Zgomote geamuri Clio
![]() ![]() ![]() |
Zgomote geamuri Clio
RCS |
![]()
|
||
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
|
||
-------------------- Audi A4 2.0T-200cp
|
|||
Radu718 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 675 Joined: 22 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu, cel putin la mine...Zdranganitul apare cand este intredeschis...
|
-------------------- Clio Symbol Expression 1.4 8V
Gri Boreal |
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
La mine nu zdrangane nici deschis nici intredeschis, insa daca a fost deschis si pe urma l-am inchis complet, timp de citeva minute pocneste cint trec peste denivelari. Pe urma inceteaza si nu mai face asa niciodata, pina cind il deschid din nou.
|
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
RCS |
![]()
|
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
Fara nici o suparare pentru toti posesorii de clio (si eu ma numar printre acestia
![]() |
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Da, ai dreptate, nu se mai fac masini ca pe vremuri.
![]() Daca ai incerca cu un Renault de pe vremea aia, probabil ca ar fi la fel de bun. In ultimul timp insa toti incearca sa reduca costurile, iar nemtoaicele de azi sint si ele la fel de bune sau proaste ca si frantuzoaicele. Nu mai e valabila chestia cu masinile germane care dau clasa la toate. Acum masinile germane sint la fel de "comerciale" ca si celelalte. Ia-ti tu un Golf nou si o sa vezi ca tot asa e. Doar ca vei da citeva mii de euro in plus pentru dotari mai putine si te vei autosugestiona ca e buna pentru ca e nemtoaica. Am condus personal un Golf 4 nou-nout. Mi s-a parut penibil. Intra in viteza ca o dacie berlina (adica cu forta si cu un pic de noroc), iar motorul la 2500 de ture se auzea ca un diesel. Yuck! |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
octavianf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 15 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Am avut ocazia sa merg cu mai multe masini nemtesti noi.
In afara de sumele in plus pe care le platesti si de echiparea spartana in variantele standard, in rest nimic. Un prieten a luat un VW Golf 4 nou nout si ii zdranganea ceva in usa... o piesa uitata din fabrica. Oricum la motoare, eu zic ca francezii s-au apropiat ca nivel de nemti. Toti vor sa vanda... Am citit un articol in care era foarte aspru criticata politica comerciala a lui VW. Ne putem astepta ca de la anul, sa vedem si la VW dotari standard bogate sau preturi acceptabile la optionale. |
-------------------- Clio Symbol 1.4 16V 2002 Dynamique
Culoare: Rosu Optionale: ABS + Airbag pasager |
|
VladSoare |
![]()
|
QUOTE Oricum la motoare, eu zic ca francezii s-au apropiat ca nivel de nemti "Apropiat" e putin spus. Mie mi se par mai tari la motoare decit nemtii (excluzind Mercedes, BMW si Ford, bineinteles - ma refer la "popularele" nemtesti). |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
RCS |
![]()
|
Vreau sa va zic ca de vreo doua zile ,,greierii mei din usa stanga au luat-o razna'', adica am un scartait de-mi vine sa dau usa jos si sa circul fara usa ! :x :x :x :x :x :x :x Aia da senzatie: sa mergi cu 220 km/h fara usa 8) 8)
|
|
|
RCS |
![]()
|
Am fost la service cu usa si in doua minute au rezolvat problema 8) : mi-au reglat usa cu pricina si acum totul este o.k. ! Sa vedem cat tine smecheria ! :?
|
|
|
octavianf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 15 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Ai vazut ce au facut? Cum adica 'reglat'?
|
|
RCS |
![]()
|
Au folosit un imbus si un ciocanel mic: au lovit putin in balamaua de inchidere, cea fixata pe caroserie si cu imbusul au reglat ceva la dispozitivul de inchidere al usii ! Cam atat :wink:
|
|
|
RCS |
![]()
|
Chestia cu usa a tinut doar o zi...............,,au reaparut greierii'' :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :!:
|
|
|
RCS |
![]()
|
:x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x .......minunea nu a tinut decat o zi, adica..................... :cry: :cry: :cry: ,,au aparut din nou ,,greierii in usa'' :x :x :x :x :x :x ................FARA COMENTARII :!:
|
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
hai lasa "micile inconveniente"...
bucura'te de motor! (ce ash da shi io o pedala la un clio sport, asha, de curiozitate..) |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
octavianf |
![]()
|
Ce mici inconveniente?
Si a mea greiereste din cand in cand.... Si parca e pacat... |
|
RCS |
![]()
|
Vorba unui amic de-al meu:,, Pai la masina ta 10000 euro ii numa motorul + cutia de viteze, restul ii numa de umplutura''. Sa aibe oare dreptate :!: :?:
|
|
|
demisonat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 3 August 04 ![]() |
pai da
![]() ![]() ![]() |
-------------------- Octavia 2 elegance fulll!!!!
|
|
octavianf |
![]()
|
Sa stiti ca am constatat si eu zgomotul asta pe Clio Symbol pe care l-a primit nevasta-mea.
