Sistemul Buy-Back ..., Renault
![]() ![]() ![]() |
Sistemul Buy-Back ..., Renault
strumfuadi |
![]()
|
||
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
|
||
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|||
vali75 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 23 March 06 ![]() |
foarte corect. Oricum la noi la Romania totul e mai scump...de, popor cu sange albastru...
parerea mea |
--------------------
Renault Laguna II
Laguna
- b35vgv
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
offtopic: daca ar fi albastru ash fi fericit..
tare mi'e ca e cam maroniu, asha.. :roll: |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
Forte |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 1 August 02 From: Constanta ![]() |
vgv tu ai o Laguna2.2dci de vanzare? Daca DA! ... ai gasit deja un cumparator !!! EUUUU!
|
--------------------
Renault
Laguna2 2.0 16v
2002, Privillege
- CT-23-FRT Ex-posesor de DSN Clima Sept.2002, Jante 14"Alessio. Am vandut-o la 40kkm cu 3300Euro si este inmatriculata cu B-xx-GMC.
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Un fel de sistem buy-back fac si cei de la Meridian ( din Berceni), insa am inteles ca inafara ca ofera niste preturi derizorii fac si niste mismasuri cu respectivele masini. Vedeti ca de exemplu masina lui andrei de pe daciaclub ( care in momentul ducerii la dealer avea aproape 51.000 km si la vanzare supriza avea aprox 25.000 km ) ( btw el avea un dsn)...
O atentie marita in momentul cumpararii de la dealer. Am vazut ca sistem de buy-back are si Latin Efe si Adras insa ce fac in spate ... nu stiu sa va spun |
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
La IPSO exista sigur buy-back. Am vrut eu prin septembrie sa-l schimb pe Froggie pentru un Scenic, insa m-am razgindit. Mi-ar fi dat mult prea putin pe el (3 ani, 35.000 de km, stare perfecta, mi-l evaluau la 4600 de euri: era ridicol).
|
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
octavianf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 15 June 04 From: Bucuresti ![]() |
eu am citit de curand un articol cu seful de la Renault Romania in care spunea ca inca in Romania varianta vanzarii de catre proprietar este mai buna
il cred si eu atat timp cat sunt nr 1 la vanzari de ce s-ar mai lega la cap? ![]() |
-------------------- Clio Symbol 1.4 16V 2002 Dynamique
Culoare: Rosu Optionale: ABS + Airbag pasager |
|
vali75 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 23 March 06 ![]() |
Foarte adevarat ce spune domnul Renault, numai ca aceasta varianta vine in sprijinul clientului ca varianta.
ps. in tarile dezvoltate si cu economie stabila.... |
--------------------
Renault Laguna II
Laguna
- b35vgv
|
|
127.0.0.1 |
![]()
|
![]() no saint Group: Members Posts: 155 Joined: 24 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca vreti sa mergeti la Latin Efe pentru buy-back mai bine renuntati. Sunt niste nesimtiti. Am fost cu cineva cu o Dacia berlina la evaluare si au dat dovada de lipsa totala de profesionalism: persoana cu care stabilisem intalnire pentru evaluare nu s-a prezentat la intalnire iar cei de la firma dadeau din umeri, nici n-aveau de gand sa-l sune sa il intrebe daca mai vine, pana la urma l-am sunat eu dupa ce mi-au spus numarul de mobil si atunci a inceput sa ma plimbe cu vorba in loc sa-si ceara scuze ca n-a avut macar bunul simt sa ma sune si sa-mi spuna ca n-are de gand sa mai vina.
In plus, evaluarea pe care au facut-o a fost undeva la jumatatea pretului de pe piata. Aici insa eu suspectez ca si piata de masini la mana a doua din Romania este in sine o anomalie totala: din cauza nivelului de trai coborat oamenii nu isi permit masini noi ca atare sunt dispusi sa dea mult mai mult decat face pe o masina la mana a doua. |
--------------------
Renault
Megane e-Tech
2023, EV60 Techno+
|
|
octavianf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 15 June 04 From: Bucuresti ![]() |
iar cand pe piata mai apar si 'samsarii'...
cea mai buna forma in a controla aceasta piata este sa ai o forma organizata... |
-------------------- Clio Symbol 1.4 16V 2002 Dynamique
Culoare: Rosu Optionale: ABS + Airbag pasager |
|
MBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 484 Joined: 27 November 03 ![]() |
ca sa nu ne raza curcile care planeaza si prin acest forum, poate cineva sa shkimbe d`n BAY-BACK in BUY BACK??
|
-------------------- |
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
De exemplu poti duce un autoturism Dacia Logan la reprezentanta Reno , ei sa ti-o evalueze si s-o lasi drept avans pentru un Renault?
