Este MEGANE2 SEDAN in clasa limuzinelor?, clasa limuzinelor
![]() ![]() ![]() |
Este MEGANE2 SEDAN in clasa limuzinelor?, clasa limuzinelor
mosd72 |
![]() ![]()
|
||
membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 29 March 06 From: CLUJ NAPOCA ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
MEGANE 2.1 SEDAN
2005 1,6 16V
|
|||
cliuta |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 3 January 06 ![]() |
Numai cea cu 6 usi.
Are P. Daddy. |
--------------------
clio
bicorp
2005 BVA Mazda 3 GT black mica
|
|
coocky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 5 August 04 From: Timisoara ![]() |
depinde ce intelegi prin limuzina...
daca limuzina = saloon car atunci poti spune asta in rest... in nici un caz... |
--------------------
Renault
Megane II
2004 Renault Megane II Estate, 1.6 16V 115CP
Seat Leon CUPRA |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu este limuzina, este o berlina compacta.
Reclama aia cu "Sir" e doar marketing, nu o sa vezi niciodata un om bogat care sa-si aleaga Megane 2 Sedan drept limuzina cu sofer. ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
cristirenault |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 321 Joined: 22 July 06 From: pingo-pongo ![]() |
Termenul de limuzina are 2 nuante , odata se refera la tipul de caroserie care este limuzina sau berlina cu 4 usi prin care se intelege o masina in 3 volume , mai nou 2 volume jumatate precum Renault Laguna; apoi aceste termen de limuzina se mai foloseste pentru masinile de clasa superioara care ofera un confort deosebit , in mod normal limuzinele pleaca de la clasa medie-superioara in sus , adica sa luam exemplu Audi , A4 , A6 , A8 , A6 si A8 incadrandu-se clar in aceasta categorie a limuzinelor.
De-a lungul timpului s-au folosit diversi termeni de definire a unei caroserii si de aici apare confuzia. In mod normal Megane 2 sedan nu se incadreaza in clasa limuzinelor , ca si forma a caroseriei da , dar ca dimensiuni si confort nu. Fac un comentariu paralel , Dacia papuc cu 2 locuri este considerata ca si caroserie camion , apoi s-a trecut la denumirea de autoutilitara ( dupa destinatie ). Deci papucul este o autoutilitara cu o caroserie tip camion. |
--------------------
Renault Megane
Coupe
- RO 007 EUM
1998 2.0 16v sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
NU!
Si nici Laguna ![]() |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
cristirenault |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 321 Joined: 22 July 06 From: pingo-pongo ![]() |
Laguna e la limita, din pacate spatiul interior din spate este mic , altfel o Laguna cu o echipare de varf ar fi putut intra in clasa limuzinelor.
|
--------------------
Renault Megane
Coupe
- RO 007 EUM
1998 2.0 16v sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
|
|
bogy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 10 April 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(cristirenault @ 4 Sep 2006, 14:31) Laguna e la limita, din pacate spatiul interior din spate este mic , altfel o Laguna cu o echipare de varf ar fi putut intra in clasa limuzinelor. Care limita? Asi zice ca este undeva pe la mijloc (spre partea de jos a clasamentului ![]() |
--------------------
Hyundai
Tucson
1.6 T-GDI 177CP 4WD, 2017
|
|
Turkish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 11 November 05 ![]() |
ce e aia limuzina frate?
A8 e limuzina Seria 7 SClasse se-dan (si dan') n. 1. an enclosed automobile body having two or four doors and seating four or more persons. In acest sens si un clio e limuzina |
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Si Dacia papuc se incadreaza la nr de pasageri!Tot limuzina o fi?
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
ccristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 204 Joined: 29 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca intrebi un american de Limo are imediat un raspuns pentru asa ceva si stiti si voi care este. Vedeti mai mereu una parcata in fata la Cinema Patria pe Magheru.
Ce tot o lungiti ca papucul e limuzina sau camion? In acceptul nostru cand spui limuzina te referi la o masina pe care o consideri stilata, mare si luxoasa, implicit scumpa sau foarte scumpa. Pentru omul de rand care nu spera la mai mult de o solenza SH, DA, megane-ul este limuzina. In termeni generali nu este, e o masina pentru clasa de mijloc. |
--------------------
VW
Passat
- 2005
2010, 2.0 TDI 140CP Ex: Kangoo 2005 dci65/ Megane Sedan 1.5 dCi/ 60 kw CPriv, 2005/ Berlina 1.4L 1998/ Berlina 1.3L 1984 / Seat Leon 2002 1.9TDI 110CP
|
|
Meganer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 24 August 06 From: Bucuresti ![]() |
si daca te duci sa-ti petreci vacanta in Sharm El Sheik, de la aeroport te iau cu Limo (Toyota Corrola sau similar).
![]() |
--------------------
renault
megane
2005 estate Megane Estate 2.1 2005 Confort Privilege 1.9 dCi
|
|
CristiX |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 6 August 06 ![]() |
Limuzina la RENAULT este doar VELSATIS (sincer chiar arata bine) in rest limuzina la 14.000 EURO? Sa fim seriosi, doar pt. ca are tempomat si pilot?
