ati vazut renou megane 2 rosu cu tunning (EWJ)
![]() ![]() ![]() |
ati vazut renou megane 2 rosu cu tunning (EWJ)
George |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 5 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
daca si cu ala era sa faci cum era sa faci cu meganeul meu cred ca in locu proprietarului te foloseam pe post de asfat.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
badea laurentiu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 2 June 04 From: Bucuresti ![]() |
nu sunt huse . Am schimbat tapiteria
Le-am facut la un prieten tapiter. M-a costat f. putin dar mi-a facut un pret special ![]() Scuze Claus nu te-am vazut. ce faceai la Alexandria? |
-------------------- megane2 tunning EWJ rosu
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE cu o diferenta sefu, ca am meu face suta in 12 sec si iarna sunt REGE , iar 1.5 dci in 14.6 si iarna ... no comment si, daca citam din cartea tehnica ... la subaru, la 1.6 ( nu wrx sti), consumul in oras e 10.9 .. spre deosebire de renault 1.5 care nu consuma decat 5.5 in oras si al tau face suta cu "doar" 2 secunde mai bine decat dieselul (12.3 fata de 14.3) ... am "citat" din renault.ro si subaru.ro chiar .. bestial mitsubishiu' |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
George |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 5 December 03 From: Bucuresti ![]() |
daca nu am avut bani de megane mi-am luat subaru asta e.
si DA este absolut demential evo ul |
-------------------- |
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
nu cred ca ar trebui sa te superi ...
pur si simplu era spirit de gluma .. 1.6 wrx sti .. referitor la ce ai spus despre megane ..rs 1.5 dci ![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
claus |
![]()
|
laur .. stopuri ca ale tale .. 186 eur la augsburg .. cu tva inclus
![]() cum mai e cu xenoanele? |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
badea laurentiu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 2 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Asta e . M-am ars. eu am dat 230 euro.
N-am sunat inca la xenoane . Nu stiu daca mai bag bani in masina |
-------------------- megane2 tunning EWJ rosu
|
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Ce simpatici sunt astia mici ...ce se cearta ei ...
Acu' serios .... GALBEN ?!!?!?! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner Bip... Bip... !!!
|
|
George |
![]()
|
deci GALBEN
![]() a fost super pe drumurile virajate de pana la alba ![]() 8) si DA am depasit si passaturi si mertzane toate pe viraje ![]() |
-------------------- |
|
reno-brutus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 7 January 05 From: pitesti ![]() |
salut tuturor! vad ca nu ati mai intrat de mult pe topicul asta, dar este cel care ma intereseaza cel mai mult. am si eu un m2 si, in mare, ma intereseaza aceleasi modificari ca ale celui din romana. am vb cu c&c tuning, dar ma duce cam intr-o mie de eur.ce nu gasesc sunt niste stopuri cu sticla tot rosie (alba nu imi place cum "da" pe masina rosie) dar cu leduri. Idei?
|
-------------------- |
|
claus |
![]()
|
stopuri cu leduri.. inca nu am vazut pentru m2.. dar ai putea sa iti iei stopuri negre, cum am eu ..
poza0430jv.th.jpg |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 16:43 |