Geamuri fumurii / folie
![]() ![]() ![]() |
Geamuri fumurii / folie
Scoris |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 2 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
2007 Privilege
- IL-03-LHO
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
pai citeste si tu ce scrie mai in spate.. precum si sectiunea Anunturi.. gasesti acolo oferte de pret
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
Maine pun si eu folie spate+luneta 20% transparenta.
Sper sa ma descurc la parcari noaptea ![]() |
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
unde iti pui folia.. la ce atelier?
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
am prins finalul unui reportaj la TV acum cateva saptamani in care un nene de la politie a zis la modul 'off the record' ca se accepta orice nuanta si orice transparenta jumatatea spate a masinii.
|
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
semit: am pus la expertauto, am inteles ca sunt meseriasi.
Spuneti-mi si mie la ce ar trebui sa ma uit sa vad daca a pus-o corect. |
--------------------
Renault
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Daca nu ti-a sarit nimic in ochi, inseamna ca ti-au pus-o bine.
![]() In general trebuie sa urmaresti ca folia sa fie intinsa perfect, sa nu aiba bule de aer sau fire de praf (pe cat posibil). Bulele se mai pot intinde dupa o saptamana- doua de la montaj, folosind un card cu care apesi usor pe ele. Nasol e daca sub bule exista praf, acolo nu mai ai ce face. |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
varifica si marginile sa fie lipite bine!
ce garantie ti-au dat? |
--------------------
Reno
Megane
|
|
Wolverine |
![]()
|
Am pus folie llumar si am garantie 5 ani.
O intrebare: abtipild din ala cu firma, gradul de opacitate si omologarea RAR se pune intr-un singur geam sau pe fiecare geam pe care este pusa folia? This post has been edited by Wolverine: 6 Apr 2008, 07:12 |
--------------------
Renault
|
|
c_numele |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 225 Joined: 20 December 07 From: Deva ![]() |
Eu am foli de 3 luni pe spate si luneta omologate rar transparenta 15% si pe fata omologat rar transparenta 75%. La fiecare geam am un actibild pe care scrie firma montatoare, marca foliei, certificatu cu care este avizat rar si transparenta.
@Wolverine- eu am tot marca de folie llumar cu garantie 5 ani si actibild pe fiecare geam bagat sub folie . |
--------------------
renault
megane 2.2
2007 1.6 16 v Lux privilege
|
|
Wolverine |
![]()
|
c_numele: eu am pe un singur geam, oare o fi probleme?
Ai cum sa faci o copie dupa certificatul de garantie? Cine mai are folii sa-mi zica si mie daca are pe diecare geam sau doar pe unul singur. This post has been edited by Wolverine: 6 Apr 2008, 12:25 |
--------------------
Renault
|
|
semit |
![]()
|
e bine stai linistit.. si eu pe geamu lateral stanga spate.. asa pun astia de la Expert
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai oricum poti sa ai si 30 de stickere ca e folia autorizata!
Daca nu ai dovada te-ai ars! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
abtipild rar si firma montatoare doar pe geamul stanga spate....
oricum tablagii nu se uita la el ci doar la autorizatie.... |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Wolverine |
![]()
|
multumesc, o sa stau linisti acuma.
![]() astept cu interes intalnirea cu baietii cu epoleti ![]() |
--------------------
Renault
|
|
c_numele |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 225 Joined: 20 December 07 From: Deva ![]() |
Asa au zis baietii de la firma unde am montat folia sa port foaia cu autorizatia tot timpu la mine ca aceea e sfanta
![]() |
--------------------
renault
megane 2.2
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai normal! E singura dovada!
Abtibilduri de pus in geam se pot lua cu tona! Banuiesc ca dovada are numarul de la masina trecut,nu? |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
dani20072008 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 10 November 07 From: medias-sibiu ![]() |
si eu am folie llumar cu garantie 5 ani si actibild pe fiecare geam bagat sub folie
![]() |
--------------------
ex: renault
19
coupe
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
numarul si seria masinii....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
c_numele |
![]()
|
Autorizatia contine datele masini.
|
--------------------
renault
megane 2.2
|
|
Wolverine |
![]()
|
Am 5 zile de cand am pus foliile si azi mi-au aparut 2-3 bule. Intrebarea mea este: trebuie sa ma duc la ei la rectificat sau cum mi s-a zis ca de abia dupa 2 sapt pot vedea concret cum a aderat folia la geam.
Adica in aceste 2 sapt pot aparea si disparea bulele de aer? ![]() |
--------------------
Renault
|
|
eminescu0 |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megane
|
|
Wolverine |
![]()
|
eminescu0: Si daca se usuca care ar fi belelele, eu sunt din gl si am zis d-le sa pun folia in buc la astia ca sunt meseriasi, si mai devreme de 1 luna nu am drum la bucuresti.
Si am vb cu cei de la firma si mi-au zis ca sa mai las ca inca folia lucreaza si posibil sa dispara(!!! e posibil asa ceva), daca nu cica trebe sa ma duc la ei sa mi-o schimbe. As vrea sa stiu de la cei care au folie daca li s-a intamplat acest lucru, cel cu aparutul si disparutul bulelor. Multumesc. This post has been edited by Wolverine: 11 Apr 2008, 12:05 |
--------------------
Renault
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
sal
si eu mi-am pus folii la Expert Detailing pe Grivitei...6 zile nu am voie sa deschid geamurile si nici sa le sterg,mi-au spus ca bulele dispar,in special cele care sunt pe marginea geamului(geamul are mici punctulete de jur imprejur)si folia nu se lipeste,dar in timp se evapora apa si se lipeste...daca nu sa ma duc la ei si mi-o schimba...tot un "banut"am si eu pe geamul spate stanga |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Nice! All black reloaded
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Solon |
![]()
|
Si foliile de pe geamurile fata sunt legale? Ca par cam intunecate!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
gotty |
![]()
|
nu sunt!
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
elro |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
elro |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 22:51 |