Geamuri fumurii / folie
![]() ![]() ![]() |
Geamuri fumurii / folie
bashtalu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Audi
A4
2005
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Merita 200% .. eu acum vreau cea mai neagra.. nu ma mai multumesc cu medium black..
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
Pai care ar fi avantajele?
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
CT-84-LEU |
![]()
|
![]() Sofer agresiv pe BMW = sofer antrenat pe Renault Group: Members Posts: 136 Joined: 27 July 05 From: BUCURESTI ![]() |
@touche - ce placere au unii sa nu citeasca ce s-a scris mai devreme intr-un topic
![]() ![]() Revin asa cum am promis si cu poza cu geamul dupa caramida. 13122006858.jpg ( Size: 258k ) Number of downloads: 423 Cu stima! This post has been edited by CT-84-LEU: 27 May 2007, 10:20 |
--------------------
Renault
Megane 3 - 1.5 110hp
140hp, by Dimsport :) BMW 3xxi 24v - vanos - 2xxHp by Dimsport :)
Renault Koleos - 2.5 - 170Hp - DAUNA TOTALA |
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
CT-84-LEU ti-am vazut masina la Trocadero,frumoasa,sa o stapanesti sanatos
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
ai dreptate ct-84-leu, se pare ca am sarit peste pag 13
![]() |
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
CT-84-LEU |
![]()
|
![]() Sofer agresiv pe BMW = sofer antrenat pe Renault Group: Members Posts: 136 Joined: 27 July 05 From: BUCURESTI ![]() |
@rcosmin - multumesc! In curand o sa dispara vynilurile si o sa o revopsesc. Vynilurile sunt doar un compromis. Masina este de fapt zgariata de la un capat la celalalt pe ambele parti si nu am avut bani sa o vopsesc.
Astazi urmeaza o modificare destul de importanta...tineti-mi pumnii... Stiu ca e off topic, scuze! Cu stima! |
--------------------
Renault
Megane 3 - 1.5 110hp
|
prise |
![]()
|
![]() Posesor de megane fericit Group: Members Posts: 234 Joined: 4 February 07 From: Birlad ![]() |
in iasi stie cineva unde pun o folie calumea ... stiu pe cineva care si-a ionizat geamurile a pitesti si eu iesit oglina ... foarte urate ...
multumesc |
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDANE
1,5 DCi 80 CP 2006 100.000km fara probleme
- VS-03-LCZ
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
o sa imi pun si eu folie, m-am decis, dar vreau sa stiu cum trebuie sa fie, ce vizibilitate este recomandat pt luneta mai ales pentru ca sa se vada fara probleme noaptea?
as vrea sa pun pe toate geamurile....am auzit ca pe parbriz se poate face cumva sa fie ionizat, ce inseamna asta si ce implica? multumesc |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Am sunat si eu la o firma care se ocupa de folie, Expert D si am intrebat pentru un Megane Sedan, toate geamurile, transparenta 73%, Llumar, 5 ani garantie, cat costa?
Raspuns ![]() ![]() ![]() |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
CT-84-LEU |
![]()
|
@bashtalu - crede-ma cu cea mai inchisa folie pe geam vezi perfect noaptea din masina afara. Din afara in masina e imposibil sa vezi dar din interior afara este 100% garantat pe spate sa ai vizibilitate 5%. Vara, in plin soare cei din spate sunt in culmea extazului... Iti recomand pe spate ce este cel mai inchis autorizat si anume 5%. Nu vei avea probleme de vizibilitate in oglinzi noaptea decat daca oi fi avand ceva probleme tu cu vederea, ceea ce nu cred.
![]() ![]() Cu stima! |
--------------------
Renault
Megane 3 - 1.5 110hp
|
bashtalu |
![]()
|
multumesc, o sa incerc sa vad cum este si daca sunt multumit voi apela la folie
dar cu parbrizul pot face ceva? cum e treaba cu ionizarea? |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
CT-84-LEU |
![]()
|
Nu ti-as recomanda sa-ti ionizezi geamurile. Pe oltcit am avut luneta ionizata si asa cum se stie, in unele cazuri, prin procesul de ionizare , securit-ul isi pierde proprietatea de a se marunti la spargere. Prin urmare, inainte de a o preda la Remat un prieten a vrut sa-mi cumpere luneta.Am dat-o jos si dintr-o greseala de manipulare aceasta s-a lovit intr-un colt. Vreau sa-ti spun ca s-a spart exact ca un geam de bucatarie, un geam normal in 4-5 fasii mari de sticla. Mentionez ca geamul era Securit frantuzesc, masina fiind Citroen Axel la origine. Acest lucru poate deveni foarte periculos in cazul unui accident in condtii reale. Se mai cunosc cazuri la Clio Symbol-uri prin Turcia cu ionizarea geamurilor cand la un impact luneta a plesnit si i-a taiat p-aia prin masina spargandu-se in bucati anormal de mari pentru un securit. Multi poate vor zice ca nu am dreptate si ca am vreo problema la cap, fiecare alege ce face, eu am avut experienta reala a acelei lunete care am vazut cum a crapat ca o proasta in bucati mari. Eu zic sa te gandesti si la aspectul asta. Doamne Fereste!
Cu stima! |
--------------------
Renault
Megane 3 - 1.5 110hp
|
bashtalu |
![]()
|
gata, m-ai convins...renunt la idee
o sa pun pe celelalte, las parbrizul asa cum este multumesc mult |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Am gasit prin intermediul unui prieten 400 RON geamuri laterale spate+luneta, iar cele pe fata 150 RON (in aceeleasi conditii ca si E.....Detai). Omul a zis ca nici nu merita sa montezi pe fata folie, deoarece nu este nici o diferenta, nici nu se vede ca ai folie.
