M-am tunat, -audio-
![]() ![]() ![]() |
M-am tunat, -audio-
morph |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 17 May 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- fost posesor de Megane II Hatch 1.5dCi 80cp
A-klasse 1.5 CVT 2006 VW Polo Happy 1,2 HTP 2006 |
|||
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Micra se aude mai bine ca Meganu?
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
QUOTE(Giscanu @ Nov 18 2005, 02:30 PM) Are cineva - sau a vazut pe undeva un Scenic 2 tunat? Idei, de orice fel! Ce eleron ar merge? Sau cum s-ar putea pune pe bordul de Scenic II un mini LCD? Da...orice se poate transforma daca dispui de fonduri.....spre exemplu: Attached thumbnail(s) Scenic_2_1.jpg ( Size: 11.98k ) Number of downloads: 220 Scenic_2_2.jpg ( Size: 20.19k ) Number of downloads: 221 Scenic_2_3.jpg ( Size: 15.48k ) Number of downloads: 226 Scenic_2_4.jpg ( Size: 27.08k ) Number of downloads: 202 |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
kaiser_bz_ro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 20 July 05 From: buzau / bucuresti ![]() |
de la audio ati dat-o in Scenic tunat....
![]() |
--------------------
Renault Megane
Sedan 1.5dci
- BZ 85 BMC
2004 Privilege Renault Megane Sedan 1.5dci 40.000km 2004 - Privilege
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Ai 'resuscitat' un topic vechi de 9 luni pentru acea afirmatie ?
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
kaiser_bz_ro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 20 July 05 From: buzau / bucuresti ![]() |
pey am tot citit despre sound si nu m=am mai uitat la data. Scenicul ala a reusit sa ma scoata din minti.
![]() |
--------------------
Renault Megane
Sedan 1.5dci
- BZ 85 BMC
2004 Privilege Renault Megane Sedan 1.5dci 40.000km 2004 - Privilege
|
|
raoul0384 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 24 October 06 ![]() |
[quote=eminescu0,24 Nov 2005, 19:48]
nu-mi mai aminti de treaba cu adaptoatere pentru ca am alergie. la inceput am avut in vedere aceeasi idee, HU nou plus adaptoare pt satelit si display ... care costa vreo 500 RON plus ca HU trebuie sa fie pregatit pt asa ceva ... 800 RON. as putea insa nu ma gandesc sa bag atatia bani in masina. asta e singura modalitate? nu prea imi vine sa renunt la satelitul de comanda si la afisaj...cu magazie de cd sau alte combinatii nu se poate? |
--------------------
renault
megane classic
- ph 08 OOO
2002, 1,6 16V
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
raoul, s-a discutat mult pe forum despre problema cu satelitul de comanda... Daca nu iti vine sa renunti la el, e simplu. Sunt adaptoare de cumparat care iti vor face satelitul si dupa caz, display-ul, functionabile cu noul player. Din pacate, sunt cam scumpisoare...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
raoul0384 |
![]()
|
Hu stoc de pe megane classic accepta si magazie de CD? sau ii trebuie adaptor sau alte chastii care m-ar putea lasa sarac?
|
--------------------
renault
megane classic
- ph 08 OOO
2002, 1,6 16V
|
|
bogdan20 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 1 August 04 From: Iasi ![]() |
Accepta magazie de cd nu are nevoie de adaptor.Iti trebuie magazie de la VDO.Cam 300 de euro.
|
--------------------
Honda Accord
ES
- IS 01 DOR
2007
|
|
raoul0384 |
![]()
|
la banii astia...mai bine imi bag un bat in c..! merci man de ajutor |
--------------------
renault
megane classic
- ph 08 OOO
2002, 1,6 16V
|
|
hakkinen |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 13 November 05 ![]() |
Sistemul audio de la Micra nu e mai puternic decat cel de la Megane insa in cazul auditiei la nivel sonor mediu ,sunetul e ceva mai ,, curat,, decat cel de pe Megane.In plus ,nu prea distorsioneaza.Acustica generala e gandita parca mai bine.Parere pur personala...Oricum difuzoarele sunt cert mai performante,repet,nu puterea ci calitatea a alta.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007 Luxury Renault Laguna 2.0 dci -2007, Luxury+xenon
BMW 118-2008. |
|
andreicri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 740 Joined: 5 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
megane 2 sedan
1,9dCi/2004 Laguna 3 Dynamique 2.0 dCi full (fara piele si trapa)(pe vine)
|
|
bogdan1978buc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 23 January 06 ![]() |
Deci daca se foloseste cd playerul stock nu obtii nimic doar prin schimbarea boxelor? Ideea este ca in 2 saptamani sunt in Berlin si cine stie poate gasesc niste boxe klumea si mai ieftine ca aici. Excluzand acele adaptoare exista HU-uri care sa foloseasca telecomanda de pe volan si afisajul? Nu conteaza pretul atat timp cat suma nu sare de 500 euro.
