Asigurari (reunit)
![]() ![]() ![]() |
Asigurari (reunit)
TheSaiLor |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
Attached thumbnail(s) PICT0002.jpg ( Size: 335.54k ) Number of downloads: 138 PICT0003.jpg ( Size: 296.47k ) Number of downloads: 97 PICT0004.jpg ( Size: 371.22k ) Number of downloads: 115 PICT0006.jpg ( Size: 347.97k ) Number of downloads: 183 PICT0009.jpg ( Size: 351.35k ) Number of downloads: 166 PICT0001.jpg ( Size: 273.12k ) Number of downloads: 117 |
||
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|||
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
In polita ta de asigurare nu scrie in ce conditii se acorda despagubirea pentru daune totale?
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
Pai asigurarea e a lu ala care a provocat accidentul. E la omniasig.
|
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai intreaba aici: http://www.omniasig.ro/ro/intrebare.php
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
|
|
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
daca e mai veche...e dauna totala cu siguranta...
|
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
- B
2010 Laureate "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
TheSaiLor, cred ca trebuie sa iti schimbi Personal Info si sa scrii o dacie in loc de doua....
Daca intri pe dauna totala se calculeaza nu stiu ce indici - la RCA - si in functie de vechimea masinii vei fi despagubit. Sincer nu cred sa iei peste 1000 Euro... Iar la daune totale te mai scad si cu valoarea ramasa a masinii - pe total poate iei 800. P.S. Jumatatea aia de caine din poza a patra e si ea o victima a accidentului ? This post has been edited by i96nds: 4 Oct 2005, 11:22 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() This post has been edited by TheSaiLor: 4 Oct 2005, 16:25 |
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
kurupt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 282 Joined: 29 May 05 ![]() |
Astazi am avut ghinion si am frecat aripa spate din parte stanga. Am casco la Alianz, anca nu am fost la ei dar as vrea sa cer si parerea voastra:
Am inteles ca Alianzul lucreaza cu cateva servicuri, dar eu as vrea sa le fac la dacia service, mai ales din cauza garantiei. Deci legal eu pot sa cer ca masina sa fie reparata la dacia service? Norocul meu ca nu este prea mare problema, pe o lungime de circa 10 - 15 cm sa dus vopseaua si foarte usor s-a infundat marginea aripei. |
--------------------
Logan
Ambiance
- ##### --=-- The KING Of The Hill --=--
|
|
Thorr |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 14 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am tot la allianz, si poti sa-ti faci vopseaua unde vrei. Nu are legatura cu garantia. Eu personal prefer service-uri mai micute pentru ca nu astept mult. Mai ales pentru detalii minore. Intreaba-l oricum pe inspectorul de la ei lista serviceurilor.. iti va spune unele pe langa tine.
|
--------------------
Dacia
Solenza Scala
- B-74-POS
|
|
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
lucreaza cu toti dealerii Dacia...in mod sigur cu Cobalcescu dar si cu Dacoserv daca asta intelegi tu prin Dacia Service...
|
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
- B
|
|
kurupt |
![]()
|
Da am uitat sa specific ca sunt din Oradea unde exista un singur service dacia cei de la RND auto.
|
--------------------
Logan
Ambiance
|
|
asybo2002 |
![]()
|
sorry...oricum asta e si mai bine in sensul ca vor nu vor trebuie sa accepte pt ca auto tau e in garantie si cei de acolo sunt dupa cum spui tu singurii abilitati pt astfel de interventii...
|
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
- B
|
|
lucian79 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 September 05 From: O R A D E A ![]() |
@kurupt
Daca n-are legatura cu garantia si poti sa o faci unde vrei iti recomand sa mergi la ROMEUR in spate la stadion. Lucreaza super baietii de akol. Evita pe cat poti Florida Service ..sunt niste mitocani si fac reparatiile la repezeala. |
--------------------
pejos
confort
2006 feel free ..... feel FIAT
|
|
kurupt |
![]()
|
Am fost astazi la asigurari, am rezolvat rapid in 30 minute, au spus ca pot sa ma duc la ce service vreau eu
![]() Ma duc maine la singurul service dacia din Oradea sa vad cum sta treaba, dar din cauza garantiei in principiu as face reparatia la ei. |
--------------------
Logan
Ambiance
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
Am si eu o intrebare, ca sunt nedumerit rau. De ce este mai scump RCA-ul la masinile cu motor mai mare (eu cu 1.6 am dat 1 mil pe 6 luni, prietena cu 1.4, 800 mii) ? Cei cu motoare mai mari sunt mai predispusi la accidente? Sau pagubele produse de motoarele mai mari sunt si ele mai mari? Mie mi se pare un criteriu absurd...
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Neh n-are legatura asta..teoretic cu cat e motorul mai mare cu atat a costtat mai scuimp deci iti permiti
![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
- B-01-LEXY
1,6 VVTI / SOL Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
hai mai Lexy......... "iti permiti"
![]() Mai degraba sta in picioare explicatia lui Ovidiu: motor mai mare = viteza mai mare = probabilitate de accidente mai mare |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
vead |
![]()
|
vechi Group: Members Posts: 184 Joined: 22 August 05 From: Timisoara ![]() |
Are cineva idee cit despagubeste Asirom casco pentru un RCS de logan si geamul de la sofer spart si cum se procedeaza!!
|
--------------------
dacia
logan1.4 laureate
- tm09zzz Timisoara
2005
|
|
dragos01 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 20 January 05 From: Pitesti ![]() |
Am "achizitionat" in parcare o zgarietura pe aripa spate si bandou si culmea in aceeasi zi mi-a sarit si o piatra in parbriz... Masina este achizitionata prin rate la BRD, iar polita de asigurare anuala la ASIBAN trebuie reinnoita la sfarsitul lunii octombrie. Intrebarea mea este ce sa fac mai intai: sa declar dauna sau sa refac polita pe inca un an si apoi dauna.
|
--------------------
Nissan
Qashqai 1,6 DIG-T
- AG-xx-DAR
Tekna 2015
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Declari dauna acum deoarece daca o declari la inceputul contractului urmator o sa platesti mai mult pt. reintregirea sumei asigurate!
