Asigurari (reunit)
![]() ![]() ![]() |
Asigurari (reunit)
GABONE77 |
![]()
|
||
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero
- TPG
2009 1.6 MPI Laureate cine e bun e bun si cand e rau
|
|||
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
e treaba de contabilitate cine plateste trebuie sa aiba in contabilitate factura...
|
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
- B
2010 Laureate "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
@gabone: In principiu firmele de asigurare au citeva serviceuri cu care au contracte pt. decontare directa. Cind service-ul a terminat reparatia iei facturile si te duci la asigurator pt. acceptul de plata. Ei isi dau acceptul si tu-ti iei masina fara sa dai bani.
Daca asiguratorul nu are contract cu serviceul la care faci masina atunci platesti costul reparatiile sicu facturile te duci la asigurator sa-ti dea banii! |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
asta vroiam sa stiu mersi mult. am sa mai postez pe masura ce se rezolva cazul meu. pacat ca platesc si eu asta mi-e cel mai ciuda. daca nu casti ochii casti punga. din cate stiu ala are aisgurare la alianz deci as putea sa lucrez cu meridianul ceea ce ma incanta. in alta ordine de idei si acum ma repet:
daca portiera e infundata cum sa fac ca cel care constata sa decida inlocuirea ei si nu indreptarea cu ciocanul? |
--------------------
Dacia
Sandero
- TPG
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Din cate stiu daca nu e perforata se chituieste. Varianta 2 e cu Caragiale sau multiplu de Vlaicu
![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Doru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 247 Joined: 27 May 03 ![]() |
Recunosc ca n-am citit tot sirul de posturi.Am si eu o intrebare : s-a marit prima de casco la logan ( la asirom cel putin) ? anul asta platesc 290 de euro la o valoare a masinii de 6600 de euro(logan laureate un an vechime),in timp ce anul trecut am platit aceeasi suma pt masina noua (7400 euro).
|
--------------------
VW
PASSAT TDI 4 MOTION
- B-05-TIE Keep It Real!!
|
|
BGV |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 4 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Am jenti de supernova. Le-am asigurat la 260 pe toate 4. Vor sa ma despagubeasca cu 65 pt ca am stricat una intr-o groapa, desi eu am dat pe ea 100.Deci valoarea de inlocuire de 100 euro este valoarea din magazin .E corect ce vrea sa faca Asirom ?
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- GVB
2012,laureate RENAULT GRAND SCENIC,2005,AUTOMAT
|
|
adrloc |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 21 March 05 ![]() |
meridianul ala de la berceni are asigurare cu allianzul. vest meridian nu are. problema nasoala e ca daca te duci acum la tinichigerie in service te programeaza dupa jumatatea lunii decembrie
|
--------------------
dacia logan
1.4 mpi preference
- B 43 ***
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
@BGV - daca le-ai asigurat pe toate la 260 facind un calcul simplu inseamna ca una bucata era asigurata 65, inseamna ca 65 este suma maxima care pot ei sa ti-o ofere!
