TRAILER - The Fast and the Furious: Tokyo Drift
![]() ![]() ![]() |
TRAILER - The Fast and the Furious: Tokyo Drift
musicall |
![]() ![]()
|
||
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
|
||
--------------------
Fiat
Punto Classic |
- delfinul.com
Blogu personal Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|||
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Super . E binevenita continuarea acestui film . Hai ca intru sa iau si eu filmuletul .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
Nu cred ca se poate lua ( am incercat
![]() |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
- delfinul.com
Blogu personal Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Ai dreptate . Am crezut ca se poate download-a . E ok si asa , sa il vezi pe net .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Slabut , ma enerveaza cgi-urile cand vine vorba de car racing! Daca vreti ca un film cu masini sa fie cu adevarat superb , trebuie co-regizat de John Woo si Michael Bay!
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
nu pare prea interesant..sincer ma asteptam la mult mai mult...
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
brunner |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 25 January 04 From: ... ![]() |
Sheeshh... pe cand credeam ca se stinge toata circaraia asta...
![]() This post has been edited by brunner: 23 Mar 2006, 00:45 |
--------------------
M
M
1
|
|
aproapeom |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 25 November 05 ![]() |
din trailer pare cel putin sf :woot:
|
--------------------
dacia
logan 1.4
- b xx wor
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
povestea pare e fi aceeasi. insa ideea cu drift-urile imi place. se anunta spectaculos, clar vreau sa-l vad
![]() |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
geti |
![]()
|
![]() sofer corupt Group: Members Posts: 304 Joined: 25 July 05 From: Iasi ![]() |
Cum pot sa vad si eu filmul?Ce codecuri imi trebuie??
![]() |
--------------------
dacia
Cielo si Vectra
- IS OO GTO A gresi este uman dar te face sa te simti divin.Murphi
|
|
fred |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 26 September 02 From: Los Angeles ![]() |
poi la filmele astea cu masini nu prea e loc de cine stie ce subiect ca doar toata lumea asteapta sa vada masini si fete frumoase;
e super ca au abordat genul asta de curse, drifting, care prinde din ce in ce mai mult si parerea mea ca e si spectaculos la fel ca si cursele de touge |
--------------------
Subaru
Impreza WRX Wagon
2002 ..:: Novatech tuning ::..
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 20:57 |