Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Agenti de circulatie in tinuta civila, Bine de stiut

pastrama
post 1 Mar 2006, 23:41
Post #31

scursura umana

Group: Members
From: Ct

QUOTE(baloo @ 1 Mar 2006, 23:34)
pacat ca nu trebuie sa existe victime pentru ca nishte infumurati sa-si dea seama ca nu sunt ei buricul pamantului.
d-aia zic, stimati politisti, ARDETI-I!!!
*

Stai linistit ca majoritatea smecherilor care trec cu 200 la ora printre pietonii de pe treceri au pile puternice si nu patesc nimic. Daca fac accident altfel sta treaba, dar am vazut 1000 de cazuri in care smecherasii cu masini bengoase nu dau proritate la pietoni, garcea ii vede, ii saluta si isi vad de drum.

--------------------
Tedei - -
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
torvalds
post 1 Mar 2006, 23:57
Post #32

Membru incepator

eventual le mai si sterge parbrizu ca in reclama aia ... biggrin.gif

--------------------
Hyundai 1500 2007
+
baloo
post 2 Mar 2006, 00:04
Post #33

Membru incepator

QUOTE(torvalds @ 1 Mar 2006, 23:57)
eventual le mai si sterge parbrizu ca in reclama aia ... biggrin.gif
*

Totul vine de la educatie - atat cea a soferului cat si pietonului. Si cum la noi cam lipsa, organele astea de ordine ar cam avea ce face. Dar nu prea stiu ce le retin....

Oricum, sunt alte capitole de lege care sunt incalcate in flagrant de catre soferi si la care contraventia este mai aspra decat la trecerea de pietoni si cu toate astea nu prea le respecta nimeni. Deci, ce va face sa credeti ca o astfel de masura va avea efect asupra soferului roman. Credeti ca smecherashi (si care in ultimul rand s-au inmultit exponential) vor avea frica de ceva?
Dupa parerea mea, suntem cam condamnati fara nici o sansa. Pacat.

--------------------
DACIA 1300
+
Sony
post 2 Mar 2006, 07:49
Post #34

Membru autentic

From: Ban Land

Oare de ce s-au inmultit smecherasii? Pentru ca politia nu-si face treaba!
Nu ai specificat ca s-au inmultit smecherasi atat ca soferi cat si ca pietoni.

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
AlezzDWC
post 2 Mar 2006, 08:58
Post #35

Membru

From: Bucuresti,o zona rau famata.

Poate ca sunt unul din iresponsabilii aia care nu stiu sa conduca cum s-a mai scris mai sus...dar va intreb ceva..Ce rol are trecerea de pietoni???...voi stiti ca pe TRECEREA de pietoni nu ai voie sa te lalai citind ziarul???sau ca nu ai voie sa treversezi pe trecere alergand ca disperatul???Ce pierde un pieton ca nu traverseaza pe trecere???Ce pierde un conducator auto daca nu da prioritate la pieton???Dupa cate stim toti pieton poa sa fie oricine pana si ultimul aurolac!!!
Dar cum gandeste romanul...aaa e trecere pot sa fac ce vreau...gresit,cand ajungi la trecere mai intai TE ASIGURI si dupa aceea traversezi dar cum in ro 70% din populatie inca traieste inainte de'89 va spun un singur lucru...aveti grija dragi TOVARASI ca ne intoarcem inapoi la comunism cand pietonii aveau mai multe privilegii decat conducatorii auto...

--------------------
Daewoo Cielo E-TEC 2 - B-81-RGE
+
Ant
post 2 Mar 2006, 10:08
Post #36

Utilizator resuscitat

From: Bucuresti

ca tot vorbiti de faptul ca pietonii nu iau amenzi : saptamana trecuta, 3 sau 4 zile la rand, vis-a-vis de Piata Moghioros a dat politia amenzi la pietonii care traversau neregulamentar. Erau circa 6-7 agenti si opreau pe toata lumea care prefera sa treaca prin scuar si nu pe la una din trecerile de pietoni (sunt 2 una cu 30-40m inainte de statie si una cu 20-30 dupa). Nu va dati seama ce scandal general era.

--------------------
Opel Vectra - B .. AIT 2005 cu remorca
Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
+
Sony
post 2 Mar 2006, 10:11
Post #37

Membru autentic

Dar orice minune tine 3 zile.