This post has been edited by Mutzunache: 7 Jun 2007, 15:37 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Mutzu, se vede si folia aia de fata...insa daca ai 5% transparenta pe spate, normal ca nu se mai observa cai ai folie si pe fata.
![]() |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
Mutzunache |
![]()
|
Folia este Llumar, omologata, acte in regula, factura, certificate, etc....persoana fizica autorizata. Eu nu vreau 5% transparenta, eu vreau 70% transparenta pe toate geamurile, nu imi place diferenta care rezulta dintre spate si fata.
This post has been edited by Mutzunache: 8 Jun 2007, 06:38 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
CT-84-LEU |
![]()
|
@Mutzunache tind sa ma repet dar insist sa iti spun ca nu se merita sa nu montezi si pe fata. Nu renunta la o protectie ultravioleta si la o mai buna protectie a habitaclului si a ta personala. Citeste in topicul asta, mai sus, am postat povestioara mea cu caramida si cu geamul spart cu folie. Ai poze, ai tot. Caramida aia as fi avut-o in cap. Nu cred ca se merita sa faci rabat de la a pune folie si pe geamurile fata.
Cu stima! |
--------------------
Renault
Megane 3 - 1.5 110hp
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Parerea mea... Mutzunache, nu face greseala de a pune cea mai deschisa folie.. dupa 1 saptamana o sa plangi dupa bani si cat de putina diferenta exista intre before si after
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
bogdan1978buc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 23 January 06 ![]() |
Si eu vreau pe toate geamurile, si asta in special din cauza protectiei impotriva radiatiilor.
Mutzunache alegerea iti apartine ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2006 1.5dci Megane 82 cp, putin mai rapid decat cele uzuale :)
Broker asigurari. |
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai hai, ca daca ne adunam mai multi poate obtinem ceva avantaje...
![]() |
--------------------
powered
by
|
|
Mutzunache |
![]()
|
CT-84-LEU - eu vreau toate geamurile, dar nu vreau diferenta de contrast fata-spate, inca ma mai gandesc.
Discutam diseara, vorba cavalerului stelar j.d, poate obtinem si un discount. This post has been edited by Mutzunache: 8 Jun 2007, 13:29 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
bogdan1978buc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 23 January 06 ![]() |
Asa va vreau, cat mai multi, in mod sigur scoatem si noi un discount
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2006 1.5dci Megane 82 cp, putin mai rapid decat cele uzuale :)
Broker asigurari. |
|
BoneHead |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 5 July 06 From: Satu Mare/Cluj ![]() |
In timpul zilei, diferenta o sa fie oricum, si destul de sesizabila pot spune. Eu am folii fata/spate/luneta, cu 18% transparenta. Foliile de pe fata par mai deschise(diferenta sesizabila!). Explicatia ar fi, ca neavand folie pe parbriz, intra mai multa lumina in masina in partea din fata, iar foliile par mai transparente.!? Ceva in sensul asta. Asadar, chiar daca iti pui folii la fel fata/spate va exista o diferenta!
In poza nu prea se vede ce am vrut sa zic!? ![]() This post has been edited by BoneHead: 9 Jun 2007, 12:31 Attached thumbnail(s) DSC00115.JPG ( Size: 290.83k ) Number of downloads: 401 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Megane Sedan, 1.5 dci 100cp
|
|
jfo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 5 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Salutare!,are careva dintre voi folie aplicata pe luneta?,daca da,spuneti-mi si mie unde ati pus-o ,eu am fost la 'gerom' si nu au reusit sa o puna motivand ca-i luneta prea bombata au incercat de 2 ori dar nu le-au reusit in cele din urma m-au indrumat catre alta firma de profil asa ca daca are cineva asa ceva sa-mi spuna si mie va rog.apropo ca locatie sunt din buc.
|
--------------------
Renault
Megane 3 Limited /Clio-Hatchbach/
Limited 2016/110Cp DCI/2001 65 Cp D C i
|
|
Abu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 22 November 04 From: Ploiesti ![]() |
Incearca la www.expertdetailing.ro. Da-le un telefon sa vezi daca monteaza si pe Clio.
|
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5dCi
2007
|
|
Mutzunache |
![]()
|
Doritori de folie va rog faceti lista....
1.Mutzunache - ca dezavantaj - trebuie sa gasim un loc unde sa montam folia, omul vine la domiciliu, praful poate constitui o problema - in timpul saptamanii dupa ora 18, oricand in week-end. L-am sunat acum pe om 370 RON - spatele si 120 RON fata, daca suntem mai multi. 2. |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
gigiabrudan |
![]()
|
![]() T I G E R Group: Members Posts: 121 Joined: 17 September 05 From: Oradea ![]() |
si la mine a fost problema cu folia pe luneta, dar au reusit s-o aplice pana la urma. e drept ca eu nu sunt multumit pe deplin de rezultat, in sensul ca se vad niste punctulete albe de jur imprejurul lunetei, da nu se observa decat daca te uiti de la 20-30 cm.
|
--------------------
RENAULT
Symbol phase 4
dec.2006 Dynamique 1,5 dci 80 CP
- BH 14 AGS
|
|
j.d |
![]()
|
1.Mutzunache
2.J.D ![]() ![]() |
--------------------
powered
by
|
|
jfo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 5 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Mutzunache,as vrea si eu doar luneta la masina din semnatura,stii cumva ce tip de folie foloseste?,cum luam legatura?
|
--------------------
Renault
Megane 3 Limited /Clio-Hatchbach/
Limited 2016/110Cp DCI/2001 65 Cp D C i
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 03:57 |