Geamuri fumurii / folie
![]() ![]() ![]() |
Geamuri fumurii / folie
Manuel |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|||
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
oki... asa o fi... vreau legea... reglementare... hotararea sau ce o fi care spune treaba asta...
daca eu cer la un furnizor sa imi puna si pe fata el imi zice ca nu e autorizata rar... ala de ce nu cere de la rar autorizatie?... sau daca cere, rar-ul de ce nu ii da?.. care e baza in care se refuza acest lucru... ca e periculos... bine, dar trebe ceva scris.... In US se considera ceva de genul QUOTE Dark-tinted front windows make it difficult for law enforcement to identify hit-and-run drivers, or to establish eye contact with suspects during traffic stops. They make it more dangerous for police, and easier for suspects to conceal weapons behind the tinted windows. Police in some areas of the country carry portable "tintmeters" to check windows that might be darker than the law allows dar asta este reglemetata clar de International Window Film Association (IWFA)... si pentru US si pentru anumite state europene... dar pentru .ro nimic... sper ca m-am facut inteles.... |
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
gata? nu mai zice nimeni nimic?... nimic concret pana la urma?
|
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Pai ti-ai raspuns singur.
![]() ![]() Problema e simpla: nu ai voie cu folii pe geamurile fata; poti sa-ti pui, insa pregateste-te (material si sufleteste) sa suporti consecintele (9-20 puncte-amenda). |
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
pai si cei care le au deja puse le dau jos?
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca sunt neconforme ar fi bine sa le dea jos.Nu de alta dar a devenit al dracu' de scump purtatul de folii!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
...si eu care ma gandesc ca am folii inclusiv pe fata...fie ele si omologate...
cu talonul o rezolv eu sa mi-l recuperez ...dar ce ma fac cu punctele... ![]() |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
DSG 2008 Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai probabil ca de aia au bagat punctele, sa mai aiba o dovada ca respectivul act s-a comis.Deci, tu incerci sa iti iei talonul inapoi prin diverse metode, dar nu cred ca o sa se poata ce apare in calculator punctajul, motivul punctarii si durata suspendarii.Zic si eu!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
QUOTE(Manuel @ 11 Jan 2007, 14:49) Pai ti-ai raspuns singur. ![]() ![]() Problema e simpla: nu ai voie cu folii pe geamurile fata; poti sa-ti pui, insa pregateste-te (material si sufleteste) sa suporti consecintele (9-20 puncte-amenda). DA vreau actul oficial.... ca daca acel act exista inseamna ca treaba e clara... nu avem voie si stim una si buna...... DAR daca nu exista (ceea ce este foarte posibil) inseamna ca treaba nu e reglementata si putem sa ne punem folii si pe fata linistiti ca nu au baza in care sa-ti dea amenzi si puncte... |
|
|
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Solon @ 11 Jan 2007, 17:34) Pai probabil ca de aia au bagat punctele, sa mai aiba o dovada ca respectivul act s-a comis.Deci, tu incerci sa iti iei talonul inapoi prin diverse metode, dar nu cred ca o sa se poata ce apare in calculator punctajul, motivul punctarii si durata suspendarii.Zic si eu! pai s-a comis, nu zic ca nu....dar apoi daca duc hartia cu bulina RAR pe el si va scrie nu am folii pe geamurile fata....te asigur ca talonul il voi recupera urgent... masina nu trebuie dusa la politie ![]() ![]() dar nu talonul e problema mea....ceea ce ma "jeneaza" sunt punctili... ![]() ![]() |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
DSG 2008 Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
wolf_1637 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 12 January 07 ![]() |
sal am si eu o dacie la care as vrea sai pun folie pe luneta si geamurile laterale spate.poate nea garcea sami faca vreo ceva daca nu e omologata?
|
--------------------
dacia
1310
- gl 04 ugz
1987 tlx
|
|
Manuel |
![]()
|
Nu, pune-ti linistit! N-are ce sa-ti faca!
|
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
isariionut |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 6 March 06 ![]() |
Am un Clio Symbol care este inca in garantie. As vrea sa sa-mi fac geamurile cu oglinda (bineinteles cu omologare). In acest caz credeti ca o sa-mi pierd garantia la masina? (avand in vedere ca trebuie scoase si puse la loc ). Multumesc.
