Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

CSA face apel catre posesorii de autovehicule..., ...sa-si verifice politele in CEDAM)

Tudor B
post 27 Mar 2006, 12:12
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Cluj-Napoca

Am facut cateva asigurari la sfarsitul anului (colaborator firma brokeraj), masina mea apare unde trebuie, alta apare la o alta firma, alta apare inexistenta.... Politele facute la aceiasi firma in interval de 2 zile. Nu mai au rost concluziile.

--------------------
DACIA GOLAN - CJ 00 TUD Laureate 1.4 MPI
"Wellcome to the desert of the real"
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Flores
post 27 Mar 2006, 12:17
Post #32

ALIEN

From: behind enemy lines

QUOTE(vijelie @ 27 Mar 2006, 11:49)
Ce radiat, nene? Daca am DOCUMENTU' .......
*

Intrebarea era daca radiaza masina daca nu am documentu', nu daca nu ma regasesc in baza de date!

--------------------
Opel Zafira 1.9CDTI- Dacia Logan Laureate 1.6
Mio C230
If it has tits or wheels it will give you problems !
+
vijelie
post 27 Mar 2006, 12:20
Post #33

membru violet

From: Bucuresti

Flores: scuze. Nu, deocamdata.

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
Ant
post 27 Mar 2006, 13:15
Post #34

Utilizator resuscitat

1- nu inteleg de ce este nevoie de o data a producerii accidentului ?
2- nu ma gasesc in baza de date

--------------------
Opel Vectra - B .. AIT 2005 cu remorca
Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
+
adisan
post 27 Mar 2006, 18:52
Post #35

Membru

From: ORADEA

Asteptati-va la surprize! Mai bine de un sfert din cele 2,7 milioane de polite ce trebuie transmise de societatile de asigurari catre baza de date CEDAM (privind asigurarile RCA) fie nu au ajuns inca la aceasta, fie au ajuns cu erori.

Pana acum, asiguratorilor li s-a amanat de mai multe ori termenul de corectare a erorilor, ultima data limita fiind 15 martie. Dupa o intalnire recenta, presedintele CSA, Nicolae Crisan, i-a avertizat pe directorii de companii ca, daca nici acest din urma termen nu va fi respectat, vor plati amenda. Ultimatumul a fost valabil pentru politele incheiate pana la finele anului trecut, cu valabilitate si dupa 1 aprilie 2006. Pentru celelalte asigurari, incheiate in cursul lui 2006 (a caror valabilitate se intinde si pe o parte din 2007, cand politele RCA si Carte Verde vor fi unificate), societatile sunt pasuite pana pe 1 aprilie, fiind de altfel chiar incurajate in trecut sa amane transmiterea acestor din urma polite pentru a nu bloca sistemul cu o cantitate prea mare de date. “S-au corectat pana acum (n.r. vineri 17 martie) 50% din cele 430.000 de polite eronate. In curs de intrare in baza de date sunt alte 350.000 de polite”, ne-a declarat Nicolae Crisan, presedintele CSA. Cele mai multe erori le-au avut Unita si Asirom, cu 20-22% din politele RCA.

Eu nu figurez in baza lor de date.

Asadar, sa asteptam pina dupa 1 aprilie si atunci POATE vom aparea si cei care nu ne-am gasit pina in prezent.

tongue.gif

--------------------
DACIA LOGAN Preferance 1.4 MPI - BH - xx - xxx
salutari din Ardeal....
+
Smiley
post 27 Mar 2006, 22:52
Post #36

Membru autentic

QUOTE(Ant @ 27 Mar 2006, 14:15)
1- nu inteleg de ce este nevoie de o data a producerii accidentului ?
2- nu ma gasesc in baza de date
*

1. deoarece politele sunt "de la" - "pana la". tu verifici de fapt daca la o anumita data exista o polita valida pt masina ta

eu sunt, dar la alta firma de asigurari(cea la care am avut rca anul trecut)

--------------------
+
thunder
post 28 Mar 2006, 00:17
Post #37

Membru autentic

From: Pitesti

Pei normal ca apari la cea veche, in mod normal daca schimbi firma de asigurari trebuie sa reziliezi contractul cu ei, altfel conform legii tot cu ei ai asigurare. Ai avut un contract cu fosta firma si ala se prelungeste automat. Acelasi motiv pt. care apari asigurat pt. 31-dec-2007, chiar daca nu ai platit, se considera ca vei face tot la firma curenta.

--------------------
Opel Astra H - B-50-WSE 2006
Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
+
Cornel001
post 28 Mar 2006, 00:31
Post #38

membru belit

QUOTE(mihai5 @ 27 Mar 2006, 12:26)
Eu nu figurez in baza de date, desi am asigurare valabila  mad.gif. Am incercat toate combinatiile posibile (cautare dupa seria caroseriei, deoarece polita s-a completat atunci cand am ridicat masina: litere mici/mari, cu o/0, i/1, bla, bla, bla).
Nu m-as agita prea tare, dar ma sacaie un singur lucru: presupun ca pe baza informatiilor cumulate in anii urmatori se vor acorda acele reduceri in cazul neproducerii de accidente. In cazul asta se poate spune ca am pierdut un an pt. "bonus".
*

Stai tu linistit ca soc. de asig. au propriile baze de date, unde inregistreaza atat polita ta cat si eventualele daune. Daca e vreo problema de serie de sasiu introdusa gresit, se apeleaza la documentul din arhive. Daca e completat gresit, aici ai si tu partea ta de vina ca nu ai verificat ce ti-a scris agentul pe polita. Da si asa cred ca se rezolva (se vede daca e o greseala simpla gen K in loc de R).

--------------------
Lodgy 6.0 MPI 2035
It's now safe to turn off Romania
+
driverx
post 28 Mar 2006, 09:30
Post #39

--- Membru cu ralanti ---

Bai...nu im vine sa cred. Masina mea figureaza in baza lor date. De asemenea masina figureaza ca ar fi asigurata la firma la care eu chiar mi-am facut asigurarea.

Ce treaba domle....incredibil....

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
bassfreak
post 28 Mar 2006, 11:13
Post #40

Membru autentic

v-ati gandit ca eroarea poate a fost intentionat provocata ? eu am ramas masca dupa ce, in ziua in care mi-am facut asigurarea RCA la un agent UNITA recomandat din prieten in prieten, seara cand am ajuns pe la bloc, auzindu-ma ca vorbeam de asigurare, ma intreaba un dubios daca nu stiu de unde sa faca si el rost de vreo 100 de formulare goale de asigurare.. SOC!! ph34r.gif blink.gif

--------------------
Dacia Logan 2004 Ambiance
Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 14:01
Dacia