Faruri Xenon, unit cu celelalte
![]() ![]() ![]() |
Faruri Xenon, unit cu celelalte
AndyDabu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 1 March 10 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2
2005, Privilege, 1.9 DCI 120 CP
|
|||
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
4300k
http://www.philips-shop.ro/7302.p.html sau http://www.philips-shop.ro/7305.p.html daca e modelul pre-facelift This post has been edited by Fratzica: 11 Nov 2010, 20:00 |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
Am gasit un set de faruri OEM cu xenon pentru Megane 2.1, masina este adusa din Anglia si nu stiu daca se pot regla corespunzator tinand cont ca masina are volanul pe dreapta si farurile bat spre stanga.
Stie cineva daca exista diferenta intre farurile montate pe masini cu volanul pe dreapta si cele montate pe masini cu volanul pe stanga?Ce ma sfatuiti sa le cumpar sau nu? This post has been edited by nonic: 18 Nov 2010, 23:15 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
la faru cu xenon stiu ca se poate scoate lupa afara acum nu stiu daca se poate intoarce tabla dinauntru sa bata cum trebuie
o sa incerc sa intreb un amic de la reno ... |
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.368 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
Nu merge. Farurile pt masinile din anglia sunt opuse celor "normale". Nu ai cum sa le pui invers, iar daca mergi cu ele la noi vei orbi pe cei din sens opus chiar daca ai reglaj automat sau nu la ele.
|
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
Stiu ca farurile montate pe masinile cu volan pe dreapta bat invers celor montate pe masinile nosastre, am inteles ca si faruile acestea chiar daca au xenon si reglaj automat mai au inca doua reglaje pe far (unul pe verticala si unu pe orizontala) si ma gandeam ca pot sa le reglaz sa bata spre dreapta.
Exclud varianta de a scoate lupele, trebuie dezlipite farurile ... nu cred ca merita in acest caz. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
da, farurile cu lupa au reglaj si pe orizontala..
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
cristi_ubs |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 17 January 06 ![]() |
si cele fara lupa au reglaj orizontal.cel putin la clio-ul tau
![]() |
--------------------
RENAULT
SYMBOL
2007 / 13.02.2007
- B 60 FTW
|
|
nonic |
![]()
|
Stiu ca cele fara lupa au reglaje pe orizontala si pe verticala, nu am vazut cum sunt cele cu xenon, daca merg reglate la cumpar instant
![]() Nu a mai montat cineva faruri cu xenon luate de pe masina cu volan pe dreapta? This post has been edited by nonic: 19 Nov 2010, 12:14 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.368 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
Farurile de megane au reglaj doar sus jos. Oricat le-ai regla tu nu or sa iti bata cum trebuie datorita lupelor care sunt construite sa bata intr-un anumit fel pe masinile normale, iar pe cele cu volan pe dreapta sunt construite sa bata in oglinda.
Ti-am facut un desen explicativ. comparatie_faruri.JPG ( Size: 62.62k ) Number of downloads: 1802 |
--------------------
Renault
|
nonic |
![]()
|
Multumesc pentru explicatii, tipul imi zice ca masina a fost cu volan pe stanga si modificata cu volan pe dreapta. O sa merg diseara sa o ''pun la zid'' sa vad cum e linia din partea superioara a conului de lumina, daca este mai ridicata in parte dreapta e ok daca nu renunt la achizitionarea acestora.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
eu zic ca tipul minte. Ca sa modifici o masina cu volanul de pe stanga pe dreapta e cam complicat si nu stiu daca cineva ar face asa ceva. Si daca intr-adevar a facut aceasta modificare desi ma indoiesc profund, inseamna ca a schimbat si farurile pt volan pe dreapta.
|
--------------------
Renault
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
ma repet se pot scoate lupele afara si trebuie vazut daca se poate modifica opturatorul din interior la farurile originale cu xenon de megane 2
nu trebuie scoasa sticla ies prin spate, doar sa nu fie faruri speciale altele decat stock totusi am cativa ani buni de cand ma ocup de iluminare auto This post has been edited by tuner: 19 Nov 2010, 19:14 |
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
lary2201 |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 2 November 08 ![]() |
saluteare ! mi-am facut curaj pina la urma si am fost sa montez pe masina instalatie xenon .iata preturi 520 ron intalatie +montaj la augsburg militari. sint foarte multumit de ele si tin sa precizez ca nu deranjez pe nimeni in trafic am facut proba chiar i seara respectiva ( ca nu mai aveam rabdare sa vad cu se vede ) am facut cam 25 Km in afara buc sdi nu am deranjat pe nimeni. ( nu am primit nici un flash ) o intrebare totusi am daca ma puteti lamuri e normala o mica vibratie a fascicolului de lumina ( se obseva atunci cind masina e in stationare ) un mic tremurici .
|
--------------------
renault
megane
2000 denis_s
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
Asa mult ti-a luat?