![]() |
--------------------
renault
Megane
Megane 2
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Nu, nu pierzi garantia! Doar daca o sa te plangi de greierasi prin portiere sau suierat de vant pe la chedere...o sa ti se zica ca...daca ai vrut geamuri fumurii
![]() Glumesc... |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
kaiser_bz_ro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 20 July 05 From: buzau / bucuresti ![]() |
daca ai folie pe luneta si pe geamurile laterale spate si nu ai omologare la folie nenea miliatianu' iti da amenda daca vrea. Daca ati observat legea lasa portite atat pentru ei cat si pentru noi. Romania.... intr-un cuvant. Eu mi-am pus pe spate si am omologare la ea dar nu e pusa in service autorizat si deci nici eu nu sunt 100% in regula. bafta...
nu mai scrie cu "tz" This post has been edited by claus: 15 Jan 2007, 02:12 |
--------------------
Renault Megane
Sedan 1.5dci
- BZ 85 BMC
2004 Privilege Renault Megane Sedan 1.5dci 40.000km 2004 - Privilege
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
pai ar trebui sa fii ok... ca din cate tin minte in cod zice ca folia tre sa fie autorizata, nu instalarea ei...
LE: cu legea aia nu mai zice nimeni nik? This post has been edited by ccezar2004: 14 Jan 2007, 20:18 |
|
|
bogdan1978buc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 23 January 06 ![]() |
Fratilor, sunt zapacit. Mi-a facut si nea Alex un mic tuning si ma bate gandul la niste folii. M-am uitat si pe un site de specialitate, de detailing, ca sa nu fac reclama pe fata, si am vazut si un filmulet cu unu care sparge geamul fara folie, iar la cel cu folie da cu caramida si degeaba. Avantajele foliei ar fi si faptul ca ofera protectie la soare si cum verile au devenit drahonice, ma gandesc sa pun folii. Ideea este ca masina merge an de an, afara, si nu prea m-am inteles cu pdf-ul lui ccezar2004, in ideea ca este din 2004, si am vazut ca unele state accepta intr-un fel, altele in alt fel, desi cred ca ar fi bine sa se uneasca aceasta tochitura si sa iasa o chestie comuna, asa ca daca au aparut informatii mai recente pe undeva mi-ar prinde bine.
Conform tuning-ului si protectiei oferite, as vrea sa pun pe toate geamurile, iar pe fata transparenta sa fie indeplinita pentru a nu incalca legea; voi ce ma sfatuiti, si daca nu cer prea mult, macar pe pm o firma doua care face treaba bine, preturi mici, etc. Multam. |
--------------------
Renault
Megane
2006 1.5dci Megane 82 cp, putin mai rapid decat cele uzuale :)
Broker asigurari. |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Folia din film este SPECIALA, nu cea care se pune de regula pe masini si costa mult mai mult... pentru firme citeste intreg topicul si restul forumului... vei gasi chiar oferte de folie..
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Aleks |
![]()
|
![]() membru corespondent Group: Members Posts: 253 Joined: 7 July 06 From: Iasi ![]() |
Scurt istoric
- DATA OPERATIUNII: 6 martie a.c.; - OBIECTIV: laterale spate + luneta; Renault_11_GTX_1.jpg ( Size: 37.72k ) Number of downloads: 940 - MATERIAL: Llumar 5% transparenta; Renault_11_GTX_2.jpg ( Size: 31.62k ) Number of downloads: 1031 - DURATA: 4 ore manopera (au "gresit" luneta, care-i culmea parsiveniei la forma ![]() - PRET: 350 RON inclusiv TVA (cu factura, fara alte "optiuni" balcanice); - CADRU LEGAL: certificat de omologare RAR; - FIRMA: Caro Glass Iasi (sper sa nu-mi iau pedeapsa !); - STARE SUFLETEASCA: multumit. Astept vara sa-i fac proba de foc ! ![]() |
--------------------
Renault
11
- 126.000 km
86/GTX/F3NB718/1709/55/GPL BRC/AT90/STAG100 Am întrebat, n-am dat cu parul.
