Unde va Spalati masinile ?
![]() ![]() ![]() |
Unde va Spalati masinile ?
galileo |
![]()
|
||
![]() OZN Type-S Group: Members Posts: 603 Joined: 12 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
2004 1.2i 16V Honda Civic Type-S (cu toate "S"-urile rosii)
|
|||
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Vara sau mai bine zis cand e mai cald afara o spal in curte cu o masina de spalat ( de care spunea mijusef), in rest o spal la Hoshimin ,( cred ca asa se scrie) 80.000 exterior si o spala binisor baietii, si din cand in cand la OMV cu ceara activa ( cel de 160.000 - programul cel mai scump)
|
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
- XXXXXXX
2004 - 1.5 dci Conf Exp
|
|
valiusbug |
![]()
|
![]() posesor reno Group: Members Posts: 105 Joined: 8 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Nu de alta, dar si la SuperNova mea scria sa nu spal motorul, cred ca nu ai observat paragraful. In fine, bine ca n-a patit nimic. crede-ma, sunt genul care citeste pana si eticheta de pe de detergenti ![]() |
--------------------
renault
clio symbol
1,4 8v 2000
|
|
octavianf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 15 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Niste neseriosi astia de la \"Tunel\". :evil: Am fost pana acolo pe la 7 seara, si inchis. Ii intreb pe baieti pana la cat e deschis, cica pana la 8 :shock: Zic, pai e 7..... Aaaaaa, da? Pai a zis sefu' sa inchidem. Si cand te gandesti ca sefu' cica e din Austria o fi fost plecat prin austria ... la facut bani... asa se tin clientii... |
-------------------- Clio Symbol 1.4 16V 2002 Dynamique
Culoare: Rosu Optionale: ABS + Airbag pasager |
|
127.0.0.1 |
![]()
|
![]() no saint Group: Members Posts: 155 Joined: 24 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu de ce am ramas cu impresia ca acest topic a mai existat dar cu sÄrci nu reusesc sa il gasesc. Daca il gaseste cineva am rugamintea sa se mute post-urile de aici acolo.
Unde si mai ales cum spalam masina? Eu unul o duc de obicei la aceeasi spalatorie, la intersectia dintre Tineretului si Cale Vacaresti. Mi-ar placea sa o spal si singur, mai ales vara, singurele neajunsuri sunt lipsa unei curti (in fata blocului nu prea e nici voie si nici frumos) si programul foarte incarcat de la serviciu. La spalatoria asta baetii o spala destul de bine: jet de apa pana cade tot jegul de pe ea de zici ca e curata, samponata bine de tot, iarasi jet de apa pentru clatire si apoi o sterg (nu foarte apasat) cu o carpa moale. De obicei ii pun sa spele si presurile, sa puna aspiratorul si sa stearga si ce urme de praf mai sunt inauntru dar nu sunt grozav de incantat de prestatia pentru interior. Scorul este 6 ron + 6 ron (interior + exterior) + 3 ron (pe care ii las cand imi place cum s-au miscat). Ah, si au avut pe vremuri o oferta: la 9 operatiuni (interior sau exterior) una era gratis + dat cu ceara (pentru ei asta inseamna pulverizare cu o solutie si apoi clatire, am remarcat totusi ca se pune mai greu praful pe masina dupa ce o dau cu solutia respectiva si nici nu mai raman dare multe dupa ploaie). Am incercat de cateva ori sa merg si la spalatorii automatizate dar nu mi-a placut deloc cum a iesit masina (nu prea curatau urmele de gainat) si parca nici periile alea rotative nu-mi inspirau incredere. Plus ca la Tunnel (in spatele LukOil-ului de la metrou Aurel Vlaicu) a costat ceva de genul 14 ron doar exteriorul... pentru interior nu am mai avut timp. Voi cum si unde o faceti? Spalarea care va sa zica... |
--------------------
Renault
Megane e-Tech
2023, EV60 Techno+ Megane e-Tech EV60
C-HR 2.0 Hybrid Ex: Kadjar, Captur, Kuga, Pathfinder, Focus, Clio Symbol |
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE Nu stiu de ce am ramas cu impresia ca acest topic a mai existat dar cu sÄrci nu reusesc sa il gasesc. Daca il gaseste cineva am rugamintea sa se mute post-urile de aici acolo. Rezolvat. ![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Eu cel mai des o spal singur ... daca nu la o spalatorie ... indiferent care si unde dar fara perii, fara bureti, fara ceara, eventual spuma activa (daca asa ii zic ei), niciodata interior la spalatorie ... de ce ? mie sila de toti spalatorii de masini care trantesc usile masinilor ca se grabesc, care freaca in disperare o pata cu un burete aiurea si asa mai departe ... si daca o spal eu imi face si mare placere ulterior ca arata bine si ca eu am facut sa fie asa si mai vad si eventualele mici probleme/zgarieturi etc.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
rux76 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 20 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am fost la tunel si intr-adevar dureaza 3min., e misto ca iti spala si rotile bine, dar daca ai chestii cum ar fi pete serioase de noroi , gainatz, si alte chestii mai lipicioase nu se iau.