![]() |
--------------------
Renault
|
lary2201 |
![]()
|
pai cam astea sint preturile la o firma ce prezinta ceva garantie. daca le-as fi pus io in parcare sau nea gigi in graj si dupa 2 zile lua foc masina pe cine strigeam de git asa cel putin am garantie 2 ani . pe hirtie cel putin .
![]() |
--------------------
renault
megane
2000 denis_s
|
|
Marson |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 13 August 09 ![]() |
QUOTE(lary2201 @ 29 Nov 2010, 17:46) saluteare ! mi-am facut curaj pina la urma si am fost sa montez pe masina instalatie xenon .iata preturi 520 ron intalatie +montaj la augsburg militari. sint foarte multumit de ele si tin sa precizez ca nu deranjez pe nimeni in trafic am facut proba chiar i seara respectiva ( ca nu mai aveam rabdare sa vad cu se vede ) am facut cam 25 Km in afara buc sdi nu am deranjat pe nimeni. ( nu am primit nici un flash ) o intrebare totusi am daca ma puteti lamuri e normala o mica vibratie a fascicolului de lumina ( se obseva atunci cind masina e in stationare ) un mic tremurici . Spune-mi te rog , niste detalii despre instalatie, si daca ai observat, si despre montaj. Merci |
--------------------
Renault
Megane 1.6 16 v
2006 / Confort expression
- Bc - 32 CDR
|
|
lary2201 |
![]()
|
pai nu prea stiu ce te-ar interesa ,dar mai pe scurt iata cam ce am vazut eu . ( am stat tot timpul linga * mester * sa vad ce face. deci 2 drosere care in cazul meu au fost montate unul linga filtrul de aer si celalalt linga far ( ca acolo a fost loc ) o gaura in capacul de la far si o garnitura de cauciuc prin care trec niste fire si in rest multe mate ( fire ) ce am observat e ca nu se leaga deloc la instalatia electrica a masini in sensul ca nu se fac lipituri etc... totul sa alimenteaza de la firele de alimenteaza becul normal cu niste mufe speciale . detalii nu stiu sa iti dau ca nu sint electrician .cam asta ar fi in rest nu stiu ce as putea sa iti mai spun . poate daca esti ceva mai explicit . .....
![]() |
--------------------
renault
megane
2000 denis_s
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Marson, uite ca sa-ti faci o idee in ce ar consta montajul:
http://www.philipsxenon.com/conditions |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
surveyor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 9 January 10 From: bucuresti ![]() |
salut !
ce parere aveti de xenoanele h7r, h4r, etc. ? are cineva? este reala treaba, sau simplu marketing? |
--------------------
renault
megane
dec.2005, 1.5 dci, 82CP oct 2009-139.000 km
feb 2011-150.000 km nov 2011-160.000 km nov 2015-200.000 km |
|
lary2201 |
![]()
|
Peripetii cu ** csenon ** Am fost azi la Augsburg sa vad care e problema cu * tremuriciu * s-au apucat baietii de treaba in timp ce eu savuram o cafea dupa care vine cineva si ma anunta ca e gata sa rezolvat .Bun !! zic eu ce repede aprox 15 min. ( totul pe garantie ) verific luminile cam zece min nu mai tremura raza de lumina mai semnez niste acte dupa care plec . nu ajung bine la prima intersectie cind surpriza revine tremuriciul . ma intorc bag masina la loc pe rampa si se apuca din nou de treaba ( stau linga ei de data asta ) schimba becu , drosere verifica cablaj dar degeaba *tremuriciu * revenea de fiecare data pina la urma ultima solutie a fost demontare totala revenire la becurile originale si returnare suma platita integral adica 520 ron exat cit a fost factura initial . am intrebat totusi de ce nu merge ca totusi scria pe cutie * made in germany * vrajala a zis mecanicu facut in china pe vapor. pina la urma m-am lecuit cu * csenonu * solutia sa am vizibilitate mai buna becuri * osram cool blue * + proectoare ceata reglate corespunzator si gata. cam asta a fost povestea . M-am lecuit gata cu aventuri de genul asta .
|
--------------------
renault
megane
2000 denis_s
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
lary2201 |
![]()
|
A nu dar macar firma *augsburg * ma gindeam ca pezinta un pic de garantie . dar nu fost asa.