--------------------
+
BlaueCorsa
post 2 Mar 2006, 12:00
Post #38

Membru cu Prafuitor

From: Socola Tower, Iasi

QUOTE(AlezzDWC @ 2 Mar 2006, 09:58)
Poate ca sunt unul din iresponsabilii aia care nu stiu sa conduca cum s-a mai scris mai sus...dar va intreb ceva..Ce rol are trecerea de pietoni???...voi stiti ca pe TRECEREA de pietoni nu ai voie sa te lalai citind ziarul???sau ca nu ai voie sa treversezi pe trecere alergand ca disperatul???Ce pierde un pieton ca nu traverseaza pe trecere???Ce pierde un conducator auto daca nu da prioritate la pieton???Dupa cate stim toti pieton poa sa fie oricine pana si ultimul aurolac!!!
Dar cum gandeste romanul...aaa e trecere pot sa fac ce vreau...gresit,cand ajungi la trecere mai intai TE ASIGURI si dupa aceea traversezi dar cum in ro 70% din populatie inca traieste inainte de'89 va spun un singur lucru...aveti grija dragi TOVARASI ca ne intoarcem inapoi la comunism cand pietonii aveau mai multe privilegii decat conducatorii auto...
*

Esti sigur c-ai citit ce s-a postat anterior?

--------------------
Dacia / Renault Duster / Captur 2018 Confort / 2015 Authentique
Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro!
+
AlezzDWC
post 2 Mar 2006, 13:23
Post #39

Membru

vyruse,eu unul daca mi se suspenda permisul pe o perioada de 3 luni de zile nu pot sa folosesc un bun de 300 mil de lei imi iau amenda si mai imi da si 6 puncte(la 12 puncte iar adio permis) pietonul ce pierde 300mii si atat...

--------------------
+
BlaueCorsa
post 2 Mar 2006, 13:33
Post #40

Membru cu Prafuitor

From: Socola Tower, Iasi

Nu la asta ma refeream. Am vrut sa spun ca trebuie "arsi" atat pietonii care dorm pe trecerea de pietoni, cat si zmeii care fac economie la placutele de frana.

--------------------
Dacia / Renault Duster / Captur 2018 Confort / 2015 Authentique
Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro!
+
AlezzDWC
post 2 Mar 2006, 14:35
Post #41

Membru

Da,sunt de acord ca trebui "arsi" dar in cazul nostru,noi suntem pedepsiti de 3x pt aceeasi fapta...permis susp,amenda,puncte...eu unul chiar de 4x ca mai si sunt dependent("drog")de masina icon_mrgreen.gif .

This post has been edited by AlezzDWC: 2 Mar 2006, 14:40

--------------------
+
os
post 2 Mar 2006, 15:15
Post #42

Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau.

Group: Moderatori

Asa... si?

Spre deosebire de pieton care se pune direct in pericol mai degraba pe sine (decit pe altii), conducatorul auto are la dispozitie un obiect mortal: masina. Prin urmare - raspundere mai mare.

--------------------
. . .
Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip!
+
bion
post 2 Mar 2006, 20:09
Post #43

Membru autentic

From: TM

QUOTE(AlezzDWC @ 2 Mar 2006, 16:35)
Da,sunt de acord ca trebui "arsi" dar in cazul nostru,noi suntem pedepsiti de 3x pt aceeasi fapta...permis susp,amenda,puncte...eu unul chiar de 4x ca mai si sunt dependent("drog")de masina icon_mrgreen.gif .
*

Atunci trebuie sa fii de 4x mai atent si responsabil poate chiar de 5x (adica si pentru unii tembeli inconstienti din categoria pietoni).Am ajuns la concluzia asta dupa 29 de ani de soferie smile.gif smile.gif smile.gif
Cu stima

bion

--------------------
Dacia SLZ Scala - TM54 2003
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
stoianco
post 2 Mar 2006, 20:40
Post #44

Membru

small-talk... asta se face aici...pana nu se va lua masuri in vederea respectarii legilor, indiferent ca e vb de legi de circulatie sau orice alta categorie de legi, nu facem decat sa ne dam cu parerea...

Cata vreme "legea este facuta pentru a fi incalcata" este fraza de capatai a romanului atunci or sa fie si smecheri in randul pietonilor cat si in randul soferilor.

Cati romani ati observat ca, fiind pe strada ca pieton a vazut un alt pieton ca traverseaza ilegal si-l intreaba macar de ce a facut asta? acelasi lucru se poate spune si despre soferi...ceva mai greu...dar posibil intre doua semafoare...

Si daca l-ar intreba raspunsul ar fi de genul "te bag in ... " sau "ce te f... grija" sau orice alta expresie de "respect"

Asa te scarbeste si ajungi la concluzia ca jumatate din romani traiesc in afara granitelor Romaniei... de ce oare?

