ce parere aveti?
![]() ![]() ![]() |
ce parere aveti?
Valix |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 340 Joined: 5 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- Skoda Octavia 2
1.6 MPI 102 CP Elegance, full options Neagra, interior bej |
|||
taurash |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 336 Joined: 26 January 04 From: Bucuresti ![]() |
mie nu-mi plac ...
da stii cum e: gusturile nu se discuta ![]() |
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Maaaaaaarfaaaaaaaaaaa !!!! Oua Kinder de bagat in antena, mileuri de pus pe bord si caine d-ala care da din cap .... de unde iau ????
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
MBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 484 Joined: 27 November 03 ![]() |
mileuri gasesti la manufatura SRL
Oua kinder la halimentara si caine d`ala pe la posesorii de dacia 1100 vezi ca se mai poarta stegulete cu drapele de state, pernute cu fata cusuta pe muste si perdelute in caz ca ai spatiu disponibil mai merg 3 antene, 5 sirene si 7 mii de aptzibilduri dar iti tre si un numar bengos sex, xxx, Roz, SIC sau WST, si neaparat in fata tre sa ai indicativ de GR, DB, IL, etc.. This post has been edited by cmandrei: 7 Mar 2006, 18:39 |
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Cunosc io pe unu' care a destabilizat activitatea de la Augsburg Int'l pentru ca vroia perdelute.... asta apropos de numerele de inmatriculare
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
mi-am pus abtibilduri si un stegulet pe mashina. acu am inca zece cai putere . ma duc sa imi pun maine si presuri de cauciuc cu stopuri de biciceleta plus una bucata emblema mercedes si mai am inca zece. hai ca dau pe del aturi
|
--------------------
a
a
a
|
|
Valix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 340 Joined: 5 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Ma, veni-v-ar rau ! :evil: Eu va arat ceva sucar si voi ma luati la sto, ha? :cry: Pt. Marty: oricum nu se compara accesoriile de pe site cu mileuri si alte saracii de vorbesti tu, nu?
|
|
Marty |
![]()
|
@SorinV
Wow, mosule, si cum o sa reusesti sa mai controlezi masina dupa aia, nu o sa fie prea puternica ????? ![]() ![]() This post has been edited by cmandrei: 7 Mar 2006, 18:40 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Marty |
![]()
|
@Valix
Da' macar un peste d-ala de sticla colorata, imi poti spune de unde iau ? This post has been edited by cmandrei: 7 Mar 2006, 18:40 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Valix |
![]()
|
:evil:
Marty, puternicule - nemuritorule - conchistadorule, chestiile alea nu sunt vere pt putere, sunt doar de design, ce-ai? Si sunt pt MASINI, nu pentru Dacia, fie ea si SLZ. ![]() |
|
Marty |
![]()
|
Intr-adevar, ar da aiurea niste capacele de ventil luminoase, chiar si un cap de esapament cu leduri, ca sa nu mai vorbim de schimbator cu luminite...mai ales pe-o Solenza! Esti un bun, dibacule!
![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
va rog frumos sa terminati acest dialog care nu are nici un rost. fiecare isi pune ce vrea pe masina. unele lucruri sunt peste limita iar unele nu. unele lucruri de pe site sunt super altele nu. gusturile nu se discuta.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
Valix |
![]()
|
AlexV, sunt 100 % de acord cu tine. In primul rand gusturile nu se discuta, indiferent de domeniu (masini, muzici, femei). In al doilea rand, mie mi s-au parut pur si simplu interesante chestiile de pe site, mai ales ca sunt multe noutati. In nici un caz n-am zis ca mi-as pune eu, doar v-am cerut parearea, ca de-aia e forum, nu? Pt. Marty: no heart feelings, ok?
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE Pt. Marty: no heart feelings, ok? No way, Jose !!!! Glumeam, ce mama dracu', cum sa ma supar din atita lucru !? P.S.: Hard feelings nu heart feelings ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Valix |
![]()
|
Mai sa stii ca si eu am oscilat intre hard si heart - nu mai stiam exact expresia. In fine, esential e mesajul, nu?
|
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
Wow, mosule, si cum o sa reusesti sa mai controlezi masina dupa aia, nu o sa fie prea puternica ?????
![]() ![]() am uitat sa iti spun ca mi-am vopsit etrierii si tamburii in rosu si am scris si brembo pa ele mancalas . asa ca franeaza demential de la 100 la 0 in 5 metri 13 centimetri cu o variatie milimetrica in functie de suprafata . |
--------------------
a
a
a
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
QUOTE QUOTE Ma, veni-v-ar rau ! :evil: Eu va arat ceva sucar si voi ma luati la sto, ha? :cry: Pt. Marty: oricum nu se compara accesoriile de pe site cu mileuri si alte saracii de vorbesti tu, nu? Da' macar un peste d-ala de sticla colorata, imi poti spune de unde iau ? Peste d'ala am eu, iar nevasta'mea l'a ascuns intr'un dulap, ca nu'i place.. Ofer...eftin ![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
Mehedinzoo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 28 April 04 ![]() |
toate cele bune 8)
|
-------------------- renault megane 1.5 dCi privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:17 |