![]() |
--------------------
renault
megane
2000 denis_s
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
|
megax96 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 15 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Sincer,
Vreti xenon, macar sa aveti lupe ptr faruri, nu aveti lupe... e penibil sa va puneti pentru ca o sa orbiti toata strada si or sa lumineze totul mai putin drumul. Farurile xenon nu sunt un accesoriu de moda, sunt facute ca sa lumineze mai bine soseaua fara sa ii deranjeze pe altii. Ori dati cateva sute de euro si luati instalatia de noua ori nu va mai obositi pentru ca o sa pareti penibili si chiar o sa fiti penibili cu niste faruri care fac orice mai putin sa lumineze drumul. Masina are nevoie de instalatia de fabrica electrica sa fie facuta sa tina farurile xenon. De aici cand puneti after-marketuri exista si tremuratul farurilor la relanti. Daca nu aveti lupe pe masina, nu va obositi pentru ca o sa orbiti toata soseaua si o sa va injure toata lumea de cat de neam prosti sunteti. Eu fac parte din categoria care injura prostii cu xenon aftermarket pentru ca intotdeauna noaptea vezi cate un bou cu mizerii de genul acesta, care orbeste toata soseaua doar in incercarea de a fi el mai inteligent punandu-si xenon pe logan sau cine stie ce masina veche, el neavand bani de a isi cumpara o masina cu instalatie xenon de fabrica. Pot mentiona ca am masina cu faruri xenon DIN FABRICA, deci nu bat aiurea, au si spalatoarele de faruri, au si lupele si sunt si adaptive de viraj si mai sunt si auto reglabile deci niciodata nu bat in ochii cuiva. |
--------------------
Renault
Megane Coupe
2009/Dinamique
- B-03-XLD
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
QUOTE(megax96 @ 9 Dec 2010, 15:13) Eu fac parte din categoria care injura prostii cu xenon aftermarket pentru ca intotdeauna noaptea vezi cate un bou cu mizerii de genul acesta, care orbeste toata soseaua doar in incercarea de a fi el mai inteligent punandu-si xenon pe logan sau cine stie ce masina veche, el neavand bani de a isi cumpara o masina cu instalatie xenon de fabrica. Pot mentiona ca am masina cu faruri xenon DIN FABRICA, deci nu bat aiurea, au si spalatoarele de faruri, au si lupele si sunt si adaptive de viraj si mai sunt si auto reglabile deci niciodata nu bat in ochii cuiva. haide mai, exista si logan-uri si alte 'masini vechi' fara xenon mai scumpe sau mult mai scumpe de 10,000 euro cat ai dat tu pe al tau, asa ca nu de bani e vorba aici, nu te mai umfla in pene. ![]() in rest ai dreptate, nu inteleg de ce politia nu incepe sa dea amenzi pe motivul asta, in momentul ala as renunta si eu la ale mele. |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
Ce e asa greu de inteles? La politie i se rupe pe de-o parte ca asa mai au si ei rost de spagi, iar pe de alta parte nu au ce comenta pt ca si ei au xenon pe unele masini, folii si alte leduri.
|
--------------------
Renault
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
pe politisti nu ii deranjeaza deloc xenoanele astea aftermarket, nu e vorba nici de amenda nici de spaga, ai auzit tu pe vreunul sa ia amenda sau sa dea spaga la politie sa nu i se ia talonul pe motivul asta?
iar apoi, tu ce vrei sa spui ca un politist de la circulatie ar amenda o masina MAI pentru ca are folie si leduri montate?! ![]() |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Da dar diferenta este ca noi nu suntem agenti constatatori. Cel mult poti semnala acest fapt la autoritati dar nu rezolvi absolut nimic. Cat timp farurile nu bat ca privirea prezidentiala si nu au o culoare idioata nu prea isi baga nasul politistul. Dar cum mai sunt cativa care isi pun xenoane doar de dragul de a le avea ar cam trebui sa se aplice legea mai dur.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(megax96 @ 9 Dec 2010, 15:13) Masina are nevoie de instalatia de fabrica electrica sa fie facuta sa tina farurile xenon. De aici cand puneti after-marketuri exista si tremuratul farurilor la relanti. ieri am vazut un porsche cayenne cu tremurici pe xenon (numa pe un far) ... sa fie oare aftermarket (porsche-ul si xenonul original)? This post has been edited by UXE: 10 Dec 2010, 12:43 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 23:48 |