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
Racky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.050 Joined: 1 June 05 ![]() |
Nu prea cred.Acu aud pentru prima data de o chestie ca asta.
|
--------------------
Renault
.
. 2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris 2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege 2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
AND, dar, scuza-ma te rog ca indraznesc, ce Dumnezeu iti trebuie renault acum ? DE ABIA TI-AI LUAT LOGAN DE 1-2 LUNI!!!!
Si ca sa fiu si on-topic, nu am auzit de buy-back ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
coocky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 5 August 04 From: Timisoara ![]() |
Im TM in parcul auto sunt si masini seccond hand. Nu sunt sigur ca sunt de la buy-back, dar am vazut oameni intreband de ele la dealer.
|
--------------------
Renault
Megane II
2004 Renault Megane II Estate, 1.6 16V 115CP
Seat Leon CUPRA |
|
cklaus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, se poate. Se da loganul ca avans pentru un renault 19 chamade, mai dai 2500 de euro si te faci cu o masinuta renault. fara griji si probleme...
|
-------------------- Logan Laureate 1.6, 1995
|
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Se practica sistemul buy back. Depinde de dealer. Tot de el depinde daca accepta Logan sau altceva. De exemplu, in Buc., Meridian Vest ar putea face asa ceva, ca e dealer de amandoua.
Caz concret: am un vecin care a fost sunat si i s-a propus sa dea M I si sa ia M II, ceea ce a si facut. Nici prin gand nu-i trecea sa schimbe masina. Dar daca tot se apropia de revizia de 60k s-a gandit ca nu-i rea ideea. Nu stiu cine l-a sunat, dar pot afla. |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
Nicotine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Dar ce e asa greu sa vii sambata in targ la 17 00 si sa dormi o noapte in masina, ca sa prinzi loc bun ?
|
-------------------- MII Sedan 1.6 16v Confort Privilege Beige Angora 2005; sistem supraveghere presiune pneuri; bavete noroi fata spate
, etrieri vopsiti rosu |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AND @ Aug 30 2005, 04:45 PM) ....s-o lasi drept avans pentru un Renault? sigur, cu conditia ca dupa doua luni sa duci renou sa-l lasi avans la nissan, apoi sa duci nissan-ul sa-l lasi avans pentru infinity apoi sa duci infinity sa-l lasi avans...... This post has been edited by Ake: 30 Aug 2005, 19:26 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Sistemul asta n-o sa fie niciodata avantajos pentru vanzator. Si e normal, tre' sa manance si gura dealerului!
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Dar cand va venii momentul , mi-ar placea sa am optiunea asta si vroiam sa stiu daca sunt anumite avantaje pe care mi le ofera dealer-ul. Pe viitor sigur se va perfectiona si la noi sistemul asta...dar asa cum spunea Manuel nu va fi avantajos pentru vanzator...mai bine iei masina si te ocupi cu vanzarea ei (nu prea sunt adeptul targului...mi se pare ca deformeaza pretul real al masinii) |
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Stimati domni, inca din 2003 se putea face asa ceva la Meridian.
Cand le-am vandut dacia am avut 3 variante: 1 banii pe loc (ceea ce am facut) 2 avans pt o dacie 3 avans pt un renault. Daca nu ar fi cerut dobanda la euro 23% poate as fi facut pasul... Iar pt firma buy-back-ul este FFFFF avantajos: 1.cumperi IEFTIN rau de tot si vinzi cu cat vrea muschiul tau si cere piata. Asta inseamna ca nu stai doar la mila producatorului sa-ti dea comisionul acela de 3-5-8% ci ai un castig imediat, mult mai mare. 2. Masina vanduta nu are garantie sau daca are are maaaxim 6 luni. Asta inseamna mai putina munca in zadar, pe bani putini stabiliti de producator. This post has been edited by asarban: 31 Aug 2005, 06:18 |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
made |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 195 Joined: 13 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Confirm si eu ca Meridian practica acest sistem. Si nu numai pentru marcile comercializate de ei; practic poti duce orice masina. Si nici nu esti conditionat sa cumperi de la ei, banii ii poti primi cash. Evident nu o sa-ti ofere pe masina cat ai lua probabil in targ, dar pentru cateva sute nu merita sa te incurci cu tot felul de dubiosi prin targuri. Alt avantaj ar mai fi si "rapiditatea" cu care-ti vinzi vechea masina, adica nu mai stai atat pana gasesti un cumparator.
