Diverse Asigurare CASCO
![]() ![]() ![]() |
Diverse Asigurare CASCO
god |
![]()
|
||
![]() wizard Group: Members Posts: 328 Joined: 15 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci 4X4
Iunie 2010 / Prestige It's time to burn™
|
|||
romeo_id |
![]()
|
![]() Engineer Group: Members Posts: 449 Joined: 8 August 11 ![]() |
Mi-am facut la allianz casco full (1200 ron/an) inclusiv asistenta rutiera premium (doar 80 ron/an) asta chiar merita, cel putin in teorie. Sper sa nu am evenimente.
Desi tarziu, pt crismm, da se pot asigura masini de pana la 11 ani la allianz. |
--------------------
Renault
Clio 2, 1.2 16V 2003 Authentique
Kadjar 1.6 dCi 4WD 2016 Zen
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
La clio din 2003?
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
romeo_id |
![]()
|
Da. Valoarea asig. aprox 4000 e
|
--------------------
Renault
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Si n-au comentat ca e masina prea veche?
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
bine ar fi sa nu comenteze nici la dauna totala
![]() |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
romeo_id |
![]()
|
Nu, n-au comentat. Limita e de 11 ani vechime. Oricum, ei pana acum doar au incasat bani, normal ca le convine. Sa fim sanatosi noi si sa nu avem incidente, cel mai important.
This post has been edited by romeo_id: 4 May 2012, 08:28 |
--------------------
Renault
|
|
Diac |
![]()
|
Exact, cred ca tine si de istoricul clientului.
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
liviuiulian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 30 August 05 ![]() |
am asigurare casco la omniasig. daca a facut cineva reparatie pe casco,rog sa ma indrume ce pot face: am asa: lovituri mici pe ambele parti,bara spate lovita un pic,bara fata lovita mai tare,dar nu e crapata,farurile de ceata le-am pus eu sa stea,din cauza loviturii de la bara din fata.Toate sunt facute in timp.As dori sa le repar,dar pe toate,pe casco.Am acea optiune de vandalism.Pot face aceasta reparatie? daca spune agentul constatator ca ,na,ca vreau sa repar masina pe banii omniasig? se face dosar ptr fiecare lovitura?
|
--------------------
Mini
7edition
2006
- xxxxxxxx
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
In pincipiu, fiecare eveniment este tratat separat, cu dosar separat.
Desigur, avariile mici pe acelasi element (capota, usa, bara etc.) se pot considera ca provenind din acelasi eveniment. Daca este sau nu avantajos, depinde de clauzele contractului CASCO, deoarece daca exista o fransza de 100 E pe eveniment, posibil sa nu fie mare sfaraiala 4-5 dosare cu vopsirea cate unui element. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
liviuiulian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 30 August 05 ![]() |
Merci de raspuns.Franciza e zero,asa c-o sa ma prezint la omniasig cu masina.Sa vedem ce spun ei.
|
--------------------
Mini
7edition
2006
- xxxxxxxx
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Azi am reinnoit polita CASCO, tot la Groupama. TOTAL PLUS, 1080 ron/an, fara nicio fransiza, valoarea asigurata ~ 25.000.
This post has been edited by BZN: 9 Jul 2012, 15:13 |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(BZN @ 9 Jul 2012, 16:12) Azi am reinnoit polita CASCO, tot la Groupama. TOTAL PLUS, 1080 ron/an, fara nicio fransiza, valoarea asigurata ~ 25.000. Sunt ok Group Ama? Vad ca ai platit putin...aprox 250 de euro pe an la asa suma asigurata e super ok. trebuie sa ii reinnoiesc polita Casco ( pe care o am la Astra ) si intampin niste probleme: 1. Din cate am auzit Astra e in insolventa si nu mai platesc nimic 2. Anul trecut am avut prima de asigurare de 130 de euro cu franciza de 100 si suma asigurarata de 4100. Anul asta la prelungire ( fara dauna fara nimic) imi cer 206 euro cu franciza si suma asigurata de 3300. 3. La Uniqua ( astia sunt mai seriosi) am oferta de 270 de euro la o suma asigurata de 3800. 4. Mai astept de la Omniasig si Asirom ( unde am RCA) sa vedem ei ce imi zic. Voi ce mai sfatuiti? Uniqua sunt ok? Mersi |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Batrânul @ 13 Jul 2012, 09:09) Mi-a zis o colega care are masina la Porsche Romania la reparat si seful de service i-a zis ca nu mai colaboreaza cu Astra, aia nu mai fac plati deloc si sunt in insolventa..asteapta sa ii cumpere Omniasigul. Dubios e ca eu incerc de vreo 2 sapt sa dau de ei pe telefoanele alea 'verzi' 0800 pentru a incheia un casco...si suna ocupat intr-una! |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Am sunat eu chiar acum la Call-Center Daune: 0800.0800.88 și mi-au răspuns! Intrasem în panică...
|
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
Sudsemnatu |
![]()
|
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
cererea de insolventa a devenit o metoda standard de recuperare a datoriilor. asta nu inseamna ca firma e falimentara, ci doar ca nu prea vrea sa plateasca (desi poate are de unde).
|
-------------------- |
|
Sudsemnatu |
![]()
|
Da foarte corect
![]() Domnul Adamescu doarme pe el? |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
|
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Am fost astazi sa platesc rata la CASCO la Omniasig si am stat un pic de vorba cu baiatul care "ma rezolva" cu asigurarile de 5 ani incoace. Cica de cand s-au unit cu BCR conducerea a luat decizia ca incet-incet sa renunte la daunele multe de pe CASCO. Si cum se putea altfel decat descurajand actualii/viitorii clienti prin marirea tarifelor. De exemplu tatalui meu ii expira CASCO facut la Omniasig luna asta. Daca anul trecut prima a fost 400 si un pic de euro, anul asta la o valoare mai mica a masinii si fara nici o dauna, prima de asigurare este 600 si ceva de euro. Cica au inceput sa refuze reinoirea politei pentru clienti care au avut 1-2 daune pe CASCO (nu stiu ce valoare).
