Scumpire, S-a scumpit Loganul
![]() ![]() ![]() |
Scumpire, S-a scumpit Loganul
stroe |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 11 October 05 ![]() |
|
--------------------
DACIA
1310
- CT-34-MLV
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Nu era anuntat nici-un dci de 80 CP.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
adisan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 19 December 04 From: ORADEA ![]() |
QUOTE(ICET @ 26 Mar 2006, 22:25) Atunci(septembrie 2004)era 8000 cel mai scump model,iar in lei venea undeva la 330 milioane.Acum aceeasi masina costa undeva pe la 320 milioane.Deci scumpirea aia unde e??A,in euro....daca am plati in euro atunci DA!Ar fi o scumpire,dar asa......... Sa incerc un mic calcul :AMBITION -benzina septembrie 2004 8100 x 41.000 = 332.100.000 lei martie 2006 8800 x 35.225 = 309.980.000 lei Deci, oare unde e diferenta? Si nu am inclus vopseaua metalizata si nici varianta diesel pt ca nu am cu ce sa o compar, in 2004 nu exista. ![]() This post has been edited by adisan: 28 Mar 2006, 16:58 |
--------------------
DACIA LOGAN
Preferance 1.4 MPI
- BH - xx - xxx salutari din Ardeal....
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
QUOTE(ICET @ 26 Mar 2006, 22:54) I-ti dai seama ca cine are bani nu se uita la 2-3 mii de euro diferenta la pret de achizitie sau 1-2 sute la revizii Gandesti gresit ! Eu unul am ramas la Citroen, pt ca la un Leon, cu 1500 de euro mai mult si cam aceeasi echipare (fara jante) plateam in plus vreo 35de lei la rata si 35 la casco si cam 500 euro la valoarea rezidula! M-am uitat la 1500 de euro, crede-ma! Daca era sa am banii astia cash, nu imi luam masina, imi dadeam avans de casa! ![]() Si cine are bani nu isi ia masina de clasa mica sau compacta decat ca o a2a masina sau masina sotiei/copiilor! This post has been edited by Adrian_Solenza: 27 Mar 2006, 18:54 |
--------------------
Citroen
C3
- Inca numere rosii...
1.4Hdi 2011
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Se vede ca nu ai inteles nimic.Daca aveai acei bani sau mai mult te orientai la alta masina,dar asa ai ramas la citroen.Si eu poate ca as vrea o octavia 2,dar nu am bani decat de noul accent ![]() |
--------------------
FIAT
Grande Punto
- B 07 CHE
2006 StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
@adisan- Ambition nu ambiance, daca costa Ambiance 8100 o rupeam in fericire cu preturile.Nu mai stiu exact pe ce forum am mai vazut discutia asta, era citata parca o declaratie a lui Stroe parca, in care spunea ca pretul va fi si in functie de curs euro-ron, exact ce a demonstrat adisan, normal ca daca scade euro va fi scumpit pretul, multe piese sint din productie autohtona.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am vazut o analiza interesanta (daca e adevarata) la BizBazar cu Moise Guran in care era o analiza a influentei cursului euro asupra pretului Logan. Concluzia d-lui Guran era ca in mod normal scaderea cursului euro nu ar trebui sa duca la cresterea pretului masinii deoarece Dacia castiga din faptul ca 40% din piese se importa iar pierderea prin exporturi era mai mica. Intrebat de aceste lucruri d-ul Stroe o dadea pe alaturi cu "politica de preturi a firmei".
|
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
adisan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 19 December 04 From: ORADEA ![]() |
QUOTE(bobo77 @ 28 Mar 2006, 09:21) @adisan- Ambition nu ambiance, daca costa Ambiance 8100 o rupeam in fericire cu preturile.Nu mai stiu exact pe ce forum am mai vazut discutia asta, era citata parca o declaratie a lui Stroe parca, in care spunea ca pretul va fi si in functie de curs euro-ron, exact ce a demonstrat adisan, normal ca daca scade euro va fi scumpit pretul, multe piese sint din productie autohtona. Multumesc de observatie, am facut modificarea. |
--------------------
DACIA LOGAN
Preferance 1.4 MPI
- BH - xx - xxx salutari din Ardeal....
