Geamuri fumurii / folie
![]() ![]() ![]() |
Geamuri fumurii / folie
A l e x |
![]()
|
||
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|||
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Eu zic ca pe fata, ca sa nu strici folia si nici sa nu renunti la paravanturi, trebuie lasata o margine de cativa cm, cat intra geamul sub cheder. O sa se vada cam nasol bordura cand mergi cu geamul deschis dar asta e...
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
nu e nimic vopsit, asa sunt de la fabrica
eu sunt f multumit de cum e folia cu respectivele stickere...gusturi si gusturi pentru fata o sa vorbesc cu cei de la expert detailing, poate pot ei sa puna fara probleme, iar paravanturile nu le dau jos, eu fumez si ma ajuta foarte tare mai ales cand mergi cu 130 la ora... |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Doar sa nu schimbe adminii numele site-ului...in rest nu vad nici o problema...
Bashtalu, ia zi, pe cat ai jantele pana la urma...pe 17"? |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
da, sunt pe 17 si cauciucurile de 225
|
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
mie imi plac la nebunie jentile tale bashtalule! asa ceva mi-as pune si eu, la mine s-ar vedea si mai mishto ca am masina neagra...
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
danutz_r |
![]()
|
![]() © ...membru cu symbol ™ Group: Members Posts: 596 Joined: 27 October 06 From: Bucuresti ... u.e ![]() |
![]() ![]() This post has been edited by danutz_r: 27 Jun 2007, 20:34 |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
bashtalu |
![]()
|
sambata o sa vin si eu pentru ultimile retusuri...
|
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
sagetator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 759 Joined: 8 September 05 From: O R A D E A ![]() |
|
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
eclipse Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
|
|
bashtalu |
![]()
|
sunt rial nogaro black pe 17' cu 8J
|
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
danutz_r |
![]()
|
![]() © ...membru cu symbol ™ Group: Members Posts: 596 Joined: 27 October 06 From: Bucuresti ... u.e ![]() |
eu am vorbit pentru 16.30
![]() This post has been edited by danutz_r: 28 Jun 2007, 08:57 |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
bashtalu |
![]()
|
eu o sa ma duc mai pe la pranz...o sa-l sun in prealabil
|
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
si-a mai pus cineva folie? pareri? a ramas tot pretul ala de 370 spate+laterale si 120 geamuri fata?
|
--------------------
Honda
CRV
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Meseriasul meu nu a avut timp saptamana asta, se muta. Duminica dupa masa imi pun eu....si da, pretul e tot ala....
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
Bacu |
![]()
|
eu m-am gandit mai bine si mi-as pune folie inchisa (21% transparenta) doar pe luneta spate, si o folie cat mai deschisa (cea mai deschisa - 70% transparenta) pe laterale, fata si spate... m-am urcat la spalatorie intr-un megane cu folie din-aia neagra peste tot si nu prea mi-a placut, se vedea destul de greu afara, era o atmosfera de disconfort asa pentru cei care stateau in spate...
|
--------------------
Honda
CRV
|
|
bashtalu |
![]()
|
tin sa te contrazic bacu aici, pe soarele puternica care ne-a bantuit zilele trecute si care se preconizeaza ca va mai bantui, este foarte confortabil sa stai in spate, eu am sta la masina mea care are transparenta 5% pe luneta si laterale spate. incearca asa si o sa vezi cum este.
este adevarat ca daca este mai intunecat afara, nor sau noapte vizibilitatea nu mai este aceeasi, dar asta te protejeaza de becurile celor care obisnuiesc sa-ti bage faza lunga....am patit-o de multe ori si acum nu mai este un impediment pentru mine. dar, bineinteles ca tu vei lua decizia...dar eu zic ca se merita folie pe masina. succes! This post has been edited by bashtalu: 29 Jun 2007, 17:12 |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
danutz_r |
![]()
|
|
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
bashtalu |
![]()
|
danut, si eu am dat tot 400 tot spatele, daca faci diferenta intre ce ai gasit tu si ce au ei o sa fie ceva de genul a 50 ron...
tu decizi |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
danutz_r |
![]()
|
ma interesa doar informativ
![]() ![]() le: incurca chia asa de mult vizibilitatea "bezna " din masina ta ? This post has been edited by danutz_r: 29 Jun 2007, 21:19 |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
bashtalu |
![]()
|
te obisnuiesti, eu de exemplu eram dependent de oglinda centrala, acum ma uit in ea si nu mai vad nimic noaptea( am pus senzori si e heliomata) si ma uit in laterale, daca ai masina cu farurile aprinse o vezi, daca e chiar in fundul tai o vezi in laterale...
dac anu vrei asa inchisa pune mai deschisa si e ma bine pentru tine. pune 20% nu 5% cum am eu eu o sa pun pe fata 70% |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
danutz_r |
![]()
|
asa arata masina mea dupa operatie...
