2007 TOYOTA TUNDRA
![]() ![]() ![]() |
2007 TOYOTA TUNDRA
cattaniut |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 15 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
skoda
tour
- b71783
|
|||
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
toyota tundra mai are pana cand va ajunge macar la degetul cel mic al americanilor. Caci deocamdata ei domina piata de truck-uri cu modele ca ford seria f, chervolet silverado sau dodge ram.
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
imi place desi nu agreez masinile japoneze si americane:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.128 Joined: 11 February 04 ![]() |
E un model facut exact pe gustul americanilor:
Masiv, impunator, cromat. Daca te uiti atent vezi ca seamana bine cu Dodge RAM |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
2005 Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
E oribila...Daca ar putea sa aiba fata de M1A2Abrams sau M4Sherman ar fi super. Iar daca consumul ar fi peste 30%, si puterea peste 400 de cai s-ar face coada la fabricile japonezilor.
Am toata stima pentru masinile americane, Henry Ford le-a facut pentru prima oara accesibile maselor, dar in conditiile actuale(criza petrolului) cred ca ar trebui sa o ia mai usor. P.s.:oare eu sunt singurul care crede ca nu trebuie sa te duci cu casa la cumparaturi? |
--------------------
Renault
Lagunaaaa
- B 666 GGG
2003 Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
rotuning |
![]()
|
![]() Australanthropus olteniensis Group: Members Posts: 337 Joined: 18 June 04 From: pe langa Buridava ![]() |
asta e dodge ram toata ziua. Dar asa cum le-a tras-o lexusul, nu e exclus sa prinda si asta pe segmentul ei, desi americanii sunt foarte traditionalisti cand e vorba de masini de genul asta
|
--------------------
RENAULT
Megane
2.2 1.6 16V CD 2006 TOYOTA NGYaris 1.3 VVT-I Luna LCA M/M
ARO 11.9 1.6D ex:Dacia Solenza Clima 1.4 MPi ex:AlfaRomeo33 1.5 ie ex:DaciaNovaGT |
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Pe bune acum daca ne apucam sa bagam la stiri toate masinile noi care apar ..deja floodam serverul. Nu are nici o relevanta pick-up-ul asta Toyota cu europa ..si mai ales cu romania.
Aphophis a zis bine ..americanii sunt indragostiti de pickup-ul Ford F , care vine echipat si cu motorul de peste 5l de pe Ford GT (defapt Ford GT vine echipat cu motorul de pe Ford F) ; care prezinta in jur de 520 cai. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
and nu fi rau, nu cred ca are ceva daca ne dezvoltam cultura auto, vazand ce se mai lanseaza pe alte piete decat cea europeana.
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Se lanseaza multe si des (putine cu adevarat interesante) , insa pe noi nu ne ajuta cu nimic cultura pickup truck-ului. Acum daca eram toti prin alabama si casatoriti cu verisoara ... cu siguranta ca as fi vrut sa citesc stirea asta!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
QUOTE(AND @ 3 Mar 2006, 18:25) No, no, no its Wyoming. ![]() Dar intradevar are dreptate AND sunt prea multe masini care se lanseaza in afara europei in cat nici nu are rost ca unele sa fie mentionate. Ca si cum ar fi noul Tundra. This post has been edited by My Berlina: 4 Mar 2006, 01:37 |
--------------------
-
-
- Sibiu/North Carolina
- Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 21:13 |