|
--------------------
ex Renault
Megane 2 Sedan
2005 Expression
|
|
TinCup |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
asta nu e buy-back. sistemul de buy-back e oferit de producator, nu de dealer. masina ta e evaluata de un expert si pretul oferit poate fi folosit imediat ca un avans la noua masina. am fost si eu la IPSO sa intreb, ei practic expun masina mea si cand se va vinde voi putea sa folosesc banii sa-mi cumpar alta. e o mica diferenta.
|
--------------------
Renault
Megane II
bicorp, 2004 Megane II Bicorp Confort Dynamique 1,5 dCi 80 CP 2004
|
|
Nicotine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Va repet daca va duceti in targ cu masina cu numere rosii, si lasati 200-300 eur sub pretul pietei, in aceiasi zi o dati.
Pentru mai multa siguranta, faceti actele in targ si cheile de la masina le predati la banca dupa ce samsarul v-a facut foaie de varsamant in contul dv. De ce sa castige dealerul? |
-------------------- MII Sedan 1.6 16v Confort Privilege Beige Angora 2005; sistem supraveghere presiune pneuri; bavete noroi fata spate
, etrieri vopsiti rosu |
|
made |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 195 Joined: 13 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai si samsarul de ce sa castige? Tot 200 -300 sute lasi si la dealer, atunci de ce sa te risti cu niste persoane necunoscute?
|
--------------------
ex Renault
Megane 2 Sedan
2005 Expression
|
|
raresss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 11 August 05 ![]() |
pot sa va spun ca se practica in spania deoarece cele doua reno-uri ce le-am avut pana acum au fost cumparate la ei. in plus iti dau 2 ani garantie pentru orice SH daca o cumperi de la ei. din cate vad mai mult decat se da la unul nou in romania. au numai masini cu mai putin de 5 ani in general revisate de ei si cu garantia asta misto. vor incepe si in romania sa faca acest lucru.
alta chestie misto care au este "plan multiestreno" care inseama ca iti cumperi o masina cu credit de la ei su cu o rata de 300€ pe luna de exemplu. tu poti s-o tii 1-2 ani dupa care o dai inapoi si iei alta si continui sa platesti aceeasi suma. deci iti iei masina noua de cate ori vrei tu. in banii astia intra asigurarea si intretinerea. e practic ca si cum ai inchiria o masina. iese rentabil pentru firme ca dupa aiai le scad de pe impozite acele cheltuieli. acuma de exemplu apare facelift-ul la meganul II iei unul. dupa aia zici ca vrei un laguna, il tii 4 luni timp in care platesti 40€ mai mult pe luna, pe urma schimbi pe alta..... niciodata masina nu este a ta, dar asta inseamna ca nici problemele pe care le are nu sunt responsabilitatea ta...... si sunt destule. |
-------------------- MII 1.5 DCI 100CV
Luxe privilege - rojo fuego |
|
MihaiS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 20 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am fost la IPSO pentru buy-back si mi-au oferit 4800 EURO pe un Megane I break din 2000 cu 90000 km la bord. Nu trebuia sa astept sa o vanda ei, constituiau automat avansul pentru o masina noua. Suma insa mi s-a parut mizera si l-am dat cu 6000 EURO dupa doua saptamani. In tara asta buy-back-ul inca nu este functional SI avantajos pentru ambele parti...
|
--------------------
Renault Clio
Bicorp 1.5dCi 80CP
2005 - Extreme
|
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Stie careva daca Serus practica buy back? De ceva timp au un parc auto vis-a-vis si ma gandeam ca poate poate...
Multumesc anticipat, bafta |
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 14:46 |