Geamuri fumurii / folie
![]() ![]() ![]() |
Geamuri fumurii / folie
Alex_5 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 22 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Clio III 1.5 dCI
2006 Dynamique
|
|||
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Din pacate eu trebuie sa renunt momentan. In seara asta mi-a busit cineva masina si acum voi avea de umblat cu ea prin service. Am doar bara spate + panou plastic portbagaj + cofraj roata rezerva stricat, insa nu stiu ce mai poate fi pe dedesubt sau cat poate dura...
Sper numai sa rezolv repede cu asta si sa pun si foliile ASAP. |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Am revenit cu poze. Foliile sunt Llumar, transparenta 21%.
dsc00639hg6.th.jpg dsc00641ep2.th.jpg dsc00642ne6.th.jpg dsc00645zp8.th.jpg |
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
par mult mai deschise decat ale lui padre...tot 21% sunt?
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
este adevarat ca folia de pe luneta atunci cand este indepartata strica dezaburirea?
daca sunt cu timbru de la rar mai este nevoie sa ma duc la rar sa-mi treaca ceva in talon sau in cartea masini? multumesc eu sambata o sa-mi pun folii, am vb cu tipul care are un topic la sectiunea anunturi sunt tare curios cum o sa iasa |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Myth busters raspunde: nu este obligatoriu sa se strice dezaburirea daca folia este indepartata cu grija. Orice e posibil, deci si sa ramana instalatia de dezaburire intacta.
Daca se trage de ea ca de franghia de la Tug of War ![]() Daca ti se aplica timbru cu autorizarea de la RAR si ti se da si o autorziatie pe hartie, nu mai ai nevoie de nimic, in talon nu exista rubrica pentru imbunatatiri/modificari aduse masinii. In alta ordine de idei, am vazut ieri un Golf V alb cu folii cu transparenta 13% pe spate... arata foarte bine. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
adi_0434 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 315 Joined: 26 December 06 ![]() |
a pus cineva folie pe masina rosie?
ma tot gandesc cum i-ar sta? Attached thumbnail(s) IMG_0330.JPG ( Size: 432.55k ) Number of downloads: 260 |
--------------------
renault
laguna II
2002 1.9 dci 79kw estate expresion ex laguna II
peugeot 407 2.0 HDI |
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca te referi la Laguna din avatar, chiar ar arata foarte bine, pentru ca are si ramele dintre geamuri negre.
![]() |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Iar am discutat cu meseriasul, ramane pe vineri seara, inca e in Giurgiu.
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
SANDRINO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adi_0434 @ 20 Jun 2007, 17:02) Eu mi-am pus. 5% chiar. Exista un contrast cam mare, dar nu e chiar asa rau !!! Attached thumbnail(s) Image066.jpg ( Size: 88.05k ) Number of downloads: 315 |
--------------------
RENAULT
Kadjar
Intens 1.3 140 EDC GPF - 2019
- B
|
|
adi_0434 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 315 Joined: 26 December 06 ![]() |
parca mai bine se potrivesc cele ionizate
|
--------------------
renault
laguna II
2002 1.9 dci 79kw estate expresion ex laguna II
peugeot 407 2.0 HDI |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Alex_5 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 22 June 06 From: Bucuresti ![]() |
SANDRINO folia e autorizata?
|
--------------------
Reno
Clio III 1.5 dCI
2006 Dynamique
|
|
SANDRINO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
RENAULT
Kadjar
Intens 1.3 140 EDC GPF - 2019
- B
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
sandrino, cum ti s-a parut lucrarea? cat a durat? esti multumit pe deplin?
eu am stabilit pt sambata dupa amiaza sa ma duc sa-mi puna pe toate geamurile, o sa ma consult cu el in privinta transparentei, as vrea ceva mai deschis pe luneta sa nu ma impiedice noaptea in a vedea in oglinda si mai inchis pe laterale multumesc |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
danutz_r |
![]()
|
![]() © ...membru cu symbol ™ Group: Members Posts: 596 Joined: 27 October 06 From: Bucuresti ... u.e ![]() |
o rugaminte pt cei care au pus folie 5% puteti pune o poza de genu' asta... dsc00645zp8.jpg ( Size: 140.73k )
Number of downloads: 196
... in care sa se vada vizibilitatea din interior a pus cineva pe symbol folia din 2 bucati, la baiatul de pe forum; cum a iesit ??? ... ![]() ![]() as fi interesat si eu de montaj ![]() ![]() This post has been edited by danutz_r: 22 Jun 2007, 13:08 |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
CT-84-LEU |
![]()
|
![]() Sofer agresiv pe BMW = sofer antrenat pe Renault Group: Members Posts: 136 Joined: 27 July 05 From: BUCURESTI ![]() |
Ma baieti da voi esteti tare culmea!
