CSA face apel catre posesorii de autovehicule..., ...sa-si verifice politele in CEDAM)
![]() ![]() ![]() |
CSA face apel catre posesorii de autovehicule..., ...sa-si verifice politele in CEDAM)
Tudor B |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
GOLAN
- CJ 00 TUD
Laureate 1.4 MPI "Wellcome to the desert of the real"
|
|||
Flores |
![]()
|
![]() ALIEN Group: Members Posts: 372 Joined: 24 March 05 From: behind enemy lines ![]() |
|
--------------------
Opel Zafira 1.9CDTI-
Dacia Logan
Laureate 1.6 Mio C230
If it has tits or wheels it will give you problems ! |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Flores: scuze. Nu, deocamdata.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
1- nu inteleg de ce este nevoie de o data a producerii accidentului ?
2- nu ma gasesc in baza de date |
--------------------
Opel
Vectra
- B .. AIT
2005 cu remorca Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
adisan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 19 December 04 From: ORADEA ![]() |
Asteptati-va la surprize! Mai bine de un sfert din cele 2,7 milioane de polite ce trebuie transmise de societatile de asigurari catre baza de date CEDAM (privind asigurarile RCA) fie nu au ajuns inca la aceasta, fie au ajuns cu erori. Pana acum, asiguratorilor li s-a amanat de mai multe ori termenul de corectare a erorilor, ultima data limita fiind 15 martie. Dupa o intalnire recenta, presedintele CSA, Nicolae Crisan, i-a avertizat pe directorii de companii ca, daca nici acest din urma termen nu va fi respectat, vor plati amenda. Ultimatumul a fost valabil pentru politele incheiate pana la finele anului trecut, cu valabilitate si dupa 1 aprilie 2006. Pentru celelalte asigurari, incheiate in cursul lui 2006 (a caror valabilitate se intinde si pe o parte din 2007, cand politele RCA si Carte Verde vor fi unificate), societatile sunt pasuite pana pe 1 aprilie, fiind de altfel chiar incurajate in trecut sa amane transmiterea acestor din urma polite pentru a nu bloca sistemul cu o cantitate prea mare de date. “S-au corectat pana acum (n.r. vineri 17 martie) 50% din cele 430.000 de polite eronate. In curs de intrare in baza de date sunt alte 350.000 de polite”, ne-a declarat Nicolae Crisan, presedintele CSA. Cele mai multe erori le-au avut Unita si Asirom, cu 20-22% din politele RCA. Eu nu figurez in baza lor de date. Asadar, sa asteptam pina dupa 1 aprilie si atunci POATE vom aparea si cei care nu ne-am gasit pina in prezent. ![]() |
--------------------
DACIA LOGAN
Preferance 1.4 MPI
- BH - xx - xxx salutari din Ardeal....
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ant @ 27 Mar 2006, 14:15) 1- nu inteleg de ce este nevoie de o data a producerii accidentului ? 2- nu ma gasesc in baza de date 1. deoarece politele sunt "de la" - "pana la". tu verifici de fapt daca la o anumita data exista o polita valida pt masina ta eu sunt, dar la alta firma de asigurari(cea la care am avut rca anul trecut) |
-------------------- |
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Pei normal ca apari la cea veche, in mod normal daca schimbi firma de asigurari trebuie sa reziliezi contractul cu ei, altfel conform legii tot cu ei ai asigurare. Ai avut un contract cu fosta firma si ala se prelungeste automat. Acelasi motiv pt. care apari asigurat pt. 31-dec-2007, chiar daca nu ai platit, se considera ca vei face tot la firma curenta.
|
--------------------
Opel
Astra H
- B-50-WSE
2006 Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mihai5 @ 27 Mar 2006, 12:26) Eu nu figurez in baza de date, desi am asigurare valabila ![]() Nu m-as agita prea tare, dar ma sacaie un singur lucru: presupun ca pe baza informatiilor cumulate in anii urmatori se vor acorda acele reduceri in cazul neproducerii de accidente. In cazul asta se poate spune ca am pierdut un an pt. "bonus". Stai tu linistit ca soc. de asig. au propriile baze de date, unde inregistreaza atat polita ta cat si eventualele daune. Daca e vreo problema de serie de sasiu introdusa gresit, se apeleaza la documentul din arhive. Daca e completat gresit, aici ai si tu partea ta de vina ca nu ai verificat ce ti-a scris agentul pe polita. Da si asa cred ca se rezolva (se vede daca e o greseala simpla gen K in loc de R). |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Bai...nu im vine sa cred. Masina mea figureaza in baza lor date. De asemenea masina figureaza ca ar fi asigurata la firma la care eu chiar mi-am facut asigurarea.
Ce treaba domle....incredibil.... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
v-ati gandit ca eroarea poate a fost intentionat provocata ? eu am ramas masca dupa ce, in ziua in care mi-am facut asigurarea RCA la un agent UNITA recomandat din prieten in prieten, seara cand am ajuns pe la bloc, auzindu-ma ca vorbeam de asigurare, ma intreaba un dubios daca nu stiu de unde sa faca si el rost de vreo 100 de formulare goale de asigurare.. SOC!!
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 14:01 |