Limbaj stil kappa-chat
![]() ![]() ![]() |
Limbaj stil kappa-chat
northwood |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 26 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
SKARPEA MTB
Galben_Gri
2009 Maxon CM 10 - Midland ML 145
|
|||
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
AVERTISMENTE URMATE DE STERGEREA POSTURILO DE NEINTELES.
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca va faceti probleme inutil. Posturile de genul asta sint putine si dupa o atentionare oamenii isi revin. Majoritatea o comit doar la inceput cind nu sint familiarizati cu Forum-ul.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Uite ca nu-i asa, costi, autorul postului citat mai sus a scris asa de la inceput, i s-a atras atentia sa se faca inteles, a scris cit de cit inteligibil o vreme, de un timp iar a dat-o in pasareste ...
Celalalt caz s-a dat pe brazada, dar dupa lupte grele cu el ... apucase sa scrie vreo 500 de posturi ... |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Okey dokey, radeti-i
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Am plecat la vinatoare,/
Cu o pusca si-un ogar. ![]() Sa vezi ce ti-l vinez eu pe Mirelush ca e recidivist ![]() Hai ma, ii mai suportam asha ca-s de-ai nostri necajiti cu dacii :wink: |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Si, ma rog frumos, de ce va luati neaparat de kappa ??? Nu mai aveti loc de undernet si alte alea ???? :roll:
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
costi |
![]()
|
N-a gasit alta rima. De altfel parca acum se cheama ASTRAL ?
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Astral e firma care baga televiziune prin cablu, Kappa este serviciul de transfer date (asa cum RCS este pentru RDS).
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
limbaj de mirc e bine?
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Marty |
![]()
|
Da, e bine....
Apropos, uita-te la topicul cu burnout-ul, sa vezi cum se face fum din roti.... ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
costi |
![]()
|
baga "s mirc" ca se potriveste
luati de aici, de la prietenul lui Paul: " .. cel putzin la ce am avzut eu nu era umplut ku nimik ! sun tnele kare au un fel de suma inte ele si bara metailka kare le tine pe mashiina si mai sunt unele care au kum are cielo daca ai vazut ! bara de dacie nu ai cum sa o umpli ... !" E fresh ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 01:15 |