Cotizatie pentru cumparat calculator/server
![]() ![]() ![]() |
Cotizatie pentru cumparat calculator/server
Manuel |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|||
zamolxes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
oameni buni, ce rost are sa ne chinuim cu xp care e plin de buguri si se viruseaza?
daca vreti sa puneti un linux va pot ajuta eu (si presupun ca nu sunt singurul care se mai pricepe la asa ceva). forumul din cate imi dau eu seama foloseste mysql (de php nu mentionez, ca e evident). o configuratie cat de cat mai solida va tine fara probleme serverul. si ce nevoie e de sunet pe server? ca parca totusi nu i-ar trebui. plus de asta, daca vreti neaparat sa bagati bani multi in el, mai bine v-ati gandi la o conexiune dedicata la net, pentru ca mai sunt plangeri de time-out-uri. parerea mea... Mihai :oops: |
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
2003 Full Options
- B-77-BLD Si uite asa se duc noptile..albe
|
|
tzaranul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 8 December 03 From: cu fundul pe scaun ![]() |
Pai hotarativa odata ce si cum vreti.
Oricum intru si eu in hora cu ceva banuti. ![]() |
-------------------- Nu-mi plac citatele!!
|
|
northwood |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 26 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Pot sa ofer un floppy disk, o tastatura (AT) si o placa de retea de 100 Mbs.
|
--------------------
SKARPEA MTB
Galben_Gri
2009 Maxon CM 10 - Midland ML 145
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
XP ?! Am auzit XP? Sa nu-mi ziceti ca acuma ruleaza pe XP?! :shock:
Daca da, ma si mir ca merge atat de bine ! Eu sunt din TM, asa ca tot ce pot sa va ofer e o configurare remote Linux, daca aveti nevoie. Va recomand cu caldura Linux. Noi avem doua servere RedHat 8 si merg beton pe P III la 800 Mhz, 512 Mb RAM, fara interfata grafica off course. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Dupa un an si ... pana la urma cum s-a terminat povestea? Mai e nevoie de ceva?
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Da, de inchis acest topic!
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Ceau , pot si eu sa contribui cu bani , doar sa-mi comunicati cum sa-i trimit si suma.
Multa sanatate. |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Chiar asa, intretinerea nu costa? Sincer, mie-mi place lucrarea asta cu www.daciaclub.ro si as fi onorat daca as putea ajuta cu ceva...
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
La editarea profilului, la Options (jos in stanga) ai posibilitatea de a "purchase paid subscription" sau cam asa ceva.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
romulus |
![]()
|
Am incercat da mi-a venit o eroare, nu am retinut ce dar o sa mai incerc
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
|
|
DoraX |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti ![]() |
salutare,
eu sunt mai nou, dar m-am "patruns" in sensul bun al cuvantului de spiritul dacia. din putinul pe care il am, il INVESTESC cu placere in afacerea WWW.DACIACLUB.RO! doresc detalii de contact. Regards, Dorin |
--------------------
Renault
Laguna II phase 1 1.8 16 v 88 kw
2004/Authentique
- B 505 JUC
|
|
burliu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 11 September 03 ![]() |
si eu contribui cu bani numai sa sa ne fie bine la toti!
|
--------------------
.
.
.
|
|
rdesign |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 159 Joined: 25 December 04 From: Craiova ![]() |
De acord cu finantarea. E-mail suma.
|
--------------------
dacia
logan
- DJ 2810 Am facut atat de multe in viata incat nu stiu daca o sa ies la pensie popa sau medic ginecolog!
|
|
romulus |
![]()
|
Am deschis cutia Pandorei???
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Alioo! Calmati-va! Momentan nu e nevoie de nimic!
Cand o fi cazu o sa se stie! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
romulus |
![]()
|
asarbane, eu am vazut topicul asta, eram curios cum s-a terminat, si ma gandeam ca poate o fi binevenit ajutor la intretinere (curent, chestii d-astea) Nu m-am gandit ca lumea se apuca sa scrie fara sa citeasca topicul si fara sa se uite la date. Mai bine inchide topicul asta, sai daca va fi nevoie vreodata se redeschide. nu de alta da sa nu iasa altceva de aici...
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
topicul acesta nu isi mai are rostul. nu se sterge dar se inchide.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 20:18 |