|
|
Manuel |
![]()
|
Ti-au demontat geamurile laterale? Pe unde au astia sediul? Merci.
|
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
Aleks |
![]()
|
![]() membru corespondent Group: Members Posts: 253 Joined: 7 July 06 From: Iasi ![]() |
DA, le-au demontat.
Au demontat si luneta, pana la urma, desi se laudau ca nu e cazul. Dar n-au tinut cont de faptul ca luneta de Renault 11 e absolut unica in ceea ce priveste forma (are "caderile" acelea bruste pe lateral). Dupa ce au stricat primul "val" de folie, au scos si luneta si, a doua oara, a mers "zeiss". N-am capatat "greierasi". Mi s-au parut supermeseriasi baietii. Nefumatori, nebautori, nevorbitori, foarte seriosi. Oricum, felul cum manipuleaza parbrizele, geamurile si lunetele te fac sa capeti mai multa incredere in ei. ![]() Sfatul de mai jos, insa, e bine de luat in seama in cazul masinilor noi, ori daca "tineti" la tapiterie. SFAT IMPORTANT: Mare atentie la mainile lor ! Le "pun" unde le vine ... Asta-i o meteahna ultra-cunoscuta in service-urile romanesti. Eu nu prea ma oftic, pentru ca si-asa era in ultimul hal tapiteria, oricum trebuie s-o curat cum trebuie la vara. ![]() Pai, cobori in Podu de Fier (cine stie, cunoaste ! cine nu, e nasol ... sa zicem intersectia din vale de Targu Cucu, spre Tatarasi) si o iei spre Sculeni, pe Bd. C.A. Rosetti. Nu mai mult de 50 m, pe stanga, la capatul blocului, sunt doua intrari in curti, separate de un zid. Se intra prin partea dreapta a zidului (este si firma lor mare tot acolo, scris cu rosu). Deci: viraj stanga, abordat prin dreapta zidului, se parcurg 20 m inainte, pe langa zid, si hop ! la stanga apar si meseriasii. Succes ! P.S. Mi-am amintit o faza: cand am ajuns eu la ei (pe la 14:00), era "programat" sa vina altcineva. Avand in vedere ca tipul nu venise inca, am fost "bagat" urgent "pe banda". Omu' mi-a zis ca n-o sa stea cu ochii-n plafon sa astepte pe unu' fara cuvant. Fiecare intelege cum vrea treaba asta ... Eu, fiind in avantaj, am inteles-o pozitiv. ![]() |
--------------------
Renault
11
- 126.000 km
|
|
Manuel |
![]()
|
Multumesc. Pe Logan am avut folia pusa la Ager Service. Am fost foarte multumit insa si acolo se demonteaza geamurile; speram ca dincoace n-o sa fie nevoie.
|
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
Aleks |
![]()
|
Pai, s-ar putea sa ai o mare surpriza.
Doi din baietii de aici au plecat tocmai de la... o anumita firma. Am inteles - fiind un tip mai intuitiv, asa ![]() ![]() Asa ca Altii mai si pleaca la alte firme ... Daca ma gandesc (foarte) bine, nici mie nu mi-ar conveni sa dau garantie 5 ani si sa montez folia cu geamul pus. In cazul in care se desprinde m-ar costa destul de mult, ca sa nu mai zic nervii si timpul pierdut. Baietii lucreaza conform unei proceduri standard, probabil indelung verificata in ramura lor de activitate ( ![]() ![]() |
--------------------
Renault
11
- 126.000 km
|
|
Manuel |
![]()
|
Cred ca o sa ma limitez la perdelutele din fabrica.