spunea cineva ca nu e in regula sa speli masina neagra la perii, puteti sa aprofunsati subiectul va rog? Merci |
-------------------- rux
Megane II Sedan. 1.6 16V verde-gri metalizat |
|
galileo |
![]()
|
![]() OZN Type-S Group: Members Posts: 603 Joined: 12 July 04 From: Bucuresti ![]() |
problema e la culori inchise, nu doar negru (dar la negru se vede cel mai repede) - datorita periilor, apar zgarieturi fine in lac si in soare se vad. eu am spalat-o la tunel o data cand era super murdara si cu toate ca au tinut jetul pe ea destul, tot m-am ales cu niste zgarieturi.
tot despre tunel: nu-i lasati sa dea cu peria aia pe masina inainte de intrarea pe banda, raman zgarieturi mai ales pe muchiile unde e numarul de inmatriculare. mizeria care e pe praguri (zona de sub usa) nu o curata si ramane noroi, iar la jenti cum am eu tot timpul ramane mizerie pe ele. drept urmare, ma duc tot la manual ![]() |
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
|
|
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu spal ambele masini la o spalatorie de cartier care foloseste spuma activa si nu pune buretele pe masina.Pretul a crescut la 70.000 de curand,dar iti da si cu ceara lichida dupa aceea si cu shinetyres.Lucreaza baietii bine,mai ales dimineata la cafea,cand nu e aglomerat.Sterg chederele,pragurile,o sufla si cu presiune,merita,am auzit de niste preturi in Aviatie in tunelul ala,de nu imi vine sa cred,mai si zgarie masina aia cu periile alea !
|
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
127.0.0.1 |
![]()
|
![]() no saint Group: Members Posts: 155 Joined: 24 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Si nu ne zici si noua unde e spalatoria asta minune?... sa dam o tura pana acolo.
|
--------------------
Renault
Megane e-Tech
|
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Str.Doamna Ghica spre Baicului,cam la o statie distanta de la rond,a doua strada la stanga(str.Constanta).Atentie !Si pe prima la stanga este o spalatorie(str.Sinaia),asta nu se vede chiar din strada si nu e cea desprea care vorbesc....Cea buna este la parterul unei case cu etaj,casa este rosu cu galben si se vede,este chiar pe colt.Pe firma scrie Spalatorie Ecologica.Pe celalalt colt este un butic.
|
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
127.0.0.1 |
![]()
|
Eu pe harta am gasit-o ca fiind strada Azuga... in fine, cand am drum pe acolo fac un test.
|
--------------------
Renault
Megane e-Tech
|
Fanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Una din cele mai bune spalatorii din oras este cea de pe Ferdinand, intre Liceul Iulia Hasdeu si Foisor. Din pacate e super scumpa (peste 20 lei int+ext), si daca mergi acolo concurezi cu Land Cruisere, S Klasse, Cayenne, BMW 7 si altele...
Am gasit insa cu surprindere pe Str. Ramnicu Sarat, ceva mai jos de Camil Ressu, o super spalatorie (cu prelate alb si albastru), 14 lei int+ext fara atingere, super harnici, iese curata-curata. Si la 5 spalari, 1 gratis. |
-------------------- Megane II.2 Bicorp Confort Expression 1.5 dCi 100 - Bleu Extreme
|
|
raducu68 |
![]()
|
Membru Demisionat Group: Banned Posts: 645 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
14 ext+int "fara atingere"
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
laur_dci |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 21 April 05 ![]() |
am uitat sa va spun : un an de matiz inainte de clio
pe amandoua le duc la Agip spalare automata> acum 10 roni spalare formula super si va spun maine ce cuprinde ca ma duc sa o spal + 2 roni fisa de aspirator self service si 3 roni la nenea operatorul, care face prespalarea manual la jet presiune + detergent marca proprie agip, ca e atent la chedere,praguri si pe unde mai e nevoie (cred ca ma stie de atata timp) si fac si spalare la sasiu care e buna, mai ales dupa noroi sau zapada (scrie si la carte |
--------------------
Clio Bicorp
1.5dci 80cp
extreme 2005 clio symbol fidji 2006 1.5dci 65cp
|
|
galileo |
![]()
|
avand in vedere ca am bagat divort cu spalatoria la care eram client fidel (
![]() |
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
|
|
gaston |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 13 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma intereseaza o spalatorie? Eu ma gandeam sa ma duc la OMV. A fost cineva? Cat costa cu degresat?