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
BGV |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 4 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(kaspersky @ 25 Oct 2005, 22:56) @BGV - daca le-ai asigurat pe toate la 260 facind un calcul simplu inseamna ca una bucata era asigurata 65, inseamna ca 65 este suma maxima care pot ei sa ti-o ofere! Man, 260 valoarea de nou.Stiu ca una ar fi 65. Insa din cate stiu eu scrie in contract ca daca valoarea de piata, de inlocuire, e mai mare ti-o dau pe aia.N-am vrut eu la 260 ca sa spui ca sunt subasigurate. asybo ce zici ? |
--------------------
DACIA
LOGAN
- GVB
2012,laureate RENAULT GRAND SCENIC,2005,AUTOMAT
|
|
GABONE77 |
![]()
|
QUOTE(adrloc @ 25 Oct 2005, 22:36) meridianul ala de la berceni are asigurare cu allianzul. vest meridian nu are. problema nasoala e ca daca te duci acum la tinichigerie in service te programeaza dupa jumatatea lunii decembrie curios. ala de la meridian vest mi-a zis ca ei lucreaza si cu alianz. sorry daca m-a dezinformat. |
--------------------
Dacia
Sandero
- TPG
|
|
GABONE77 |
![]()
|
QUOTE(Doru @ 25 Oct 2005, 21:20) Recunosc ca n-am citit tot sirul de posturi.Am si eu o intrebare : s-a marit prima de casco la logan ( la asirom cel putin) ? anul asta platesc 290 de euro la o valoare a masinii de 6600 de euro(logan laureate un an vechime),in timp ce anul trecut am platit aceeasi suma pt masina noua (7400 euro). din cate stiu in primii doi ani e aceeasi valoare si daca nu ai incidente incepe cu timpul sa scada de la an la an. si eu la solenza si tot la asirom pe primul an am platit chiar mai putin decat in anul 2 ca uitase aia sa puna ceva. oricum diferenta e f mica dar ca idee in anul 2 platesti cam aceeasi suma ca in primul an. |
--------------------
Dacia
Sandero
- TPG
|
|
dragos01 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 20 January 05 From: Pitesti ![]() |
fratilor "sistemul" se spoate invinge! Dupa lupte
![]() Stimate Domn ...., Am primit mesajul dumneavoastra datat 25/10/2005. Referitor la intrebarea adresata dorim sa va comunicam urmatoarele : Pentru a modifica modalitatea de plata a politei de asigurare CASCO, este necesar ca dumneavoastra, in calitate de titular al creditului sa va adresati consilierului de clientela din unitatea BRD, unde ati solicitat creditul. Va fi necesar sa completati o cerere prin care sa solicitati plata asigurarii, lunar sau trimestrial , cu cel putin 5 zile inainte de termenul scadent al asigurarii. Pentru detalii suplimentare sau informatii referitoare la oferta de produse si servicii BRD va rugam sa apelati numerele de telefon: 0 800 803 803 (apel gratuit in reteaua ROMTELECOM) si 302 61 61 (numar cu tarif normal), accesibile de luni pana duminica intre orele 8-22. Va multumim ca ati apelat la serviciile BRD-Groupe Societe Generale, ramanem in continuare la dispozitia dumneavoastra pentru informatii suplimentare. Cu stima, Cu acest raspuns m-am dus iar la sucursala BRD, dar culmea mi-au spus din nou ca nu stie tanti asta de la vocea clientului ce spune ![]() ![]() In concluzie nu va lasati, numai ca imobilitatea sistemului este imensa!!! |
--------------------
Nissan
Qashqai 1,6 DIG-T
- AG-xx-DAR
Tekna 2015
|
|
Stash |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 13 October 05 ![]() |
Mda si eu am patit-o cu un bou care nu mi-o dat prioritate ca " nu era asa circulata strada " si am luat o plasa de zile mari pt ca asigurarea nu plateste mai mult de 400 euro reparatii si nenorocitu e bine mersi.Trebuia sa ii si bag una in freza cand a coborat din masina si mi-a zis " de ce n-ai oprit la stop " norocu lui ca am un fizic mai suplu si 18 ani pe cand el era un tigan de 25
![]() Concluzia : daca nu sunteti vinovati si masina e mai veche de 10 ani nu fiti prosti ca mine si intrebati-l daca mai vrea sa aiba carnet si nu ezitati sa ii cereti bani pt ca o sa aveti nevoie dupa... ![]() |
--------------------
Dacia
1310
- BV XX JIC
|
|
kodrix |
![]()
|
![]() Membru tanar Group: Members Posts: 220 Joined: 20 July 05 ![]() |
Am avut si eu un mic incident: am lovit o javra de caine si mi-a s-a stricat farul de ceata cu tot cu suport precum si plasa aceea neagra din partea de jos a barei de protectie fata.
Masina e un Logan Laureate 1.4 MPI asigurata la ASIBAN. Pot sa-mi fac reparatia pe casco? Cum sa procedez? Ma duc mai intai la politie si apoi la asigurator? Pot sa merg mai intai la asigurator? Daca se face pe casco ce trebuie sa mai platesc? Ce sa spun la politie si la asigurator ca sa fiu sigur ca imi fac reparatia pe casco? Mersi mult anticipat! |
--------------------
-
-
- Skoda Fabia 1.2TSI 2010
Logan 1.4MPI Laureate 2005 de la 0 km la peste 180.000 km Logan 1.4MPI 2009 E0 Logan 1.4MPI 2009 Ambiance |
|
kodrix |
![]()
|
![]() Membru tanar Group: Members Posts: 220 Joined: 20 July 05 ![]() |
Mai am o intrebare.
