Clio Symbol III
![]() ![]() ![]() |
Clio Symbol III
David |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 370 Joined: 27 November 03 From: Cluj ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Zafira
2003 Opel Zafira 2.0 DTI - 03/2003
BMW F650 - 08/1995 |
|||
octavianf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 15 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Salut
Poze, ceva date informative... Ce se aude despre el? |
-------------------- Clio Symbol 1.4 16V 2002 Dynamique
Culoare: Rosu Optionale: ABS + Airbag pasager |
|
David |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 370 Joined: 27 November 03 From: Cluj ![]() |
Va fi echipat si cu dCi-ul de 80CP si nu va mai avea nuca buclucasa.
|
--------------------
Opel
Zafira
BMW F650 - 08/1995 |
|
octavianf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 15 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Interesant
Poate o sa trec la diesel. Oricum la cate citesc pe site nu prea mai imi vine sa imi cumpar un Symbol nou. A mea are aproape 3 ani si sunt foarte multumit de ea. Auzisem la un moment dat ca daca lanseaza Logan nu mai importa Symbol. |
|
David |
![]()
|
Este posibil sa dispara Clio Symbol din Ro cu aparitia Loganului; informatiile legate de CS III le stiu de pe un forum din Ungaria.
|
--------------------
Opel
Zafira
BMW F650 - 08/1995 |
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
sunt convins ca zvonul e lansat de un zvonac cum sunt cativa pe dacia.
si chestia cu comandatul inainte de lansare, la reno nu s-a mai auzit. nici macar in romania. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Din cate am inteles de pe site-ul renault Clio Symbol va fi inlouita cu Renault Logan.
Ii inteleg ca nu inteleg de ce sa ai doua masini csub aceeasi marca in aceeasi gama care safaca concurenta una alteia. |
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
- XXXXXXX
2004 - 1.5 dci Conf Exp
|
|
kobe |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 13 May 04 ![]() |
nici vorba, noul Clio (generatia 2004) este mai scump tocmai pt a face fata Loganului
|
-------------------- |
|
Bob |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 1 June 03 From: Timisoara ![]() |
Clio Symbol III?? Parca Clio nou apara in tomana 2005 nu? Dar ce are Clio symbol III fata de II? Sa nu uitam ca in Ungaria era disponibil si Symbol cu motor de 1.6.. asa ca la noi merge inca si cel de 1.5 dCi.
|
--------------------
Renault
Megane
2008 Privilege 1.5 dCi 105 Cp
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
clio 3 e facut pe noua platforma B care actual sustine micra si se pare si logan. masina seamana mult in fata cu scenic 2 si in spate e mai urata ca orice reno facut pana acum. cel putin din poze eu asta am inteles. realitatea poate sa difere.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Mai urita decit Vel Satis? Nu cred ca se poate.
![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
octavianf |
![]()
|
Orice se poate!
![]() Are cineva poze sau un link? |
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE clio 3 e facut pe noua platforma B care actual sustine micra si se pare si logan. masina seamana mult in fata cu scenic 2 si in spate e mai urata ca orice reno facut pana acum. cel putin din poze eu asta am inteles. realitatea poate sa difere. alex .. sa vedem si noi poze ![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
grig |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 13 March 03 From: Bucuresti ![]() |
mai baieti eu cred ca voi vorbiti de renault modus care nu este clio generatia III (ala in 2005 va intra in productie)
|
-------------------- |
|
Bob |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 1 June 03 From: Timisoara ![]() |
Mai daca vreti poze cu Modus (monovolumul celor de la Renault pentru clasa mica) vedeti pe Auto-motor-si-sport.ro sau in revista sau pe site-ul reno. Pentru clio III inca nu exista decit schite care aduc a Megane II mai micut adica are si spatele asemanator.
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Se para ca nu a fost tocmai un zvon. Urmarind forumul de la francezi am gasit date depre clio III care are grlia fata ca cea de la megane. II.
http://www.forum-auto.com/sqlforum/section...sujet207483.htm Nu spun insa nimic despre clio symbol ( thalia). Sa fie oare logan-ul inlocuitoul lui symbol(thalia). este posibil. Pana cand nu vom vedea in fiare si fire pe clio III symbol nu vom sti. |
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
- XXXXXXX
2004 - 1.5 dci Conf Exp
|
|
David |
![]()
|
![]() Am vazut ieri Clio Symbol Phase III. Probabil ati vazut si voi, numai ca diferentele sunt asa de mici ca nu se observa - nici un face lift nu se poate numi. Ce am observat eu diferit: grilajul din fata radiatorului are alt model, alta tapiterie inauntru pe scaune si usi, si cadranele ceasurilor din bord au alt desen (acelasi forma, acelasi functionalitate). |
--------------------
Opel
Zafira
BMW F650 - 08/1995 |
|
AlexV |
![]()
|
da are neivelul carburantului si temperatura electronice si computer de bord.
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
David |
![]()
|
Pe cel care l-am vazut eu (un Clio Symbol dCi Expression) nu le avea electronice. Erau exact ca si ale mele.
|
--------------------
Opel
Zafira
BMW F650 - 08/1995 |
|
octavianf |
![]()
|
QUOTE da are neivelul carburantului si temperatura electronice si computer de bord. asa cum sunt cele care or sa fie la logan? |
|
Bob |
![]()
|
Are aceleasi ceasuri doar cu un desen diferit. Mai are regalaj pe inaltime volan si scaun sofer, are semnalizatoarele pe spate cu sticla alba, are si alt tip de capace de roata. Cam atita este cu faza III.
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
cata |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 26 November 03 ![]() |
si alt tip de jante ca model, ceva culori noi si o reducere de 300euro
|
-------------------- ex-dsn 2001
|
|
octavianf |
![]()
|
un link primit de la un prieten
http://www.renault.com.tr/2004/tasarim.php...l=clio_symbol_2 |
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
symbolul 3 este cumva cel cu semnalizatoare clare? daca da, care este diferenta? ce are in plus? in minus are aparatorile de noroi
![]() |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
Bob |
![]()
|
Nu e symbol 3, este doar faza 3. Adica un symbol 2 cu imbunatatiri. Scaun sofer reglabil pe inaltime, volan reglabil pe inaltime, semnalizatoare clare, alte capace de roti, alt design pentru ceasurile de bord si cam atita. Din ianuarie am inteles ca intra 1.5 dCi de 80 de cai si pe symbol.
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
vladus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
am vazut unul in oras deja... modificarile nu sunt majore, dar arata mai bine stopurile si are spoilerul fata de la ultimul clio hatchback. E un foarte, foarte fin face-lift dupa mine.
|
--------------------
Renault
Megane2
2004 Dinamique Renault Megane 2 Dinamique, negru, + clima + esp + Philips Blue Vision + in curand bord albastru
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
in plus, a aparut si dieselul de 1.5, 80 CP.
asta e un lucru excelent, si cred ca voi lua unul ![]() |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
QUOTE(shaung @ Jul 17 2004, 08:47 PM) Din cate am inteles de pe site-ul renault Clio Symbol va fi inlouita cu Renault Logan. Ii inteleg ca nu inteleg de ce sa ai doua masini csub aceeasi marca in aceeasi gama care safaca concurenta una alteia. ce haiose sa descoperi topicuri mai vechi, sa citesti ce zvonuri erau atunci ![]() chiar asa, unde e Clio Symbol III ? |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
La mancat Golanu!
|
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
eu cred ca Golanu isi lua jucariile si se multa prin tarile tropicale daca mai aveam si Clio Break
![]() |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th August 2025 - 17:18 |