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005 1.5 dCi In politics stupidity is not a handicap
|
|
EL_BGD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
Nu strica masina "la perii", sau mai bine zis la spalatoriile in genul celor din benzinarii. Daca te referi la modul in care dai tu cu furtunul, nu stiu (am vazut doar la OMV ca au "separeu" unde speli tu masina, sau ei). Oricum, recomand spalatoriile "ecologice"
![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
2003 bicorp Clio II Bicorp, Pack Expression, 1.4 16V 98cp, 2003
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
gaston |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 13 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu cand am spalat-o ultima oara fara degresare, pe unde erau gainati ramasase patata vopseaua. A dat cu degresant si s-a luat. In Militari sau Drumul Taberei stie cineva o spalatorie unde degresarea e mai ieftina? Ca unde ma duc eu acum pe Moinesti e 10 ron numai degresatul. Se a mea se umple repede de gainati, nu inteleg dc....
![]() This post has been edited by gaston: 25 Oct 2005, 16:59 |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
|
|
laur_dci |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 21 April 05 ![]() |
am spalat matizul si la omv Sura Mare si nu am fost multumit pt. ca la etapele spalarii echivalente am platit cu 50 roni mai mult decat la agip (cu spaga lu' nenea dar fara aspirator) si masina avea portiuni unde nu fusese atinsa de perii
presupun ca laudati ecologica din cauza ca nu au contact baietii cu masina (buret/perie) uscarea tot ecologic se face? eu am primit o uscare cu carpa pe care am cerut s-o spele bine dupa ce a scapat-o pe jos : freca masina cu nisip si praf daca nu eram atent |
--------------------
Clio Bicorp
1.5dci 80cp
extreme 2005 clio symbol fidji 2006 1.5dci 65cp
|
|
gaston |
![]()
|
Am spalat si eu la spalatoria ecologica din Floreasca, 8 ron + 2 aluia. De uscat tot cu carpa o usuca. In fine niste gainati tot nu au iesit trebuie sa o degresez in weakend. Trebuie spalata ft. des mai ales daca masina sta sub pomi sau sarme de curent, telefon. Cred ca de acum incolo o spal in cartier macar dau mai putin.
This post has been edited by gaston: 26 Oct 2005, 08:50 |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
|
|
Havoc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 1 August 05 ![]() |
In spate la Piata Obor..spalatoria BEST WASH..spala bine si eficient...nu se pune mana pe masina(doar la interior )....totul se face cu solutii si jet sub presiune pret 17RON Interior+Exterior!
|
--------------------
Seat
Leon
2005
|
|
siporazvan |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 3 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Havoc @ Oct 27 2005, 12:10 AM) In spate la Piata Obor..spalatoria BEST WASH..spala bine si eficient...nu se pune mana pe masina(doar la interior )....totul se face cu solutii si jet sub presiune pret 17RON Interior+Exterior! Dar nu pune mana cand absoarbe apa cu carpa ? Sau folosesc alt sistem ? |
--------------------
renault
symbol 1.5dci 82c.p.
2005 Dynamique Dacă crezi că educația este scumpă așteaptă să vezi cât te va costa ignoranța ta
|
|
Havoc |
![]()
|
Normal...ca la uscat..dau cu piele de caprioara..eu ma referam...la spalatul efectiv!!
|
--------------------
Seat
Leon
2005
|
|
adrianpurcarin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti(Gorjului) ![]() |
gaston eu stau pe la gorjului si am incercat si eu pe moinesti dar am renuntat in momentul in care am incercat pe timisoara si tot la aia ma duc; sunt mult mai seriosi si merita
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005, Influence 1,5DCI, 100CP, Vert Cuivre, iunie 2005
Suzuki GSR600 |
|
dmc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
pot sa spun un singur lucru, daca as sta la casa si nu in bloc, mi-as lua un aparat Karcher din Metro si as renunta sa mai calc pe la orice spalatorie vreodata (exceptie cand sunt in concediu undeva foarte departe de casa).
|
--------------------
Renault
Megane II
2004 - 1.6 115 Megane 2 Sedan 1.6 115 Privilege
Iulie 2004 |
|
Havoc |
![]()
|
Adrianpurcarin eu stau tot la Gorjului..dar nu am incredere in spalatoriile din zona...pt o dacia mai veche merg..dar pt masinile noi..care au tot felul de vopseluri si lacuri..nu prea cred ca sunt o afacere buna!
|
--------------------
Seat
Leon
2005
|
|
adrianpurcarin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti(Gorjului) ![]() |
pai asta ziceam si eu, pentru cei din zona recomand spalatoria de pe timisoara, cea cu acoperis galben, pentru ca eu acolo spal masina si imi place de baieti cum se misca
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005, Influence 1,5DCI, 100CP, Vert Cuivre, iunie 2005
Suzuki GSR600 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 23:27 |