Masina e luata prin rate de la BRD. Care este suma minima, maxima care mi-o poate da asiban-ul? |
--------------------
-
-
- Skoda Fabia 1.2TSI 2010
Logan 1.4MPI Laureate 2005 de la 0 km la peste 180.000 km Logan 1.4MPI 2009 E0 Logan 1.4MPI 2009 Ambiance |
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
Eu am patit-o acum 2 saptamani(o poarta care s-a inchis cand tocmai dadeam cu spatele), asa m-am dus frumusel direct la Politie, am dat un mic extemporal, cu desen cu tot, politaiul -baiat de treaba mi-a dat un avertisment(ca cica intotdeauna cand faci ceva -incalci un articol din lege)si bineinteles dovada de reparatie si procesul verbal,dupa care a doua zi la Asiban, acolo mi-au facut o poza cu "fapta' ,cu km la bord si cu seria sasiu,dupa care mi-au dat o nota de constatare oprindu-mi procesul verbal de la Politie si xerocopii dupa originalele de la talon , polita de asigurare si buletin, mi-au zis sa merg unde vreau sa mi-o repar( am fost la Daewoo ca au vopsitor si tinichigiu super , si il stiam si pe sef), dupa care inapoi cu factura la Asiban si "alles gute".Ei au decontare directa , eu nu am dat decat de niste beri pe la service
![]() |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
- CT-xx-HIT
2017/2019 [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
si la Asiban nimic???
|
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
- B
|
|
asybo2002 |
![]()
|
suma minima e zero si cea max e suma asigurata pe polita...
|
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
- B
|
|
GABONE77 |
![]()
|
de la politie mi s-a zis ca in cazul meu am sa primesc raspuns in maxim 30 de zile. treaba se intampla pe 22 oct. stie cineva sub ce forma primesc raspunsul din partea lor? si daca nu primesc in 30 de zile ce pot face?
This post has been edited by GABONE77: 7 Nov 2005, 09:03 |
--------------------
Dacia
Sandero
- TPG
|
|
charly |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 20 September 05 From: CJ ![]() |
Vreau sa-mi fac un casco ptr viitorul meu logan si m-am gandit(mi s-a recomandat) bt asigurari. Sunt ok?
|
--------------------
Ford
Focus
2008
|
|
diosrl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 21 March 05 ![]() |
Are cineva Anexa 2 scanata, de la Asiban? Mi-ar fi foarte utila, astazi pe la 4 dimineata trebuie sa merg la Candiano si nu am de unde sa o fac rost pana atunci
![]() //edit: gata am rezolvat, nu mai e nevoie ![]() This post has been edited by diosrl: 8 Nov 2005, 04:29 |
-------------------- Accord 2.0i VTEC 2005. Megane 2 1.5dci 100cp 2006.
|
|
asybo2002 |
![]()
|
Anexa 2 e formular al POLITIEI...
|
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
- B
|
|
diosrl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 21 March 05 ![]() |
Nu, e formular ASIBAN care trebuie completat de Politie. Astia de la Poliție spun ca nu sunt obligati sa dea altceva in afara de dovada aia. Oricum, Anexa 2 e necesara doar in cazul accidentelor in parcare. ultima oara am luat-o de la Asiban de pe Ion Mihalache, problema era aseara ca nu o aveam, dar s-a rezolvat intre timp.