Din pct-ul meu de vedere limuzina trebuie sa aibe doua lucruri:1. MULTE dotari de la cele foarte necesare la cele fitzoase, 2. materiale de calitate superioara! ...parerea mea. Dar ca sa incadrezi un Megane (chiar si break) la limuzina... asta e totala ambitie! ...tot... parerea mea ! In primul rand numai daca te uiti la ce materiale `eftine si iti trece... Acum nu va suparati pe mine, am si eu megane si va zic clar, nu e LIMUZINA ! Medium CLASS for all the people. |
--------------------
Renault
Megane 1
2001
|
|
Vanzatorul de Iluzii |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 398 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Hai sa inventam (definim) o noua clasa: Pop Limo (Popular Limousine). Aici cu siguranta s-ar incadra "Mercedesul saracului'.
Cand am luat-o aveam nevoie de o masina "decenta" si accesibila (vedeti, nu am spus ieftina). MII sedan a fost o alegere logica. Daca alegeam emotional probabil ca luam altceva. |
-------------------- Tiida Tekna+ HB 1.5dCi 106 trapasi Warm Silver
Megane 2.2 Sedan Privilege 1.6i/112 Beige Poivre |
|
Turkish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 11 November 05 ![]() |
Si o clasa Nice Limo unde intra Albea, Logan, Multipla si in general masinile care arata de parca sunt copii nimanui.
Nici macar Velsatis nu e limuzina. Io cred ca limuzina este prin definitie ceva care trebuie si este de regula condus de un sofer. |
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
CristiX |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane 1
2001
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
cliuta |
![]()
|
ba da
smarandescu(sau care-o fi) are sofer la fel si idiotu ala de Iancu de timisoara, care conduce singur A8. |
--------------------
clio
bicorp
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Idiot ca isi conduce singur A8 ? Eu mi-as cumpara S8 si l-as conduce doar EU !
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
s_j_teo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
|
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
cliuta |
![]()
|
Corect, scuze. Alt dobitoc
![]() |
--------------------
clio
bicorp
|
|
CristiX |
![]()
|
In fine, deci MEGANE nu e Limuzina, e cineva de acord?
|
--------------------
Renault
Megane 1
2001
|
|
cliuta |
![]()
|
Nu este nici Premium, de unde atata limuzina.
|
--------------------
clio
bicorp
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(mosd72 @ 4 Sep 2006, 06:12) Ai aflat ca NU este. Ghinion, se pare ca ai facut o alegere gresita si nu ti-ai luat o limuzina. Nu-i bai. Vinde-o si ia-ti o limuzina mai ieftina, gen Audi A8, BMW seria 7 sau Mercedes S Klasse. Astea sint cam cele mai ieftine limuzine. |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(padre @ 4 Sep 2006, 09:46) Reclama aia cu "Sir" e doar marketing, nu o sa vezi niciodata un om bogat care sa-si aleaga Megane 2 Sedan drept limuzina cu sofer. ![]() ![]() Reclama cu sir a fost compusa de 2 betivani. a) Un "sir" adevarat englez nu-si cumpara megane ca sa-l plimbe soferul. Isi cumpara Rolls. ![]() Asadar reclama e facuta fara cap. Noroc ca nu se sesizeaza lumea. |
--------------------
.
.
.
|
|
cristirenault |
![]()
|
Ba da Laurentiu , reclama e facuta cu cap , cica romanul ( caruia ii place sa fie domn si sa se amageasca) ar trebui sa se simta ca un "sir" in masina asta insa cei care au gandit-o nu si-au pus problema ca romanul judeca si ca face rationamentul facut de tine care este foarte corect de altfel.
![]() |
--------------------
Renault Megane
Coupe
- RO 007 EUM
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
proasta idee au avut cu reclama lor cu limuzina si sir
![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
cliuta |
![]()
|
Macar nu are imagine de manele cum au majoritatea limuzinelor si nu numai(A6, A8, orice BMW, orice Mercedes)
![]() |
--------------------
clio
bicorp
|
|
morph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 17 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Conform dex:
LIMUZÍNĂ, limuzine, s.f. Automobil de lux, închis, nedecapotabil, pentru patru până la șase persoane. LUX2, (rar) luxuri, s.n. Nivel de viață excesiv de costisitor. ♦ Fast, eleganță, somptuozitate, splendoare. ◊ Loc. adj. De lux = a) extrem de confortabil; care nu reprezintă un lucru de primă necesitate; elegant, somptuos; ![]() Ca sa fie limuzina trebuie sa fie: -nedecapotabil -minim 4 persoane -extrem de confortabil -elegant -somptuos -de calitate superioara So, limousine nu inseamna lung. |
-------------------- fost posesor de Megane II Hatch 1.5dCi 80cp
A-klasse 1.5 CVT 2006 VW Polo Happy 1,2 HTP 2006 |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai da, tocmai de aia se numesc "stretch limousine" sau limuzina lunga, etc.
Parerea mea este ca s-au atins toate aspectele raspunsului, se poate inchide, nu de alta dar parca vad ca mai vine cate unul care sa zica stai asa ca Megane in varianta Privilege ar putea fi limuzina, ca doar ai piele pe volan si senzor de ploaie si alte nebunii d-astea. Sau si mai bine, sa afirme ca Octavia 2 e mai limuzina decat Megane 2 ![]() ![]() Limuzine sunt: Mercedes S-Classe, Maybach, Audi A8, BMW Seria 7, Bentley Flying Spur, Rolls Royce, Maserati Quattroporte, Volkswagen Phaeton, etc. Or mai fi si altele dar astea cred ca sunt cele mai importante. Si ar mai fi si niste americane dar nu le stiu acum si nu-mi mai bat capul. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 18:55 |