![]() Voi astia care nu va hotarati si va zgarciti sa puneti folie pe geamurile fata, din motive total aberante de genul:"e prea deschisa si nici nu se vede ca e , deci o sa fie un contrast foarte mare , deci nu mai pun" oricum nu ai deci e contrast mare , sau "doar pentru protectie UV nu se merita", cititi ce am scris la pagina 13 in topicul asta, si nu va urez, dar veti spune "ba bine ca am avut folie pe fata" numai daca : -vreun colorat mic de pe marginea soselei va hotara ca bolovanu sta mai bine in geamul tau decat jos pe caldaram; -vine unu cu o bata sa-ti rada geamul si capu in stop; -noaptea in parcare uiti ceva in masina si vrea unu sa-ti sparga geamul, ai alarma...si geamul nu cade de pe pozitie....; etc ...etc... Pentru danutz_r , taty, acuma e noapte, insa maine pe zi fac o poza cum ai indicat tu si o postez ca sa te lamuresti cum e cu 5%. Cu stima! Ar mai fi ceva de adaugat, baieti si fete cu SYMBOL-uri, nu va lasati prostiti de LENEA unora sau NEPROFESIONALISM. Nu exista folie pusa pe geam din 2 bucati!! Este bataie de joc! In timp folia isi schimba forma, din cauza dilatarilor succesive. Este Neagra, atrage multa caldura , se incinge mult in soare puternic, la umbra se raceste, este intr-un proces de contractare-dilatare continuu, nu va inchipuiti ca e fixa pe geam. In concluzie in timp cele 2 folii puse cap la cap vor ajunge cap la coada. Este adevarat ca geamul spate la SYMBOL este ciudat ( e ca interiorul unei lingurite) , insa asa cum altii au putut sa-si puna, nu va luati dupa toti imbecilii care vor sa va puna din 2 bucati! Cu stima din nou! This post has been edited by CT-84-LEU: 22 Jun 2007, 21:27 |
--------------------
Renault
Megane 3 - 1.5 110hp
140hp, by Dimsport :) BMW 3xxi 24v - vanos - 2xxHp by Dimsport :)
Renault Koleos - 2.5 - 170Hp - DAUNA TOTALA |
|
bashtalu |
![]()
|
asa arata folia montata la sedanul meu
ideea e in felul urmator, am pus pe luneta si laterale spate transparenta 5%, dar pe cele din fata a zis ca nu a putut sa puna, ceva cu chederele. vreau sa pun si pe cele de pe fata, transparenta 70%, unde as putea? cine ma poate ajuta? cum vi se pare folia? Attached thumbnail(s) DSC00460.JPG ( Size: 105.16k ) Number of downloads: 337 DSC00448.JPG ( Size: 178.26k ) Number of downloads: 394 |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Din poze arata bine pusa!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
De ce naiba n-ai dat jos stickerele????
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
bashtalu |
![]()
|
cum sa le dau jos? da bine pe negru...
sincer imi era teama sa nu strice dezaburirea si de aia i-am zis sa nu le dea jos oricum imi place cum se vede contrastul unde pun si pe fata? cine stie? |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
parerea mea este ca ar trebui sa renunti la paravanturi inainte de a-ti pune folie pe fata.. o vei distruge degeaba
![]() ![]() ![]() Folia arata bine pusa.. ai montat-o la meseriasul baietilor? |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
bashtalu |
![]()
|
am pus-o la un tip care are un topic la anunturi
cel care a pus-o a zis ca nu are treaba cu paravanturile, dar nu a putut sa puna pe fata nu as renunta la ele...sunt bune pe ploaie... |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
bashtalu, arata bine folia...ar merge si pe fata ceva insa...
![]() btw, prea tari jantele ![]() Mutzunache, ai rezolvat cu folia pana la urma? 24 Jun 2007, 00:00: Uite cum arata cu folie pe fata, and a little something extra... ![]() This post has been edited by j.d: 24 Jun 2007, 00:00 Attached thumbnail(s) DSC004480web.jpg ( Size: 184.15k ) Number of downloads: 348 |
--------------------
powered
by
|
|
bashtalu |
![]()
|
urmeaza sa pun si pe fata, dar sa gasesc un om care sa poata
in poza pare ca am si pe fata, dar inca nu am, bate umbra |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
bashtalu, a editat j.d poza, daca te uiti si compari poza ta cu a lui, vei vedea o diferenta de contrast. Da, cam asa ar arata cu 70% pe fata.
j.d, ce ai facut mestere la poza ? Zi-ne si noua, sau faci ca un prieten: ce, vrei sa imi iei painea de la gura? ![]() This post has been edited by poseidon06: 24 Jun 2007, 00:51 |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
j.d |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
powered
by
|
|
bashtalu |
![]()
|
ai dreptate, nu am bagat de seama, le-am comparat si asa e
deci, cine ma ajuta sa pun si pe fata? 24 Jun 2007, 02:10: jd dar vad ca esti un adevarat maestru.... felicitari! vorba lui moisescu: " ma inclin! " This post has been edited by bashtalu: 24 Jun 2007, 01:10 |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Trebuia vineri, dar nu a putut mesterul, apoi sambata nu am putut eu si am lasat-o pe luni seara.
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 18:55 |