Calatorie la Praga
![]() ![]() ![]() |
Calatorie la Praga
cj98czh |
![]()
|
||
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|||
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.706 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
Vreau sa ajung duminica la Praga, probabil mai pe seara si sa stam pana pe luni sau marti seara.
Am gasit o cazare dar fara parcare pe strada Újezd 421/16, Prague, 11800, Czech Republic. Nu se zice nimic de parcari dar nu ma deranjeaza sa ma deplasez sa mut masina intr un loc ok. Ce trebuie sa stim de parcari in weekend si in timpul satpamanii in Praga? Am vazut ca ceva MALL central are cam 2 eur pe ora parcarea (palladium). Alte recomandari daca e posibil cazare cu parcare inclusa la pret ok? 50-80 eur? |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu iti recomand Hotel Golf din Praga(au si mic dejun foarte bun). Au parcare, noi am prins preturi ok pe Booking tot timpul. Fix in fata hotelului este statie de tramvai care te lasa in centru orasului(cam 10 statii).
|
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.706 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
Am rezervat acolo unde am zis. Sa vedem cum e cu parcarile, inca ma documentez.
|
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 07:09 |