De ce Renault ?
![]() ![]() ![]() |
De ce Renault ?
VladK2K |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 30 August 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Hyundai
Tucson
2017 LP+
|
|||
Nicotine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
@ncristi:
Da am pb cu Megane-ul: - garnitura dusa rezervor lichid parbriz - si disc de frana ovalizat in 2 luni si 7000 km!!!!!! |
-------------------- MII Sedan 1.6 16v Confort Privilege Beige Angora 2005; sistem supraveghere presiune pneuri; bavete noroi fata spate
, etrieri vopsiti rosu |
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
QUOTE si disc de frana ovalizat in 2 luni si 7000 km!!!!!! ![]() Cum ai reusit? |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
era discul incins shi s'a dat prin baltzile capitalei?? e posibil. am mai auzit de aceeeashi problema la un megane coupe cu 4k km la bord.. reno romania nici nu a vrut sa auda, ca cica ce a cautat ala in balta cu mashina???
|
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
Nicotine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Le-am inlocuit pe toate plus placute bonus. Thanks Ren-Nis Rom, dealer fericit cu inca o lucrare in garantie,decontata de importator.
Tin sa mentionez ca nu am trecut prin nici o balta si nici la spalatorie nu am fost cu discurile incinse dupa drum. Se pare ca este vorba de fiabilitatea legendara Renault. This post has been edited by Nicotine: 21 Sep 2005, 22:18 |
-------------------- MII Sedan 1.6 16v Confort Privilege Beige Angora 2005; sistem supraveghere presiune pneuri; bavete noroi fata spate
, etrieri vopsiti rosu |
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
QUOTE Tin sa mentionez ca nu am trecut prin nici o balta si nici la spalatorie nu am fost cu discurile incinse dupa drum. Se pare ca este vorba de fiabilitatea legendara Renault. Stai linistit ca se intampla si la case mai mari toyota spre exemplu...ce-a mai fiabila masina din lume ![]() |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
Picasso |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 22 September 05 ![]() |
Tinand cont ca e primul Renault pe care il conduc, a trebuit sa votez a doua optiune, ca sa fie votul corect. Insa desi am cumparat masina pentru ca era cea mai ieftina diesel cu dotari ok, pot sa spun cu mana pe inima ca o iubesc, dupa numai 4 zile de condus!
|
-------------------- Clio Symbol Fidji 2005, 1.5 dCi 80 CP
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Nu e nici primul renault pe care il conduc si nici nu sunt indragostit de marca renault. Sunt doar intdragostit de modelul meu...
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
si eu am votat a doua optiune insa m-a atras intr-o oarecare masura si marca in sine,fie si din ''nostalgia'' pentru prima mea masina -batrana dacie, de care am fost multumit(atunci imi placea sa cred ca era ruda renault-ului ,desi cea saraca)fie si dpdv practic (in abundenta de pe piata noastra de masini renault sau derivate,piesele de schimb n-ar fi o problema atat ca procurare cat si al pretului-nu ca mi-am propus sa ajung la pensie cu ea...)
|
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() Sunt si destule lucruri care ma nemultumesc la ea(greieri, gandaci si ce dracu mai traieste prin bordul ala). ![]() This post has been edited by ktmbull: 11 Oct 2005, 14:18 |
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
dorin00 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 12 May 05 ![]() |
Eu am luat-o ca era ieftina (diesel la 10500 EUR, cu ABS si 2 airbaguri, jante si vopsea metalizata, alarma). E mai buna decat ma asteptam. Dupa 4 zile e usor sa o iubesti, dar dupa 35000 km, iubirea cea mare se mai potoleste, ramane doar o afectiune profunda
![]() Practic in afara de greieri si alte zgomote care apar si dispar, nu am ce sa ii reprosez, nu am avut inca nici o problema, am fost in service doar pentru revizii. dCi e un motor bun. Inca nu am avut "ocazia" sa cumpar piese asa ca afectiunea mea e relativ explicabila. Acushica ies din garantie, am programat-o la o revizie motor pe 26 oct. Va anunt cum a mers ![]() Daca aveam mai multi bani atunci, probabil ca imi luam tot Renault dar mai mare ![]() |
--------------------
Renault Clio
Symbol dCI
2004 Expression Viata e scurta. Nu o putem lungi. Trebuie s-o facem lata.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 13:05 |