La revedere, va parasesc, cu tristete
![]() ![]() ![]() |
La revedere, va parasesc, cu tristete
mandelu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 409 Joined: 6 January 05 ![]() |
|
||
-------------------- Renault Clio II Symbol 1,5 dci 80 CP Expression Gri Eclipse, 18 martie 2005.
|
|||
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
No ofense... golful e mai mare?
![]() sa-l stapenesti sanatos. |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Pai si de ce trebuie sa ne parasesti? Sunt destui cu alte masini care se simt bine aici, in mijlocul familiei reno.ro
![]() Nu stiu, zic si eu... Ca nu-ti sterge nimeni contul daca ai golf |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
mandelu |
![]()
|
blak: mult mai mare, mai ales ca pozitia la volan e incomparabil mai buna. am stat si in fata si in spate, e mult mai confortabil, plus ca nu imi plac masinile mai mari de atata, ceva gen passat nu mi-as lua nici mort, e mult prea mare pt mine.
deci mai mult de clasa compacta nu ma pasioneaza nimic. shteffan: da, se poate si asa, dar ideea e ca nu voi mai intra pe aici. |
-------------------- Renault Clio II Symbol 1,5 dci 80 CP Expression Gri Eclipse, 18 martie 2005.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
De ce nu astepti pentru noul Megane 3 si el cu motorul de 1,4 turbo?
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
mandelu |
![]()
|
nu imi place noul megane. nu mi-a placut nici asta actual.
|
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
![]() Sa-l stapanesti sanatos. |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Relu11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.079 Joined: 21 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Megane 3 nu e masina nemteasca.
|
--------------------
.
.
.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Nici Golful nu mai e chiar nemteasca, stai linistit
![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
mandelu |
![]()
|
pe mine nu ma intereseaza ce marca e, insa din toate cu care am mers din clasa compacta (si am mers cu multe), mi-a placut de departe cel mai mult. eu eram mare fan astra, dar dupa ce am mers prima oara cu un golf, am fost placut impresionat. pacat ca dieselul nu poate fi o optiune, intrucat este extrem de zgomotos (pt o masina asa scumpa).
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 01:27 |