![]() ... DSC00440.JPG ( Size: 160.96k ) Number of downloads: 264 ... DSC00443.JPG ( Size: 135.02k ) Number of downloads: 258 , mai are cateva "copci de scos" dar asta saptamana viitoare ![]() se vede super din interior cu 5% ![]() voi reveni cu imagini finale dupa consultatia de vineri |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
bashtalu |
![]()
|
arata f bine danut, pe fata nu iti pui 70%?
|
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
danutz_r |
![]()
|
deocamdata nope...
|
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
Bacu |
![]()
|
QUOTE(bashtalu @ 29 Jun 2007, 17:07) tin sa te contrazic bacu aici, pe soarele puternica care ne-a bantuit zilele trecute si care se preconizeaza ca va mai bantui, este foarte confortabil sa stai in spate, eu am sta la masina mea care are transparenta 5% pe luneta si laterale spate. incearca asa si o sa vezi cum este. este adevarat ca daca este mai intunecat afara, nor sau noapte vizibilitatea nu mai este aceeasi, dar asta te protejeaza de becurile celor care obisnuiesc sa-ti bage faza lunga....am patit-o de multe ori si acum nu mai este un impediment pentru mine. dar, bineinteles ca tu vei lua decizia...dar eu zic ca se merita folie pe masina. succes! am avut si eu folie neagra neagra la geamurile laterale spate la o dacie berlina prin 1999, nu mai stiu ce grad de transparenta, insa in spate nu se vedea prea bine, aveam tot timpul tendinta de a deschide geamul pentru a vedea mai bine... acelasi lucru l-am observat si la megane-ul ala de la spalatorie... nu stiu, poate e chestie de gusturi, eu asa asa vrea sa imi pun: 5% transparenta pe spate (ca sa nu te mai orbeasca farurile alora din spate, si 70% transparenta pe laterale, si pe fata si spate... |
--------------------
Honda
CRV
|
|
bashtalu |
![]()
|
este foarte adevarat ca noaptea vizibilitatea in luneta este foarte mica, dar se observa masinile cu farurile aprinse, atat. ai noroc ca nu te mai orbesc xenoanele din spate si nu numai
dar eu te-as sfatui sa pui si laterale spate 5% si fata 70% eu nu am putut sa pun pe fata sper sa reusesc solutia pentru vizibilitatea redusa pe spate ti-o ofera senzorii de parcare eu am montat asa ceva |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
ryry |
![]() ![]()
|
![]() Reno fan Group: Members Posts: 235 Joined: 20 April 07 From: Bucuresti ![]() |
Folia afecteaza garantia de la renault sau casco cumva ?
|
--------------------
Renault
SYMBOL EXPRESSION 1.4 8V 75 CP benzinar + GPL
2007
- B 40 KAR CUM TRANSFORM H2O IN BENZINA ?
|
|
bashtalu |
![]()
|
la ce te referi? cum sa iti afecteze garantie si casco? in ce sens?
ce treaba are o folie aplicata pe geamuri cu garantia sa casco? daca te duci la o firma de detailing sa-ti faca un polish la vopsea, te afecteaza la garantie? nu cred nu are nici o legatura parerea mea.... dar ca sa fii sigur intreaba la reprezentanta si la asigurari |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
ryry |
![]() ![]()
|
![]() Reno fan Group: Members Posts: 235 Joined: 20 April 07 From: Bucuresti ![]() |
Sa nu gaseasca folia ca o scuza ca sa nu iti repare ceva , la asta ma refeream.
![]() O sa-ti urmez sfatul. Mersi. 7 Jul 2007, 17:45: In cele 18 pagini nu am inteles ce se intampla cu foliile la ITP . ![]() This post has been edited by ryry: 7 Jul 2007, 17:45 |
--------------------
Renault
SYMBOL EXPRESSION 1.4 8V 75 CP benzinar + GPL
2007
- B 40 KAR CUM TRANSFORM H2O IN BENZINA ?
|
|
bashtalu |
![]()
|
din moment ce sunt omologate RAR, au timbru pe ele, ai autorizatia scrisa, de ce sa se lege de ele? ca oricum nu iti afecteaza garantia la masina sau altceva legat de bunul mers al ei. sunt omologate si asta e
|
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mda, dupa ce nu am mai deschis aproape 1 luna de zile geamurile din spate - dupa montarea foliei - azi mi-a cazut geamul din stanga spate. Nu stiu daca are legatura cu cei care au lucrat la aplicarea foliilor, dar coincidenta e mare. Deocamdata am lipit geamul cu schotch.
![]() This post has been edited by padre: 10 Jul 2007, 09:50 |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 19:07 |