Dacia - profit si scumpuri
![]() ![]() ![]() |
Dacia - profit si scumpuri
lbordea |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 22 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2
sept 2006 1.5dci 80CP - Confort Expression Beige Poivre + mp3 + clima
|
|||
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Inca o crestere de pret nu cred ca ar fi bine venita, mai ales ca acest lucru s-a mai facut la lgn, dar sa speram ca nu se va intimpla , euro cred ca in momentul de fata este ca asta vara, deci nu prea ar avea motive.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
lbordea |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 22 June 04 From: Bucuresti ![]() |
si eu zic la fel ca nu ar fie nevoie de o crestere de pret, dar "mai marii Daciei" asta au declarat din pacate - si nu o vad cu ochi frumosi - mai ales pentru leasing sau credite in euro
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
sept 2006 1.5dci 80CP - Confort Expression Beige Poivre + mp3 + clima
|
|
hebron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
Am si eu o intrebare, sper ca nu va suparati pe mine....e doar curiozitate:
De ce va plangeti voi de ce face Dacia si ce strategii are, etc.? Nu aveti deja Logan? Ar trebui sa va intereseze mai mult imbunatatirea serviciilor si chestii de-astea. Nu? |
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Hmmm...si daca creste pretul la masini nu o creste oare si la servicii si la piese de schimb?
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
CosminM |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 24 January 05 From: Sibiu ![]() |
Daca nu ma insel era acolo (in articol ) o precizare.... ca daca scade cursul euro sub 3.4 ron se va creste pretul in euro la logan. Eu zic ca pretul in ron ramane cam acelasi. De ex: eu cand am luat masina pretul era ~270 mil si daca nu ma insel si acum este tot pe acolo. Deci si preturile la piese cred ca va ramane in RON la fel. Vor fi afectati cei care au salariile negociate in Euro.
Referitor la calitatea serviciilor dacia asta este o alta problema (una mare de tot). This post has been edited by CosminM: 8 Mar 2006, 16:03 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4
- SB....... În momentele dificile ale vieții trebuie să ridici capul, să scoți pieptul în față și să spui cu hotărâre: "Acuma chiar că am pus-o!"
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Poate sa ajunga euroiu' si 50.000 calitatea service-urilor tot asa va ramine...adicatelea proasta!
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.562 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
QUOTE Ar trebui sa va intereseze mai mult imbunatatirea serviciilor si chestii de-astea. Nu? QUOTE Poate sa ajunga euroiu' si 50.000 calitatea service-urilor tot asa va ramine...adicatelea proasta! Rețeaua de service autorizate nu prea are nimic de-a face cu Dacia Automobile SA, sunt societăți comerciale independente, care au concesionat aceste activități. Dacia/Renault are puține metode de a schimba mentalitatea și comportamentul acestor societăți care se ocupă de service. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
- 27 Iul 2021
2021 sedan Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
hebron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
Ma refeream la relatia Dacia-client, la luarea in considerare a problemelor aparute pana acum, stiu si eu ca service-ul nu e aceeasi societate cu Dacia DAR (off topic) Dacia are un cuvand de spus in "recomandarea service-urilor" iar acestea ar trebui teoretic sa-si imbunatateasca serviciile pentru a fi in retea, nu?
Scumpirea e alta treaba, au zis ca e din cauza cursului euro. Pana acum le convenea, acum nu le mai convine si cum romanul accepta orice se joaca cu preturile cum vor ei. Daca euro crestea nu ieftineau masinile... Tehnica "piciorului in usa" (inducerea initiala a iluziei de ieftin urmata de scumpiri succesive) functioneaza perfect, mai ales ajutata de bine cunoscuta strategie agresiva Reno. In concluzie obisnuiti-va!!! In Romania(si Europa) revizia la diesel de anul asta e la 10 000 km ![]() ![]() In Israel folosesc un Megane diesel, stiti la cat se schimba uleiul? la 30 000. Intre mai e o vizita din 15 000 in 15 000. Nu le merge cu smecherii de-astea la evrei ca altfel pa-pa Renault. This post has been edited by hebron: 8 Mar 2006, 16:27 |
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.746 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(CosminM @ 8 Mar 2006, 17:01) [...] Eu zic ca pretul in ron ramane cam acelasi. De ex: eu cand am luat masina pretul era ~270 mil si daca nu ma insel si acum este tot pe acolo. Deci si preturile la piese cred ca va ramane in RON la fel. Ma vad nevoit sa nu-ti dau dreptate. Cand am luat si eu masina, pretul (cu tot cu garantia extinsa) era ~270 mil. ROL. Acum, aceeasi masina, cu garantie extinsa, are un pret de ~285 mil. ROL. Asta in conditiile in care scaderea euro afecteaza salariile celor care au negociat salariul in moneda asta. Deci, puterea de cumparare a scazut, iar pretul masinii a crescut. Plus ca au vanzari uriase, care in mod sigur acopera investitiile si genereaza si profit. Numa' ca asa e in Romania, totul pe dos. Spre exemplu, in preajma sarbatorilor cresc preturile, pe cand in tarile "cu apa calda" e sezon de reduceri. This post has been edited by Illusi0n: 8 Mar 2006, 18:01 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
OFF TOPIC: Cred ca Dacia-Renault are o strategie de marketing pt inlaturarea dealer-ilor neseriosi. Deja am primit prin posta 2 formulare de evaluare a satisfactie clientilor de la ei. Asa ca ei sunt deja "pe drumul cel bun".
ON TOPIC: Clar o sa creasca preturile, iar faza cu 60% piese romanesti nu o cred. |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.710 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca se scumpesc masinile si asta duce la cresterea profitului, mie imi convine. In definitiv, am actiuni la Dacia.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 18:19 |