Faruri Xenon, unit cu celelalte
![]() ![]() ![]() |
Faruri Xenon, unit cu celelalte
elro |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|||
UTU2005 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 727 Joined: 14 September 07 From: Deva ![]() |
Reglare faruri din ''telecomanda'' = ineptie noua, prostie, smobism s-au cum vreti sa-i spuneti! hai sa fim seriosi, ca si cum am regla din telecomanda stergatoarele, maneta fiind prea departe de manutele unora....
Dar oricum, orice reglare din ''telecomanda'' pare intr-adevar ceva foarte ''elevat'' ![]() |
--------------------
Renault
LagunaIII 1.5dci
2008
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
Din ce mi-a explicat cel ce mi-a zis de astea,becul de xenon se pune mai in spate decat cel de halogen,de aici si lumina imprastiata aiurea...dar astea cica focalizeaza bine tocmai din cauza reglajului..na,parea sa stie ce zice iar voi vad ca stiti mai putine ca mine
![]() in fine,or fi alea,n-or fi banuiesc ca o sa mai auzim de ele in curand.. |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Pai focalizarea nu ar trebui facuta modificand intensitatea luminii ci schimband pozitia becului fata de lupa.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
exact asta zicea si el,daca duci becul mai in fata nu mai jeneaza..reclama la xenoanele alea e falsa cred..
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
ionix |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 4 January 10 ![]() |
Salutare! Am si eu o problema legata de xenoanele de pe un renault megane 2, 2003. Cel de la care am luat masina, a scos xenoanele si a pus becuri normale. Acum nu stiu exact care parte din instalatie inca mai este functionala sau ce l-a determinat pe el sa treaca de la xenon la becuri normale. Cert este insa ca becurile normale au o lumina fff slaba. Mi-a spus cineva ca e o tampenie sa pui becuri normale pe far care avea xenon (sunt ceva diferente la focalizare). Lumina f slaba nu este o consecinta a unui produs ieftin. Becurile cu care este echipata masina sunt niste Osram-uri (sper sa nu fi gresit denumirea) care au costat in jur de 50 de lei bucata. Trebuie sa trec inapoi pe xenone? Daca da, ce kit imi sugerati sa cumpar? Daca nu, ce reglaje trebuie sa fac pt a fi lumina mai puternica?
|
--------------------
Renault
Megane II
2003 1.5DCI
|
|
UTU2005 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 727 Joined: 14 September 07 From: Deva ![]() |
ionix: la pretul de 50ron bucata, eu zic ca sunt niste becuri destul de bune! si eu am avut osram-uri si am fost multumit fata de becurile stock, plus ca sigur nu ai lupe si din contra ar trebui sa fie mai ok pentru halogene.
Sigur nu sunt fixate bine in soclu lor, s-au nu sunt reglate bine... |
--------------------
Renault
LagunaIII 1.5dci
2008
|
|
ionix |
![]()
|
Ba da, am lupe. Dupa cum am spus, masina a fost echipata cu xenoane din fabrica. In timp s-a renuntat la xenoane si s-a trecut pe becuri normale fara sa se aduca modificari farului.
|
--------------------
Renault
Megane II
2003 1.5DCI
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Afla din ce motiv s-a renuntat la instalatia HID originala.
Ce este stricat? |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Sunt curios cum de a reusit sa fixeze un h7 sau un h1 in locul unui d2s...
Iti dai seama ca e posibil ca farurile sa fi suferit un "tiuning" ireversibil. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
ionix |
![]()
|
E vorba de un H7. Din pacate nu stiu cum arata un far inainte de presupusul "tuning" de care spui tu. Sper totusi sa nu fie ireversibil. Tocmai ce-am gasit niste kit-uri de xenon la 120 - 200 de lei. Ce spuneti, merita sa pun asa ceva pe masina?
|
--------------------
Renault
Megane II
2003 1.5DCI
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Ai rotita de reglaj al inaltimii farurilor?
Dar spalatoare la faruri? |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
ionix |
![]()
|
Am spalatoare de faruri. Nu am rotita. Sper ca am lamurit faptul ca masina a avut xenoane
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1.5DCI
|
|
R19/16v |
![]()
|
Stim cu totii ca nu poti avea incredere in fostul proprietar, d-asta am intrebat. Nu puneam la indoiala afirmatiile tale, ci ale lui.
Da jos bara, da jos un far, si afla ce a facut nefericitu' acolo. |
--------------------
DS
5H
|
ionix |
![]()
|
Pe la inceputul post-urilor mele spuneam ca becurile cu care este echipata masina sunt niste Osram-uri (scumpicele). De aceasta informatie sunt sigur pt ca eu am pus becurile pe masina. De ce am pus Osram-uri si nu ceva mai ieftin? Pentru ca inca de cand am luat masina mi-am dat seama ca ceva nu este in regula cu faza scurta si credeam ca becurile sunt proaste si nu fac suficienta lumina. Dupa ce le-an pus pe acestea, parca s-a vazut o mica diferenta la intensitatea luminii, insa departe de a avea niste faruri cu care sa te descurci noaptea.
