Zgomot actionare frana, scartait/huruit la franare
![]() ![]() ![]() |
Zgomot actionare frana, scartait/huruit la franare
DrK |
![]()
|
||
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
|
||
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|||
Just me |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 1 November 07 ![]() |
Salut!
Am si eu o problema cu Symbolul meu. Mentionez ca are 6500 de km si aprox 5 luni. Nu am mai mers cu masina de duminica si azi dimineata cand am plecat spre serviciu, de fiecare data cand puneam frana facea un zgomot ciudat pe spate, ca si cum ar atinge cauciucurile de ceva, deci se auzea in afara nu ca si cum ar freca tamburii. A mai patit cineva asa ceva? |
--------------------
Renault
Sybmol 1.5 dci
2007
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
E "normal". Mai cauta, citeste si pe aici si vei vedea.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Just me |
![]()
|
Mersi...am inteles care-i problema...dar ma cam speriasem...toata iarna a fost ok si acum dintr-o data face figuri....adevarul e ca am fost duminica pe o strada in rahova plina de gropi de apa si noroaie...
|
--------------------
Renault
Sybmol 1.5 dci
2007
|
|
ionutmar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 9 July 06 ![]() |
Just me, ce strada din rahova era? Buzoeni cumva? ca si eu am trecut pe ea si apoi aveam un zgomot ciudat pe spate, care a disparut dupa cativa km.
|
--------------------
Renault
Clio IV
2014 Expression 0,9 Tce
|
|
Just me |
![]()
|
Nu stiu exact numele strazii -una prin Magurele - dar e de speriat...numai mocirle de juma de metru...
![]() |
--------------------
Renault
Sybmol 1.5 dci
2007
|
|
dumiDude |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 12 May 07 ![]() |
ieri am remarcat ca la franare se aude un zgomot care in prima instanta am crezut ca mi s-au dus ferodourile. Am 72000km fara sa le schimb plus ca am observat o franare mai brusca pe fata, parca spatele nu ar actiona de loc
![]() Zgomotul asta l-am mai avut si s-a rezolvat cu spray cred ca wd40 dar acum mi se aude un fasait in pedala de frana cand o actionez... Orcium va trebuie sa desfac tamburii sa schimb ferodourile, curatat pe acolo si nuj ce sa zic sa bag niste wd40 pe la pedala de frana??? |
--------------------
renault
clio symbol 1.5 dci
2003
|
|
ionutmar |
![]()
|
si eu am fasaiit la pedala, la serus a zis ca e de la pompa de servo care are membrana fisurata (noua cam 1000 Ron
![]() ![]() ![]() This post has been edited by ionutmar: 7 Feb 2008, 21:49 |
--------------------
Renault
Clio IV
2014 Expression 0,9 Tce
|
|
dumiDude |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 12 May 07 ![]() |
da-o draq de treaba pt o membrana sa dai 10 mil e strigator la cer.... o vand daca e pe asa si vb serios
![]() |
--------------------
renault
clio symbol 1.5 dci
2003
|
|
ionutmar |
![]()
|
servofrana arata asa:
1208_5.jpg ( Size: 18.66k ) Number of downloads: 111 si aici sunt doua variante Bosch sau Lucas (parca), si e diferenta de pret intre ele de vro 3-4 mil chiar. This post has been edited by ionutmar: 9 Feb 2008, 12:35 |
--------------------
Renault
Clio IV
2014 Expression 0,9 Tce
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 20:25 |