Doua noi circuite de Formula 1, in calendarul competitional
![]() ![]() ![]() |
Doua noi circuite de Formula 1, in calendarul competitional
taurash |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 336 Joined: 26 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
daca nu dispare dan alexandrescu nici anul asta nu ma intereseaza f1. pacat.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
taurash |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 336 Joined: 26 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu l-am mai auzit de multisor pt ca nu am fost in tara ...
Da nu sunt alte canale care transmit? E drept ca tb sa fie si in limbi care sa le intelegi. Mie imi place mult cum transmit cei de la TF1. Plus ca se simte ca e o televiziune cu "intrare". Cu vreo 40 minute inainte de strat au 2-3 reporteri pe pista care iau interviuri la cald pilotilor. Si-i auzi pe bune pe piloti vorbind in direct de langa masina, nu ca a auzit nu stiu care ca a stranutat Schumacher cand manca seara la restaurant ... Si masinile ti le arata cand sunt pe grila cu prim-planuri super-meseriase. Imaginile sunt transmise chiar de reporterul TF1 de acolo si nu fac parte din transmisia generala (standard) a cursei. Cat despre comentarii ... cam le dau si ei in bara, da par totusi seriosi si incearca sa nu se abereze f mult. This post has been edited by cmandrei: 16 Mar 2006, 15:13 |
-------------------- Megane II Sedan
Confort Privilège 1,5 dCi 80 CP, 2004 |
|
taurash |
![]()
|
A fost careva in Ungaria la vreo cursa pana acum?
Mi-ar place sa ma duc ... Cat o fi un bilet? |
-------------------- |
|
Valix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 340 Joined: 5 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai hai sa ne combinam mai multi pe o masina si sa mergem acolo. M-ar tenta si pe mine un HungaroRing. Oricum, biletul cred ca e vreo 100 euroi. Poate prindem si un concert Depeche Mode.
![]() |
-------------------- Skoda Octavia 2
1.6 MPI 102 CP Elegance, full options Neagra, interior bej |
|
taurash |
![]()
|
Sa stii ca eu sunt dispus.
Poate putem sa ne strangem si mai multi si sa mergem cu mai multe masini. Ar fi si mai fine. Hai sa vedem cat costa biletul si cam ce agentii ar vinde asa ceva. This post has been edited by cmandrei: 16 Mar 2006, 15:13 |
-------------------- Megane II Sedan
Confort Privilège 1,5 dCi 80 CP, 2004 |
|
taurash |
![]()
|
pe 15 august e cursa
|
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Hmmmm...suna mai interesant un concert DM decit F1! :mrgreen:
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Valix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 340 Joined: 5 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Marty, nu-mi spune ca si tie-ti plac DM.
![]() |
-------------------- Skoda Octavia 2
1.6 MPI 102 CP Elegance, full options Neagra, interior bej |
|
Radu718 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 675 Joined: 22 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Cand eram mai mic eram disperat dupa formula 1, dar a devenit atat de plictisitoare si in plus mai este si semihandcapatul ala de Dan Alexandrescu. Nu mai imi place. Este mult mai plpitant campionatul american -C.A.R.T. (derivat din Indy Car) unde vezi actiune, depasiri, si de ce nu, accidente. Recunosc nu prea imi plac circuitele ovale, dar in rest bate formula 1 la fund in ceea ce priveste spectacolul, chiar daca masinile nu sunt la fel de evoluate tehnologic.
|
-------------------- Clio Symbol Expression 1.4 8V
Gri Boreal |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:45 |