pentru improspatarea respiratiei", ca sa nu iti mai miroasa gura a bere, influenteaza rau de tot "cantitatea de alcool in aerul expirat", e mai periculos decat sa admiti ca ai baut o bere su 2 ore inainte sa pleci! |
--------------------
Hyundai
Tucson
2017 LP+
|
|
fixer |
![]()
|
Hai ma, lasati bancurile ca daca mananc patrunjel sau beau fanta creste alcoolemia. Daca arata altceva decat zero pe alcool-tester, refuzi sa admiti proba (nu este admisa ca proba ca nu este foarte fiabila), te iau la instit. de medicina legala sau la un spital si iti iau sange. Asta e proba finala. Daca eu vreau sa-mi clatesc gura cu vodka ca am o masea bulita, treaba mea, nu inseamna ca am alcool si in sange.
|
--------------------
Renault
Megane
C4 coupe 1.6 HDI |
|
un_vizitator |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 14 August 05 From: Bucuresti ![]() |
o singura data am baut la volan, acum 6 luni, un pahar de martini sau ceva nu mai stiu. eram la un vecin de cartier. pana acasa am facut 20 min, cred ca m-am asigurat de 20 de ori la fiecare intersectie
![]() |
--------------------
Clio
Symbol
2005 dCi power.... u have no ideea what you're missing ;)
|
|
cip07 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 25 February 05 ![]() |
De craciun, eram la serviciu, am facut niste experiente impreuna cu un coleg.
(Fiind si responsabil cu protectia muncii in firma trebuia sa fac experimente, nu?) Am baut 1/2 pahar bere si dupa 1/2 ora am suflat in fiola. S-a incalzit si s-a colorat in galben verzui. Concluzia e usor de tras. Au urmat alte fiole la 1 pahar, 2 pahare, 3 pahare etc...pana ne-am facut muci (glumesc, cam cate o sticla jumate de caciula). Fiola se inverzeste din ce in ce mai tare...pana la 4 pahare, de aici poti sa bei si zece ca tot verde e. Concluzia ar fi ca nu poti trisa la fiola daca ai baut. Chiar si o gura de bere, daca ai baut si a ajuns in stomac iese la fiola. Mai degraba nu iese la sange daca s-a baut putina, |
--------------------
RENAULT
CLIO SYMBOL
2005 EXPRESSION Clio Symbol, 80 dCI, Expression, iunie 2005
"O masina este o gramada de fier pe patru roti care te duce din punctul A in punctul B" (citat de la discutia cu dealer-ul) |
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
misterb are dreptate...Chiar si pentru o bere ,neplacerile pe care poti sa le ai intr-un ''ceas rau'' sunt mult prea mari(incepand de la problemele cu asigurarea de daune etc)
|
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
raresss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 11 August 05 ![]() |
am votat 3 beri (e adevarat mici) care de altfel este si limita legala in spania. o.3 la mie in sange (in aer cred ca este 0.6).
pana in limita asta este complet legal. pana la valoarea dubla este amenda si peste este nasol. asa ca beau cate o berica din cand in cand ![]() |
-------------------- MII 1.5 DCI 100CV
Luxe privilege - rojo fuego |
|
VladK2K |
![]()
|
QUOTE(raresss @ Sep 30 2005, 11:39 PM) am votat 3 beri (e adevarat mici) care de altfel este si limita legala in spania. o.3 la mie in sange (in aer cred ca este 0.6). pana in limita asta este complet legal. pana la valoarea dubla este amenda si peste este nasol. asa ca beau cate o berica din cand in cand ![]() aha... la noi pana la 0,4 (cu 0,8 expirat) e amenda, restul deja te baga la bulau Pentru cine s-a uitat la Mythbusters, intr-un episod au incercat tot felul de chestii pentru a pacali un aparat de testare a alcoolemiei (chiar un aparat maricel, nu fiola) si politaii la care s-au dus au zis ca daca da rezultate eronate (de genul 1,4 si apoi 0,6) te duce frumos la spital Raresss, alea 3 beri sunt de jumate sau 0,33? si sunt normale (4,8%) sau strong? sau light ![]() This post has been edited by VladK2K: 1 Oct 2005, 04:35 |
--------------------
Hyundai
Tucson
2017 LP+
|
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Nici una cu alcool.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
k0b3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 14 August 05 From: Iași ![]() |
Nu beau la volan, ca nu e sanatos. Si daca intr-o intersectie trece unul pe rosu si intra in mine (eu fiind nevinovat) oricum testele de alcoolemie se fac si riscul de a pierde carnetul exista.
|
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
|
|
casper |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 481 Joined: 9 September 05 From: militari pe stanga ![]() |
o singura data am baut o bere si era sa o patesc, era sa intre un taran de taximetrist in mine in intersectie, a trecut pe rosu, si ? o pateam si io daca nu-l feream. sunt impotriva tuturor care se urca la volan chiar si cu o bere consumata. in plus decat sa te amagesti cu bere fara alcol mai bine te umfli cu sucuri naturale, ca-s mai sanatoase.
|
--------------------
MEGANE
SEDANE
2005 megane sedan expresion 1,5 dci 80 cai - martie 2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 22:31 |