Bucurest - Bran, un ajutor va rog
![]() ![]() ![]() |
Bucurest - Bran, un ajutor va rog
Sudsemnatu |
![]()
|
||
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|||
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Intre Pitesti si Bran drumul este destul de prost pe cateva portiuni chiar foarte...De ce nu incerci Bucuresti- Targoviste - Rucar -Bran ? Pana la Targoviste drumul e super ,plus ca este mai scurt cu circa 30 km. Ai parte si de peisaje ,pe Pitesti nu prea ai ce vedea. Intre Bran si Predeal ultima oara cand am fost pe acolo drumul era bun .
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu m-ar deranja sa ma duc prin Targoviste, numai sa nu fie gropi, ca masina e noua, garda la sol mica. Vreau sa evit Brasovul (pentru ca nu o sa pot trece fara sa ma opresc) si plecatul pe DN1 (banuiesc ca e nasol sambata dimineata).
This post has been edited by Como: 8 Aug 2008, 08:52 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca vrei sa faci o plimbare nu are rost pe autostrada, nu ai ce vedea. eu as recomanda Bucuresti-targoviste-valea ialomitei-Rucar-Bran cu intoarcere pe Valea Prahovei sau cel mai bine prin Cheia...merita plimbarea
stiu ca drumul e ok pana la targoviste si brasov-Cheia -ploiesti la fel...nu stiu in rest....si eu ma gandeam la traseuzl asta pentru week-end |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
drumul Bran - Pitesti foarte prost dar merita datorita peisajului
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
sorin69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 230 Joined: 27 June 10 From: Bucuresti ![]() |
Am rugamintea sa-mi spuneti starea drumului Pitesti - Campulung Muscel - Bran, ultima oara am fost acum sase ani si era foarte prost, va multumesc.
|
--------------------
Citroen
C-Elysee
2016 Exclusive 1,6 VTI 115 C.P.Euro 6 You"ll Never Walk Alone
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Drumul nu mai e prost, a fost refacut pe bucata Pitesti-Campulung, iar mai departe e ok, mai sunt mici zone cu denivelari prin cateva comune de pe pasul Rucar-Bran. Dar mai sunt semafoare pentru lucrari intre Pitesti si Campulung...5-6 semafoare daca le0am numarat bine. Asta face sa dureze mult pana il parcurgi, daca mai prinzi si barierele puse faci 2 ore pana la Campulung. O varianta mai buna e DN73D, daca mergi de la Pitesti la Bran:
https://www.google.ro/maps/dir/Pite%C8%99ti....270605!3e0 Te scoate drumul langa combinatul Holcim de langa Campulung, si de acolo continui spre Brasov. Calitatea asfaltului e ok, nu e chiar la nivel de DN1 dar nici gropi nu sunt This post has been edited by AndreiMR: 1 Oct 2016, 10:36 |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
sorin69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 230 Joined: 27 June 10 From: Bucuresti ![]() |
Am inteles, multumesc mult de raspuns, am zis sa ocolesc D.N.1 si sa aleg aceasta varianta dar semafoarele si eventualele bariere se pare ca, fac concurenta din punct de vedere al timpului si statului in coloana mai celebrului D.N.1, pana maine sper sa aleg varianta buna, toate cele bune.
P.S. voi lua in calcul si varianta propusa This post has been edited by sorin69: 1 Oct 2016, 21:02 |
--------------------
Citroen
C-Elysee
|
|
sorin69 |
![]()
|
Am ales pana la urma D.N.1 pentru a ajunge la Moieciu si am avut noroc, am plecat duminica si m-am intors vineri fiind atat la plecare cat si la intoarcere pe sensul opus aglomeratiei.
|
--------------------
Citroen
C-Elysee
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 09:46 |