De ce am facut aceasta mica introducere... ca sa va spun ca am dat bara jos, am scos ambele faruri, am vazut ce e p'acolo, dar nu pot sa va spun daca lipseste ceva, sau s-a adaugat ceva. Asta pentru ca nu stiu cum arata un far normal cu xenon. Stiu... e greu sa fii atat de novice ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1.5DCI
|
|
R19/16v |
![]()
|
Pai pentru ca stim cat de usor e sa scoti un far de megane, mai da o data unul jos si trage-l in cateva poze
![]() Sunt de acord cu Hellcat, tare mi-e ca nefericitu' a facut vreo modificare cu muschii pe la soclul becului, ca sa poti propti tu un H7 acolo. Fata masinii mai e de Ph1? ![]() |
--------------------
DS
5H
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Ionix...daca tu cu manuta ta ai pus becuri h7 in far, atunci no problemo...ia un kit de xenon cu becuri h7 si te asteptam dupa montaj cu noutati.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
ionix |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1.5DCI
|
|
hellcat |
![]()
|
La 200 de lei niste chinezarii, ce incredere sa ai?...poate doar garantia aia de 6 luni-1 an pe care-o primesti...
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
marius75 |
![]()
|
![]() jake2014 Group: Validating Reno Posts: 273 Joined: 14 December 08 ![]() |
intrebare:daca pe un megane care are faruri cu lupa,pun xenon original cumparat de la reprezentanta care este omologat de rar,dar nu am instalatie de spalat faruri,i-au amenda sau nu?
|
--------------------
RENAULT
SEDAN
2007
|
|
ionix |
![]()
|
Mie imi este teama sa nu-mi topeasca plasticele din far. Cat despre longevitate.... consider ca-si fac banii daca tin un an de zile.
|
--------------------
Renault
Megane II
2003 1.5DCI
|
|
R19/16v |
![]()
|
Becul cu descarcare e mai rece decat cel cu incandescenta.
|
--------------------
DS
5H
|
ionix |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1.5DCI
|
|
ionix |
![]()
|
O mare tampenie!!! Dupa ce am vorbit cu niste "meseriasi" de cel putin 4 ori la telefon (asta pentru a-i face sa inteleaga 2 aspecte: masina a avut instalatie xenon din fabrica si a fost inlocuita cu becuri normale + cu siguranta trebuie data bara jos pentru a avea acces la becuri), dupa ce am ajuns la service mi-au spus ca ei nu se baga sa-mi puna instalatie xenon ca e posibil sa-mi dea computer-ul peste cap. Modificarile facute la masina pentru a trece de la xenon la bec normal poa' sa fie facute intr-un mod "barbar"
Deci am batut drumu' degeaba pana la service (norocul meu este ca am gasit Bucurestiul mai putin aglomerat: 15 minute din spate de la Ambasada Chinei pana aproape de parcul Tineretului) Offf.... ce solutii alternative imi sugerati? Se pot cumva regla farurile/becurile pe care deja le am astfel incat sa am si eu lumina noaptea? Sa ma risc sa pun o instalatie ceva mai scumpa si care se presupune ca ar interfera mai putin cu computer-ul meu de bord? Aveti vreun cunoscut care intr-adevar sa se priceapa? Vrea cineva sa cumpere un reno megane? ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1.5DCI
|
|
hellcat |
![]()
|
Trebuie sa ajungi intr-o reprezentanta renault si sa-i explici electricianului/inginerului care face diagnoze: ce crezi ca ai tu pe masina si ce vrei sa mai modifici...el sa-ti spuna ce modificari are masina fata de fabrica si daca se mai poate face ceva...altceva decat sa-ti iei alte 2 faruri si eventual niste cablaje f scumpe.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
ionix |
![]()
|
Si cand te gandesti ca tot ce vreau e sa vad noaptea. ATAT!
![]() Probabil ca o sa ajung si pe la o reprezentanta... Sunt constient insa ca or sa ma usuce de bani ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1.5DCI
|
|
hellcat |
![]()
|
Si ieftin si bun nu exista. Daca n-ai cascat ochii la achizitia masinii casti buzunarul acum.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
ionix |
![]()
|
Te inseli. Am "cascat" ochii, adica am observat ca masina nu mai are xenoane. Problema e insa ca nu stiam ce presupune aceasta modificare. Cat despre "ieftin si bun nu exista".... ce sa zic, tipic romanesc. Ei isi bat joc si noi trebuie sa ne multumim cu putin. Ce parere ai insa despre scump si prost? Ca defapt acesta este dupa parerea mea calificativul pe care ar trebui sa-l primeasca "mesterii" de pe la noi. Astept totusi si ceva reply-uri pertinente.
|
--------------------
Renault
Megane II
2003 1.5DCI
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Gaseste niste faruri normale din dezmebrari si pune-le pe alea.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
tu acum in far ai h7 in loc de d2s sau d2r xenon original. deci du-te si ia-ti un kit aftermarket de xenon h7, monteaza-l si cu asta ai incheiat discutia.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.6 16v 05-2005
- numar cu gaura m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 06:55 |