Geamuri fumurii / folie
![]() ![]() ![]() |
Geamuri fumurii / folie
semit |
![]()
|
||
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|||
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
cum adica ti-a picat geamul? a cazut inauntru, sau s-a spart pur si simplu?
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
ryry |
![]() ![]()
|
![]() Reno fan Group: Members Posts: 235 Joined: 20 April 07 From: Bucuresti ![]() |
Din cate am inteles eu, persoana la care ti-ai pus folii nu demonteaza geamurile cand le monteaza
![]() Corecteaza-ma daca ma insel. Apropo, imi pare rau pentru intamplarea patita. ![]() |
--------------------
Renault
SYMBOL EXPRESSION 1.4 8V 75 CP benzinar + GPL
2007
- B 40 KAR CUM TRANSFORM H2O IN BENZINA ?
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
OK, cred ca mi-am facut o idee asupra a ce s-a intamplat.
Cei la care am montat folia (ca erau 2 persoane) au demontat partial fetele de usi pentru a avea un acces mai usor la geam, mai ales la o portiune de geam care ajunge sub cheder, pe motiv ca altfel s-ar strica in timp si s-ar desface. Nu am fost deloc incantat de ideea de a desface fetele de usi dar m-am lasat iduplecat pentru ca au desfacut doar partea de sus si au "tras" de ele, nu le-au dat jos de tot. Ma rog, cert este ca asupra geamurilor se exercita o presiune foarte mare cand se scot bulele de aer cu racleta aia de plastic, plus apasarea cu mana, etc. Singura explicatie logica la care ma pot gandi este ca in urma acestor tensiuni mari aplicate asupra geamului - deci asupra macaralei - un cablu al macaralei a iesit de pe santul scripetelui. Cum timp de 1 luna nu am deschis geamul, acesta s-a lipit un pic de cheder si cand a fost actionat electric, geamul a mai exercitat si el ceva presiune asupra macaralei, astfel cablul sarind complet de pe scripete. Cert este ca nu s-a rupt nimic, nici vreo roata de scripete, nici vreun cablu. Mecanicul care a repus macaraua in functiune a fost foarte mirat, putea sa parieze ca e macarau rupta cand a vazut geamul cazut ![]() Se pare, deci, ca am avut noroc. Acum totul e in regula, doar ca stau cu grija sa nu se mai intample si alta data, mai ales ca si la geamul din dreapta s-a actionat la fel pentru montarea foliei. Bineinteles ca de atunci am deschis si inchis toate geamurile, in acest moment functioneaza toate foarte bine. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
ryry |
![]() ![]()
|
![]() Reno fan Group: Members Posts: 235 Joined: 20 April 07 From: Bucuresti ![]() |
Bine ca s-a terminat cu bine pana la urma. O combinatie fatala : folii + geamuri electrice. Deci daca aveai geamuri obisnuite pe spate nu se intamplau toate astea.
![]() |
--------------------
Renault
2007
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Mi-am montat si eu folie Llumar. 21% pe spate + luneta, 73% fata.
img2323al3.th.jpg img2325hl0.th.jpg img2326io4.th.jpg img2342cu7.th.jpg img2361nd5.th.jpg img2371ze8.th.jpg img2374jp0.th.jpg |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Cool
![]() This post has been edited by semit: 15 Jul 2007, 14:37 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Merci
![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
ryry |
![]() ![]()
|
Tot la acel domn ?
|
--------------------
Renault
2007
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu cred ca la acelasi tip, proprietarul fiind din Vaslui :-)
Eu am scos masina din service si sunt iarasi in carti pentru folii, exact pe modelul lui Manuel. Daca am timp saptamana viitoare poate le pun si eu :-) |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
Manuel |
![]()
|
Exact, e vorba de alt domn
![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
bravo manuel, cum se vede acum noaptea? mai ales ca ai si oglinda cu senzori heliomata? eu noaptea in oglinda nu mai vad nimic, dar ma uit in laterale
cat te-a costat? |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Am vorbit cu dl. care a pus lui padre si celorlalti, si duminica imi fac cadou de ziua mea un set de folii fumurii pentru masina :-)
Poze dup-aia... |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
La multi ani!
![]() Vezi sa nu uiti de poze! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Manuel |
![]()
|
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
@laguna interceptor: ultimele poze cu folia aia alucrom, cele cu audi si vectra break, sunt mai relevante si folia arata mai interesant... e mishto folia, nu e chiar oglinda argintie ca ionizarea, vad ca depinde de cum pica lumina...
este mishto, probabil ca in timp va ajunge si la noi... o sa imi pun si eu vineri seara folie, la tipul din vitan. nici mie nu imi plac alea negre-negre, vreau sa imi pun toata masina, unele mai finute, de transparenta cat mai mare, eventual toate 73% sa fie toate la fel, ca pe spate o sa mai folosesc si jaluzelele alea cand e nevoie... This post has been edited by Bacu: 25 Jul 2007, 11:58 |
--------------------
Honda
CRV
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- ce e cel mai fain la folia aia pe langa proprietatile ei de a se vedea perfect fara obstructie de la interior la exterior si nimic de la exterior la interior este faptul ca indiferent cum te uiti la ea arata tot timpul altfel... nu te mai saturi, cum apara o cadere de lumina in alt unghi o descoperi altfel... eu am sa incerc sa o cumpar din Germania si sa o montez aici sa am si autorizare... autorizarea este data pe marca Llumar si nu pe folie individuala (exceptie modelul agreiat pentru geamuri fata)
|
--------------------
Renault -
Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft -
2003
- IS 79 MRS C32 AMG Sportcoupé
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
nu sia mai pus nimeni ochelari de soare in ultima perioada???????
