CD Player
![]() ![]() ![]() |
CD Player
Profetu13 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 8 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
2005
- xxx
|
|||
Codrin-Bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 18 September 07 From: Bacau ![]() |
Nu vei putea folosi satelitul de la volan...daca ai sa acuti..vei gasi nspe comentarii pe ac. problema, si vei gasi si rezolvarea..
|
--------------------
Renault
Symbol-Fidji
2007-1.5 dCI/70Cp
- BC-
|
|
geo_cospy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 7 November 08 ![]() |
Al meu nu are mp3 si as vrea sa fac rost de un casetofon original cu mp3. De unde as putea sa cumpar .... la Renault e scump si nu merita.
Stiti cumva se gasesc in targ sau la cei care au renuntat la el .... Multumesc |
--------------------
renault
clio IV
2019 life evo 75 tce
|
|
Relu11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.079 Joined: 21 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Ce folos? oricum nu merge nici satelitul nici afisajul
Mai bine te orientezi catre http://www.metrafo.ro/produse.html?keyword=704605&where=0 Mai multe detalii Cum se conecteaza un mp3 This post has been edited by Relu11: 7 Nov 2008, 10:51 |
--------------------
.
.
.
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Sau mai dati search, cititi, vedeti ce si cum ... dupa care cautati un cd-player de logan sau reno care sa fie compatibil cu comenzile si afisajul daca e necesar (sunt cu afisaj incorporat si separat) si gata
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.240 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
QUOTE(Profetu13 @ 7 Nov 2008, 10:51) M-am hotarat sa-l schimb si sa-mi iau un CD player, ieftin ... un Blaupunkt (San Remo MP26). Intrebarile mele sunt: 1. exista probleme de compatibilitate intre noul player si sistemul audio ? 2. voi mai putea folosi in continuare comenzile rapide de langa volan ? 3. afisajul de pe bord va fi influentat ? Multumesc 1. nu 2.nu 3.nu va functiona decat ora si temperatura. sfat : nu lua blaupunkt....acelasi model l-am avut io....e slab rau......cauta un pioneer,kenwood,sony.... |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
Profetu13 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 8 June 07 ![]() |
Multumesc pentru sfaturi ...
Totusi, e positbil ca problema sa fie din cauza receptiei (antenei) avand in vedere faptul ca in oras prind cateva posturi de radio. N-as vrea sa schimb aparatu daca nu e defect .... Radio-ul e suficient pentru mine ... |
--------------------
Renault
Clio
2005
- xxx
|
|
lucianm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 799 Joined: 13 December 06 From: Iasi ![]() |
verifica antena, ajungi usor la ea dand jos plafoniera. de obicei mai patrunde apa pe acolo si oxideaza ( fiind din aluminiu ).
Suportul de antena ( cea care se fixeaza pe plafon si care sustine antena ) e 25 lei la reprezentanta si e identic cu cel de logan. |
--------------------
VW
Golf 6 1.4 TSI
2011
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.240 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
ce treaba....eu am,momentan, un RCD de logan
![]() ![]() acum,sincer, si rcd sau rcs-ul da clio,ala original, e tot philips si tot la fel construit....ar trebui sa mearga brici....poate e cazul sa treci pe la service,daca mai ai garantie....daca nu,sfatul meu,arunca-l departe ![]() |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 17:40 |