This post has been edited by diosrl: 8 Nov 2005, 23:03 |
-------------------- Accord 2.0i VTEC 2005. Megane 2 1.5dci 100cp 2006.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...post&p=16991759
iar anexa 2 din acel post: http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...e=post&id=11516 Si il scoti si tu pe imprimanta, fata-verso |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
Salut tutturor
Am si eu o mica problema dar urgenta ieri tatal meu a facut accident el pe banda a2a vinovatul pe banda 1 accidentul sa intamplat intr-un viraj(deci viraj nu intersectie) la dreapta ieri seara atrebuit sa remorcam masina de la locul accidentului (avea roata rupta) am platit 110ron remocarea!Dabia azi dupa rezultatul expertizei efectuate aseara sa aflat azi dimineata ca tatal meu nu este vinovat deci intrebarile mele: 1.cine-mi plateste mie remorcarea? 2.cine-mi plateste mie expertiza(expertiza pe care ieri seara a fost platita jumi-juma adica cel vinovat si tatal meu)acum n-ar fi normal sa-mi dea banii inapoi cel vinovat? Am fost la asirom ptr a-mi face constatarea la masina iar hapciupaliticu ala mi-a zis ca trebuie sa ne intalnim joi la service ptr a-mi face constatarea! 3.Cine-mi plateste mie remorcarea pana la service ca cei de acolo nu au platforma cu troliu? Si mai am o intrebare cam cat mi-or tine masina in service deci schimbare aripa schimare bolturi balamle portiera schimbare semnalizator si schimbare bieleta rupta????? |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Sorcerer |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 59 Joined: 8 September 05 ![]() |
Salut baieti.
As vrea sa-mi fac si eu un CASCO pt. Dacia mea din '98. Pana acum am fost la: - Allianz ( 57 Euro/an, suma asigurata 970Euro,fraciza 2% avarii partiale, 20% furt, 5% discount la plata integrala ) - Astra ( 52Euro/an, suma asigurata 1550 Euro, franciza 0% avarii partiale, 10% furt, 10% discount la plata integrala ). Din datele astea sunt tentat sa fac la ASTRA. Este ok firma de asigurari? Sunt probleme cu ea? Cum se face decontarea in caz de avarii ? etc ... Ce alte recomandari imi puteti face ? DE CE ALLIANZ MI-A ASIGURAT-O DOAR LA 970e, PE CAND ASTRA LA 1550e ? This post has been edited by Sorcerer: 21 Nov 2005, 17:32 |
--------------------
Dacia
1300
- B-53-FAQ
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
daca masina e lovita pot sai fac casco?adica nui fac casco ca sai repar lovitura veche pe casco!deci?pot?
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
k-elu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 22 May 05 ![]() |
QUOTE(sonykel @ 21 Nov 2005, 18:40) daca masina e lovita pot sai fac casco?adica nui fac casco ca sai repar lovitura veche pe casco!deci?pot? salutarii. Tatal meu a murit intrun accident de masina . mai exact conducea un logan proprietate a firmei la care era administrator unic si o duba ia taiat calea masina fiind luata in leasing avea casco dar nu stiu ce tip de casco si am auzit ca in cazul decesului asigurarea casco plateste si daune morale familiei , tot ce stiu este ca la evaluare a venit un tip sa faca poze la masina si a zis ca era de la allianz ? poate cine va imi dea mai multe detali? se plateste ceva infara de faptul ca imi da alta masina si trebuie sa continui cu ratele? |
--------------------
dacia
logan
- b--- fxb
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Imi pare rau sa aud asta. Condoleante....
Daune familiei cred ca plateste RCA-ul celui vinovat, nu se platesc de pe CASCO. Poate totusi exista si contracte casco de acest gen insa nu prea cred... La RCA sigur exista despagubire pentru familie si se calculeaza intr-un mod mai ciudat. Poti gasi pe net legea care zice ce si cum despre RCA. Daca masina e deteriorata foarte tare atunci se dau daune totale la aceasta masina. De obicei se zice ca e deteriorata 90% (de ex.) si atunci proprietarul (firma de leasing....) va primi 90 % din valoarea masinii la momentul acela. Ca sa se calculeze valoarea masinii la acel moment se aplica niste indici. Prespunem ca masina costa 10.000 de noua. Are deja 1,5 ani. Dupa un an deja valoreaza 9.000 iar dupa inca jumatate de an probabil cam 8500. Deci firma de leasing va primi 90% din 8500, adica 7650 Euro. Din banii astia nu primesti nici cum o alta masina noua si sa continui cu ratele, din pacate.... Cred ca firma de leasing incaseaza banii si tu ramai cu ochii in soare. Imi pare rau sa iti spun asta. Probabil vei primi si tu niste bani pentru ca nu poate continua contractul. Insa aici chiar nu stiu sa iti dau detalii. Cel mai bine e sa mergi la firma de leasing cu pricina si sa discuti problema. Din pacate nu esti tu proprietarul masinii ci aceasta firma de leasing. Ei primesc despagubiri pentru avarierea masinii. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th August 2025 - 15:20 |