|
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Din cate am vazut eu, mai toate masinile noi se scumpesc datorita Ord.2218/2005 care impune obligativitatea pachetului de siguranta trusa, triunghi, stingator. Mi se pare ca e publicata in MO in 20 feb 2006. Referirea la actul respectiv am gasit-o la Renault. Interesant e ca pachetul costa cu cativa euro mai putin la Renault
![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Mi s-a parut mie cam dubioasa graba lu' Dacia de a introduce pachetul ala pentru care eu am depus atatea lupte ca mi-l datorau gratuit...
Cred ca o sa citesc si ordinul ala al MT... Ca am observat ca atat renault, cat si Nissan au introdus " Pachetul Legislativ Obligatoriu conform Ord.2218/2005 in valoare de 35 Euro fara TVA, sau 42 Euro cu TVA. Pachetul este compus din trusa medicala, triunghi reflectorizant si extinctor." Deci la nissan si renault este 42 Euro. La Dacia, ca e masina de bogatasi, vorba aia, e 50 Euro... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bonzai |
![]()
|
Daca ajuta pe cineva cu ceva, asta am gasit eu, mai mult nu mai sap:
http://www.cdep.ro/pls/legis/legis_pck.htp_act?ida=62613 |
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Mda, am citit 2218 aia.
A modificat pct. 1 de la cap. VII din 1356/2004 Acest punct avea continutul: QUOTE(1356 / 2004) 1. În vederea îmbunătățirii siguranței rutiere la punerea în circulație a autovehiculelor omologate conform prezentelor reglementări se recomandă echiparea acestora cu următoarele elemente de siguranță rutieră: - trusă medicală; - triunghi de presemnalizare; - stingător de incendiu; : Acum formatul nou al art. este (revenind de fapt la vechea forma a pct. 19.9 din cap IV din ordinul 221/2001): QUOTE(2218/2005) 1. În conformitate cu legislația națională privind circulația pe drumurile publice din România, autovehiculele trebuie să fie dotate cu: - trusă medicală, certificată de Ministerul Sănătății în conformitate cu prevederile legale în vigoare; - triunghi de presemnalizare, omologat în conformitate cu prevederile Regulamentului nr. 27 CEE-O.N.U.; - stingător de incendiu, omologat în conformitate cu prevederile legale în vigoare. Aceste dotări vor fi amplasate în autovehicul într-un spațiu în care să nu prezinte risc de rănire pentru conducătorul autovehiculului sau pentru pasageri în caz de impact ori frânare bruscă (de exemplu: spațiul destinat bagajelor, spații prevăzute cu sistem de închidere din interiorul sau exteriorul cabinei, spații special amenajate etc.) La prima înmatriculare, aceste prevederi se aplică începând cu a 30-a zi de la data intrării în vigoare a prezentelor reglementări. Eu cand am luat masina erau incluse aceste "accesorii' in pretul de baza (de fapt pana la 17.09.2004), mai putin stingatorul. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ovid |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 28 March 06 ![]() |
Nu au drepatate cu scumpirile. A demostrat clar pe antena 3 la biz bazar Moise Guran. daca ei cumpara 50% din repere pe EUR care acum e jos si vind in lei 74% din productie cum justifica scumpire
|
--------------------
solenza
solenza
- gj-01-tnb
|
|
DAJ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 19 November 04 From: București S1 ![]() |
Scumpirile se fac pentru ca masina se vinde si asa. Oricum o intorci, e mai ieftina decat la concurenta. Si chestia cu rata si casco sunt 100% adevarate.
Si la ora actuala exportul de Logan e putin mai mare de 50%. |
--------------------
Dacia
Logan
- B 44 FTP
06/2005 Preference 1.4 MPI Diagnoză CAN Clip
Chei și electronică auto [URL=https://www.facebook.com/profile.php?id=100080458785363]Chei diagnoza electronica auto[/URL] |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 20:45 |