![]() |
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
octav99 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 209 Joined: 13 November 06 From: Romania ![]() |
@manuel
incearca la baietii din bucuresti de la exp........ det......... pt. ca nu e obligatoriu sa-ti demontezi fetele de usi , unui prieten din galati care a venit aici sa-si puna folie pe o astr noua nu i-au demontat nimic. asa ca vezi site-ul ,da un mail sau un tel. si ii intrbi ce si cum ![]() |
--------------------
-
-
- -
- Megane2.2
|
|
CT-84-LEU |
![]()
|
![]() Sofer agresiv pe BMW = sofer antrenat pe Renault Group: Members Posts: 136 Joined: 27 July 05 From: BUCURESTI ![]() |
Salut!
Clio Symbol din 08.2006. Folie Llumar 5% luneta si geamuri spate cu certificare RAR - OCP / Nr. Certificarii 1416/16.08.2005 - act la mana si etichete RAR sub folie pe geam. Folie Llumar 73% geamuri fata cu certificare RAR - OCP Nr. Certificarii 1415/16.08.2005 - act la mana si etichete RAR sub folie pe geam. Eu unu as recomanda tuturor sa-si monteze folie pe geamuri. Protectie anti-afractie , protectie ultravioleta si asigura intimitatea pentru spate in ideea ca inevitabil va trebui sa lasi ceva in masina valoros, sau uiti...si sau alte motive de intimitate. ![]() Politia la prezentarea documentelor semnate cu firma montatoare si la observarea etichetelor RAR precum si a hologramelor RAR aplicate la interior nu comenteaza deloc. Acuma depide de fiecare daca vrea sau nu sa-si puna. La o adica nu esti vinovat pentru ca RAR-ul iti da voie prin documentele care le ai la mana sa ai folie pe toate geamurile. (Mentionez ca folia fata este foarte transparenta- asigura doar contra ultravioletelor si anti-efractie) Cu stima! |
--------------------
Renault
Megane 3 - 1.5 110hp
140hp, by Dimsport :) BMW 3xxi 24v - vanos - 2xxHp by Dimsport :)
Renault Koleos - 2.5 - 170Hp - DAUNA TOTALA |
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
niste poze nu ai sa vedem concret? eventual pret?
ms |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
cum te descurci noaptea cu ele? vezi in oglinzi?
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
CT-84-LEU |
![]()
|
![]() Sofer agresiv pe BMW = sofer antrenat pe Renault Group: Members Posts: 136 Joined: 27 July 05 From: BUCURESTI ![]() |
Salut!
Am revenit cu poze. IMG_1946.jpg ( Size: 367.03k ) Number of downloads: 1083 IMG_1945.jpg ( Size: 343.7k ) Number of downloads: 986 Mentionez ca folia este garantata 5 ani. Pozele sunt mai vechi dar arata la fel si acum. As mai vrea sa va relatez ca de cand am folia am avut urmatoarea experienta: Am primit in geamul de pe stanga fata, in mers o ditamai caramida. Geamul s-a spart in stilul caracteristic securit-ului dar a ramas pe pozitie, nu s-a miscat spre interior, nu a cazut in usa. geamul a fost scos si inlocuit , folia evident repusa pe geamul nou. "geamgii" mi-au garantat ca daca nu ar fi avut folie , as fi avut caramida in cap sigur. Am sa revin cu poza cu geamul spart si pe pozitie cand voi fi acasa, acum sunt la servici si nu dispun de ea. Costul foliei a fost initial 160 de euro, adaugandu-se mai apoi repus folie, si geam stanga fata. @UXE , in oglinzi vezi perfect; pe fosta masina-> Oltcit 1983 (super masina frate) aveam folie cu 20% vizibilitate pe fata si nu vedeam nimic in oglinzi...aia da nebunie, dar arata criminal masina. ![]() Cu stima! |
--------------------
Renault
Megane 3 - 1.5 110hp
140hp, by Dimsport :) BMW 3xxi 24v - vanos - 2xxHp by Dimsport :)
Renault Koleos - 2.5 - 170Hp - DAUNA TOTALA |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 08:33 |