Ba mai mult, baietii de la Autocobalcescu care au decontare directa cu ei se plang ca primesc acceptul de plata din ce in ce mai greu. Despre cat m-a costat RCA pe 6 luni la ei scriu in topicul dedicat. This post has been edited by Highwayman: 4 Dec 2012, 12:21 |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
salut,
astazi, din nefericire am avut nenorocul sa gasesc masina zgariata in parcare (masina pe care o am de 2 luni)...coltul barei a fost frecat destul de serios, probabil de o portiera...zgarietura era pe toata inaltimea (semn ca s-a si indoit in interior si apoi a revenit) si a ciupit putin si aripa si farul (asta este neglijabil)...din cate m-am uitat bara este in linii si nu cred ca s-au indoit suportii...din fericire pentru mine, e prima data cand gasesc o lovitura atat de semnificativa in parcare (zgarieturi mici au tot fost pe vechea masina), dar din pacate a venit la momentul inoportun...spun asta pentru ca la sfarsitul lunii o sa mai apara un conducator incepator in familie si oricum urma sa fac casco... asadar, as vrea un casco pentru un renault symbol 2008, neaparat de la o firma fara probleme (adica la nevoie sa nu ma cert cu ei pentru bani), la un pret decent, daaaaar, sa fie genul de firma care solicita doar sa le trimit eu poze, si nu vin ei sa faca constatarea la deschiderea contractului (ca sa nu fiu nevoit sa revopsesc bara + aripa acum) - nu planuiesc sa fac frauda si sa repar aripa si bara, ci pur si simplu nu vreau sa o fac acum pentru ca am alte planuri cu banii si nici nu mi se pare suficient de grav.....si mai este o "problema"...as vrea sa fie o firma la care sa poate exista mai multi soferi "acoperiti" fara costuri prea mari in plus (suntem 3 - proprietarul din acte(care nu conduce niciodata) + 2 soferi) am cautat pe net tot felul de simulatoare dar din pacate diverse site-uri imi dau preturi diferite pentru aceleasi conditii si aceleasi firme...si nici nu stiu exact valoarea masinii la cumparare (un catalog 2008 nu ar strica, daca are cineva ![]() multumesc anticipat |
--------------------
-
-
-
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu cred sa gasesti un asigurator serios care sa nu vrea sa faca inspectia de risc la incheierea politei CASCO doar de catre un inspector de-al lor....
In urmatorul an, daca nu au fost daune se poate sa nu te mai cheme la pozat, dar prima data cam toti se "invita" la ei .. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
asa stiam si eu...parintii mei au la tiriac...prima data cand au facut, a venit persoana de la ghiseu (culmea) si s-a uitat la masina, dupa care nu le-a mai cerut nimic niciodata, insa zicea cineva la un moment dat (pe aici pe forum am citit) ca si-a facut casco doar cu poze...si m-am gandit ca poate e totusi posibil...
EDIT: am gasit site cu pretul....deci partea asta e ok This post has been edited by Tince1290: 13 May 2013, 10:06 |
--------------------
-
-
-
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Eu am facut contractul prin iarna a venit si a pozat brokerul, nu inspector de la firma de asigurari. Daca ai vreo cunostinta care se ocupa cu asa ceva, il poti ruga sa pozeze in asa fel incat sa nu se vada zgarietura...daca nu e prea evidenta. Recomand Allianz...daca tot dai banii pe casco macar sa stii ca primesti despagubire pentru interventie in service de marca, in caz de ceva. Altii fie dau banii greu, fie te indruma catre maghernite de cartier.
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
Tince1290 |
![]()
|
ok...am facut o simulare online pe site-ul celor de la allianz si aveau si optiunea avarii minore
![]() asta spune pe site: Untitled.png ( Size: 25.41k ) Number of downloads: 222 |
--------------------
-
-
-
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
In asigurarea de la Allianz conteaza doar ca soferii sa aiba peste 25 de ani, in caz contrar se plateste ceva in plus la prima. Din punctul asta de vedere sunt ok.
|
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Nici eu nu am vazut vreo clauza legata de persoana care conduce masina, in contractul meu. Astfel de clauze nu tin de situatiile in care masina e in leasing? O prietena de-a mea avea masina in leasing pe pf si in asigurarea casco cica se stipula ca masina poate fi condusa de proprietar sau rudele pana la un anumit grad...adica asa mi-a spus cand am condus respectiva masina
![]() This post has been edited by Synyster: 13 May 2013, 11:34 |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
Tince1290 |
![]()
|
ok..mersi mult
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
SandelBS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 5 December 09 ![]() |
Adica cetateanul X care are 24 de ani, 5 ani de condus (sa zicem 30-40 km zilnic) prezinta risc mai mare de accident decat cetateanul Y de 26 de ani cu permis de 3 luni? Sau 32 de ani cu 1 an permis?
synyster, la leasing e probabil sa fie vreo clauza, in cazul meu, masina e pe numele unei rude de gradul 4 si mi-au zis ca ar trebui sa fac o imputernicire de utilizare a masinii. Dar la Casco nu mi s-a spus niciodata nimic. |
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:42 |