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
vladimir |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 14 February 05 ![]() |
Cum e mai bine sa procedez ?
Am proiectorul ceata stanga spart; nu l-am observat decat seara cand puneam husa. am fost plecat in week-end si am facut multe drumuri, nu am auzit cand a sarit piatra (de la altceva nu are de unde sa fie, ca nu e nici o zgarietura sau julitura prin preajma). Am CASCO la Allianz, masina e luata cu plata integrala. Care sunt pasii pe care o sa ii urmez dupa ce merg la politie si spun ca am patit-o pe una din strazile sectorului 4 (de pe unde stau eu, ca treaba cred ca am patit-o pe Pitesti-Bucuresti via Titu) si iau o dovada ? |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,4
- B xx xxx
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Era necesar sa pui de 3 ori aceeasi intrebare? era ceva prin regulament legat de spam
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
vladimir |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 14 February 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,4
- B xx xxx
|
|
dragos01 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 20 January 05 From: Pitesti ![]() |
Intrebarea este pentru toti, dar cred ca asybo ne poate lamurii cel mai bine.
Se da urmatoarea ipoteza: autoturism achizitionat prin BRD si CASCO automat la ASIBAN. Pentru stabilirea valorii asigurate duduia de la BRD a facut urmatorul calcul la incheierea politei: Val asig in euro= val auto in lei / cursul euro, curs stabilit de Dacia in saptamana respectiva. Toti stim ca un curs euro la DACIA= curs BNR + ceva... Acum ne deplasam la ASIBAN unde avem de solutionat un dosar de avarie, si ti se comunica urmatoarele " stiti masina nu este asigurata 100%" -Cum adica ![]() -"pai facem calculul: Val asig in euro= val auto in lei / cursul euro la BNR si ne da ca este mai mult decat in polita de asigurare" - la care tu zici ca normal din moment ce calculul la BRD este facut la un alt curs al euro - "nu stim nu ne intereseaza,acesta este metodologia noastra, mai aveti de achitat x sute de mii de lei, in functie de caz, " Acum lasand la o parte valoarea sumei, dar de ce este posibil ca la un asigurator la care insusi banca este actionara sa nu existe o corelatie in modalitatea de calcul atat la BRD cat si la ASIBAN !!!! |
--------------------
Nissan
Qashqai 1,6 DIG-T
- AG-xx-DAR
Tekna 2015
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
@dragos tu ai incheiat asigurarea cu BRD sau cu ASIBAN ca eu nu inteleg ce calcule avea de facut tanti aia la BRD si care e rolul ei?
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
dragos01 |
![]()
|
@kaspersky in momentul in care achizitionezi auto prin rate la o banca cesionezi in favoarea ei polita de asigurare CASCO, cu alte cuvinte cand inchei contractul de imprumut tanti de acolo iti face si contractul de CASCO
|
--------------------
Nissan
Qashqai 1,6 DIG-T
- AG-xx-DAR
Tekna 2015
|
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu inteleg - tu ai credit in euro sau asigurare in euro ?
![]() |
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
loganelul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 11 January 05 ![]() |
Am un logan ambition luat prin credit la brd si casco la asiban.Anul acesta am platit asigurarea pe intreg tot aproximativ 250 euro. Ce inseamna asta in caz de avarie totala sau furt voi primi 8200 euro cat era valoarea masinii noua sau voi primi 8200 - 20% pt ca masina are un an. Mentionez ca nu am avut evenimente. In cazul in care am evenimente anul viitor voi plati mai mult? Contractul cu asiban e pe 7 ani, pot sa renunt la el si sa asigur la alta firma?
In cazul in care ma loveste o ruda de gradul I sau II sau eu lovesc masina cu cealalta masina cand intru in garaj ( au loc cam la limita in garaj) sau doi angajati ai firmei mei se lovesc masina avariata a celui nevinovat se repera pe rca a celui vinovat? Eu am inteles ca pt rude si masinile aceleiasi firme nu se poate folosi rca. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu e mai simplu sa citesti TU contractul pe care TU l-ai semnat si sa vezi ce zice pe acolo?
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
BGV |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 4 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(asybo2002 @ 6 Jul 2005, 11:24) te va despagubi cu unul la fel sau cu altul in limita suportata de asigurare de 130-150 de euro... poti sa iei banii dar in cazul asta una din sumele de mai sus fara Tva te duci cand ai dovada...nu o sa fie nici o problema probezi ca nu puteai veni mai devreme pentru ca nu aveai dovada...dar poti daca tii neaparat sa faci constatarea si fara sub rezerva actelor de la politie... constatarile se fac unde sunt in ziua aia inspectorii...suni la sediu si afli data si ora.. bafta De ce se opreste originalul facturii noului casetofon la dosarul de dauna si se elibereaza o copie cu mentiunea " conform cu originalul " care nu atesta autenticiatea inscrisului in relatia cu un tert (cel care asigura garantia), fiind facuta de un reprezentant ASIROM care nu e notar ? |
--------------------
DACIA
LOGAN
- GVB
2012,laureate RENAULT GRAND SCENIC,2005,AUTOMAT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th August 2025 - 16:34 |