|
--------------------
Renault
Megane
2006 1.5dci Megane 82 cp, putin mai rapid decat cele uzuale :)
Broker asigurari. |
|
Adonnis |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 6 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Aceeasi intrebare o am si eu:
Maine ridic masina de la dealer: Sedane 1.6 Expression. Vine cu radio cd-ul (cu Mp3) cel mai ieftin, acela de 92E si 4 boxe de 15W. Intrebarea e urmatoarea: M-am gandit sa schimb boxele + eventual amplificator si subwoofer. Se va aude ok asa? Sau ar fi necesar sa inlocuiesc si player-ul? Parca nu as vrea sa renunt la comenzile de pe volan si la afisaj. |
--------------------
Renault
Laguna II, 2.0dci
2007
|
|
nicusor |
![]()
|
![]() Mr. Group: Members Posts: 162 Joined: 24 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Aceeasi intrebare o am si eu, dar o luna mai tarziu
![]() Deci, cum se aude si daca merita inlocuite boxele din fabrica cu unele mai bune? Multumesc! |
--------------------
Dacia
Solenza
04.2004 Scala Megane 2.2 Sedan 1.6 16V, privilege, ESP, etc. :)
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
multi spun ca merita, dar vezi ca daca nu pui de la falcon pierzi garantia, decizia iti apartine
|
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
sorlaglivio |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Cum adica daca imi schimb boxele voi pierde garantia (la partea electrica?) asta daca nu le schimb la firma falcon?
Am un megane sedan luat de 2 zile. This post has been edited by sorlaglivio: 6 Jun 2007, 14:20 |
--------------------
Renault
Megane Estate 2.2 /1.5 dCI /105cp
2008/Privilege
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
masina ta e in garantie, daca faci orice modificare la partea electrica a masinii la un service neautorizat de ei ai pierdut garantia la aceasta chestie.
daca te duci la falcon nu pierzi garantia, pentru ca e autorizat de renault. vezi ca astia de la falcon sunt niste nesimtiti... bafta! |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Schimba linistit.. nu se uita nimeni la boxele tale decat daca montezi singur sau la niste baieti de taraba si iti ard electronica din masina... in rest... be cool
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
sorlaglivio |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Inca ceva as mai avea de adaugat eu am megane sedan echipare prima si am doar boxe pe fata desi am cumparat optiunea radio cd 4x15 watti consilierul de vanzari si cei de la vocea clientului mi-au spus ca asa si trebuia sa am doar 2 boxe daca mai vreau 2 pot sa mi le monteze ei contra cost
![]() Ce vreau sa stiu eu este daca se mai afla cineva in situatia mea e cineva cu megane prima care sa-mi spuna daca are 2 sau 4 boxe la rcd. Mentionez ca codul de optiune este rad03. |
--------------------
Renault
Megane Estate 2.2 /1.5 dCI /105cp
2008/Privilege
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Echiparea Prima are doar 2 difuzoare, nu e nici o greseala in legatura cu masinuta ta. Ce trebuie sa intelegi prin 4x15 W...RCD-ul are 4 iesiri de 15W.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
brimex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 21 July 07 ![]() |
ce se intampla daca skimbi boxele si esti in garantie.? daca numai o antifonez fara sa ii skimb boxele merita? cumpar megane 2 in o luna..si nu stiu cu cati bani mai raman..
![]() |
--------------------
dacia
logan
2006 1.4 to be..or not to be:)
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Am si eu o intrebare pentru cei care si-au montat amplificatoare pe Megane 2, pe unde ati tras cablul de alimentare(plusul) de la baterie? Mai precis pe unde ati introdus cablul din compartimentul motor in habitaclu?
Din ce am observat eu exista undeva in stanga pedalierului o gaura pe unde trec niste fire dinspre motor inspre habitaclu si au in jurul lor o garnitura de cauciuc mare, si ma gandeam ca pe acolo s-ar putea trage firul, dar cred ca trebuie luat jos filtrul de aer pentru a avea acces la aceea zona in compartimentul motorului. |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Nu pot sa-ti spun daca trebuie demontat ceva, dar pe acolo sa tragi firul, prin acea garnitura de cauciuc.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Multumesc hellcat, o sa mai studiez problema.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 17:54 |