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Imi pun eu, maine
![]() Am fost la cel care mi le-a montat initial, pentru retusuri. Arata atat de nasol incat a spus ca mi le schimba pe toate, fara discutie, ca daca le vede cineva isi pierde clientii... Nu stiu, atunci, ce a fost in capul lui cand le-a montat. E adevarat ca unele "defecte" au aparut dupa cateva saptamani de la montare. Mi-e o frica maine.... daca imi cade iar vreun geam, sa nu-mi strice dezaburirea, etc. Oricum, o sa stau la 30 cm de el si cu ochii cat cepele ![]() Sper ca a doua oara sa iasa bine. |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- vezi sa curete bine geamurile... atentie mare la dezlipire folie luneta sa nu plece cu benzile de la dezaburire, idem si la curatat...
This post has been edited by laguna_2_interceptor: 10 Aug 2007, 20:38 |
--------------------
Renault -
2003
|
|
padre |
![]()
|
mda, nu a mai fost cazul... neserios om...
La ora 14 l-am sunat pt confirmare... cica era la service dar nu era nimeni pe acolo si hala incuiata. A promis ca ma suna in 30 minute sa vada daca mai reuseste sa gaseasca pe cineva si adio... nu m-a mai sunat si nici nu a mai raspuns la telefon. Categoric NU RECOMAND sa mergeti la acest personaj (il cheama Cristi si autorizarea este data de GEROM... SRL). AlexC, sper ca nu ai apucat sa ti le pui la el. Cred ca voi ramane cu ele anul asta, in curand vine toamna, se mai duc caldurile mari... si la anul merg frumos la E. D. care am inteles ca sunt foarte seriosi si priceputi. Din pacate e adevarata vorba aia cu dai un ban dar stii pe ce-l dai. Asa, am dat si banii, m-am ales si cu niste folii prost montate, si cu cateva zeci de minute vorbite aiurea la mobil, plus programul stricat in cateva zile... Oricum, ii mai dau o singura sansa, dupa care fac niste poze cu "defectele", scanez autorizarea si abtibildul si postez pe forum sa se fereasca lumea de el, ca tot spunea omul ca "nu pot sa te las cu foliile asa, sunt reclama proasta pentru mine, imi pierd o groaza de clienti". This post has been edited by padre: 13 Aug 2007, 10:37 |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
AlexC |
![]()
|
Eu nu am apucat sa fac poze, insa la mine nu stiu cum le-a pus de nu am probleme, la niciunul din geamuri (7). Doar la cel stanga-spate e o zona 2cmp cu bule mici, chiar pe marginea geamului.
Nu ii fac reclama, dar eu sunt multumit. In ziua aia m-a programat chiar mai devreme, a terminat-o mai devreme decat mi-a zis... Imi pare rau sa aud ca tu ai probleme, poate altii sa fie intr-adevar mai atenti. Padre, nu renunta la banii tai. Daca omul ti-a zis ca le schimba, stai dupa el sa faca treaba, sunt banii tai dati... |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Padre imi pare rau....
![]() |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
'Tzunache, tu cand iti bagi folii ? Sunt si eu curios cum da pe un Megane gri cu bandouri gri folie inchisa ...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Cand ma intorc din Grecia...daca mai am bani.
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
danutz_r |
![]()
|
![]() © ...membru cu symbol ™ Group: Members Posts: 596 Joined: 27 October 06 From: Bucuresti ... u.e ![]() |
padre asta e tipul care are garajul pe m.bravu???
ca si eu am probleme la toate foliile si mi-a zis ca le schimba fara probleme??? ![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Fratilor pot sa va intreb in ce constau problemele?
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
danutz_r |
![]()
|
![]() © ...membru cu symbol ™ Group: Members Posts: 596 Joined: 27 October 06 From: Bucuresti ... u.e ![]() |
au am multe bule albe sub folie, de la aer sau particule de praf... dfe la distanta nu se vede dar de la 1-2 metri e jale
![]() ![]() |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
- mai oameni buni... daca omul e autorizat si mai si stiti locatia unde lucra plus firma... EXISTA OPC!!! nu inteleg de ce va lasati inselati si va resemnati pe banii vostrii...
![]() |
--------------------
Renault -
2003
|
|
Bacu |
![]()
|
am o intrebare pentru cei care au montat folie, in special dintre cele mai deschise (cu grad de transparenta mai mare): daca va uitati dinauntrul masinii in afara, se vede ca in oglinda in geamuri (in sensul ca se reflecta imaginea dinauntrul masinii in geam? sau doar la foliile mai inchise exista problema aceasta?
multumesc. |
--------------------
Honda
CRV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 03:59 |