I-am dat sambata si eu pe autostrada un 90-100 km/h si facea destul de nasol. Cred ca tre sa schimbe chederele.... |
|
Radu718 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 675 Joined: 22 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Cum era zgomotul: un suierat la coltul stanga sus sau fasait de fond pe la usile fata?
|
Gri Boreal |
|
octavianf |
![]()
|
Ca un fasait de fond...
|
|
Radu718 |
![]()
|
exact, n-ai ce sa-i faci...Miju a venit cu o solutie, dar este destul de complicat de pus in practica
|
Gri Boreal |
|
octavianf |
![]()
|
Pacat
Totusi al meu Clio din 2001 nu face asa... E adevarat, in ultimul timp apare acel zgomot ca un tacanit, dar cred ca e ceva slabilt la mecanismul din usa |
|
Radu718 |
![]()
|
Ca sa concluzionam, acel zgomot de fond provine de chederul geamului , care este facut dintr-un material extraordinar de tare si astfel, nu este destul de elastic, permitand aerului sa se strecoare. Miju propunea introducerea unui purfix caucicat tip D, pe interiorul chederului, astfel incat, cand ridici geamul sa se muleze pe el. Dar asta presupune sa desfaci fetele de usi, etc., care la randul lor implica alte probleme: se rup clemele de plastic, trebuie sa le lipesti la loc cu mastic, etc.
|
Gri Boreal |
|
siporazvan |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 3 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Salut! Am inceput sa am o mare problema cu ambele geamuri, mai rau cu al din dreapta. Daca le deschid partial si trec peste vreo denivelare fac un zgomot enervant. Se aude si cu muzica deschisa. Nu mai stau bine fixate si au un joc cam mare cred. Ce e de facut? Mai sunt dintre voi cu problema asta?
|
--------------------
renault
symbol 1.5dci 82c.p.
2005 Dynamique Dacă crezi că educația este scumpă așteaptă să vezi cât te va costa ignoranța ta
|
|
raszvan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 2 September 05 ![]() |
Mai sunt si eu cu problema asta, insa am nu prea i-am dat importanta.
|
--------------------
ex clio
symbol 1.5 dci
2005 megan dci, 2003.
|
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Problema aceasta apare cam la toate. Si eu am fost anul trecut la service sa incerce sa-mi remedieze troncanitul enervant insa degeaba.
Cineva a gasit o solutie pentru eliminarea pocniturilor la Megane, insa am observat ca acelasi sistem il are si Clio. Detaliile le gasesti la tutoriale, aici . |
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
d3m3ntzial |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 222 Joined: 3 December 05 From: Vrancea ![]() |
simt ca mor daca mai aud zgomotul ala facut de geam .
In plus , cand dau sa ridic geamul , aproape de faza in care se inchide complet , scartaie rau...de parca ar intra in contact cu o piatra . Cred ca o fi intrat ceva praf-pietricele pe acolo si mi-e sa nu se zgaraie geamul. Cred ca o sa ma duc la reprezentanta ca nu se mai poate . |
--------------------
Renault
Clio Extreme
2006 1.4,16v Renault Grand Scenic III (2015) Bose Edition
Clio Bicorp Extreme - Ian' 2006 - 1,4 98 Cp,climatronic,vopsea metalizata : Noir Nacre |
|
mandelu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 409 Joined: 6 January 05 ![]() |
si eu am aceeasi problema la ala din dreapta, cand e inchis aproape complet uneori scoate un usor scartait. insa daca e geamul prafuit asta. cand e curat curat nu mai scoate. cred ca a intrat praf si printre perisorii aia din portiera si cand mai e si geamul prafuit incepe sa scartaie. la cat praf e in romania nu vad solutii.
|
-------------------- Renault Clio II Symbol 1,5 dci 80 CP Expression Gri Eclipse, 18 martie 2005.
|
|
k0b3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 14 August 05 From: Iași ![]() |
1. praful se elimina foarte simplu daca la spalatorie, dati geamul jos si stergeti de fiecare data cele doua parti "pufoase" prin care acesta "trece". Altfel, acele elemente se incarca cu praf la refuz si in final zgaraie geamul (aviz amatorilor care sterg geamul prin miscari jos/sus)
2. si la mine troncane cand geamul e intre deschis dar "asa face toate". Se intampla si la case mai mari.... This post has been edited by k0b3: 26 Jun 2006, 13:26 |
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
|
|
Ge0rge |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 23 February 06 ![]() |
Cred ca sistem mai prost ca la Symbol(geam/usa) nu am mai vazut la nici o masina, si la Logan sunt mai bine facute, chiar mult mai bine
Usile la Symbol sunt de o prostie de ma scot din sarite, nu stiu cum de am dat banii pe asa ceva, ma intreb cum se comporta la un impact lateral... Cel putin chederul din jurul geamului este mai prost decat cel care l-am luat din targ sa il pun in jurul motorului Ce legatura are cu praful din romania? la alte masini nu am vazut asa ceva, ce naibi doar nu am cumparat masina sa merg 1000 de Km cu ea si sa inceapa sa zangane si sa scartaie toate |
--------------------
EX Clio Symbol 1.4
Astra H Enjoy+ 1.6 115Hp
2007 Buy Date: 10.04.2006
Sell Date: 19.02.2007 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th August 2025 - 09:02 |