--------------------
Dacia Logan PRESTIGE 2006
+
nairam
post 2 Mar 2006, 20:50
Post #45

Posesor de bebelus...

iete de aia ... da fix de aia .... Io l-am apostrofat pe un nene care a aruncat ceva (un pachet de tigari gol) pe jos si i-am spus: "Domnu Domnu v-a cazut asta" la care el mi-a raspuns foarte mandru: "Nu a cazut am aruncat-o!!!"
Tot cam asa este si cu pietonii de ce sa se duca pana la trecerea de pietoni cand poate sa treaca pe unde vrea muschi lui, ca la el regulile bunului simt nu prea se aplica ....
Mai este o chestie cu pietonii : Eu cand stau la semafor ma costa, dar stau cand este culoarea rosie ... ei bine multi pietoni, pe care nu-i costa nimic NU stau la semafor cand au culoarea rosie ... Nu vorbim de timp pentru ca ala este egal si pentru pietoni si pentru automobilisti ....
Alta chestie ar mai fi urmatoare: Pe mine ca sofer ma amendeaza sau imi ia permisu atunci cand "o comit"... de ce nu aplica regula si la pietoni?... Sa nu-i mai dea voie sa circule pe drumurile publice pentru ca a incalcat regulile de circulatie ... Stiu ca e o aberatie dar.... e o chestie de reflectat
parerea mea ...
Edit:
Eu ca automobilist ma simt discriminat .... biggrin.gif, Vreau sa vad si "vanatori de pietoni" ....

This post has been edited by nairam: 2 Mar 2006, 20:57

--------------------
Toyota Avensis - 1.8 129 horses 2009 Executive
Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....

Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta !
+
bion
post 2 Mar 2006, 21:00
Post #46

Membru autentic

From: TM

QUOTE(nairam @ 2 Mar 2006, 22:50)
Sa nu-i mai dea voie sa circule pe drumurile publice pentru ca a incalcat regulile de circulatie ... Stiu ca e o aberatie dar.... e o chestie de reflectat
parerea mea ...
*

Vrei sa ramna strazile pustii fara "peetoni" radmasa.gif
BOUrul carpatin e invatat inca sa galopeze si sa balege pe plaiurile mioritice cum vrea muschiul lui-ca de aia e democratie .Aminteste-ti si :`rati ai dracului de chiaburi cu masini ca stiu eu ca ati furat banii de ati luat masini nau ati muncit ca noi icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif
Cu stima
bion

--------------------
Dacia SLZ Scala - TM54 2003
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
vsebas
post 2 Mar 2006, 21:22
Post #47

spawn

From: Timisoara

Astazi in Timisoara (pe langa spitalul judetean) un echipaj de politie dadea amenzi la pietonii care nu travesau strada pe trecerea de pietoni.

Eu am boala pe pietonii care te vad ca vii, asteapta pana esti la 1 m de trecere si atunci se arunca in fata masinii ca niste sinucigasi, si mai este o specie care baga capul intre urechi si trec fara sa se asigure si fara sa le pese ca ai posibilitatea fizica (poate e polei) sa opresti sau nu cand se arunca ei in fata masinii.

La semafor n-am ce comenta, fiecare cu dreptul si culoarea lui.

--------------------
Dacia Duster 1.5 dci, / ex Logan 1.6 MPI 2005 Ambition - TM / 2012, Laureate
People are simply not predictable
+
pastrama
post 2 Mar 2006, 23:41
Post #48

scursura umana

From: Ct

QUOTE(Ant @ 2 Mar 2006, 10:08)
ca tot vorbiti de faptul ca pietonii nu iau amenzi : saptamana trecuta, 3 sau 4 zile la rand, vis-a-vis de Piata Moghioros a dat politia amenzi la pietonii care traversau neregulamentar. Erau circa 6-7 agenti si opreau pe toata lumea care prefera sa treaca prin scuar si nu pe la una din trecerile de pietoni (sunt 2 una cu 30-40m inainte de statie si una cu 20-30 dupa). Nu va dati seama ce scandal general era.
*

Au inceput si in Ct sa se ia de pietoni. S-o tina tot asa!

--------------------
Tedei - -
+
workarea
post 3 Mar 2006, 03:38
Post #49

Membru autentic

From: Drumul Taberei

Mda. In Strainezia mai exista o chestie, si anume semafoare pentru pietoni actionate la buton. Adica apesi daca vrei sa treci si semaforul se schimba dupa citeva secunde (pentru masini apare si galbenul). Parca auzisem la un moment dat ca ar vrea sa bage si la noi; apoi nimic.

--------------------
Dacia Logan - B-**-*** Ambition 1,6 MPI, 2007
+
AlezzDWC
post 3 Mar 2006, 07:32
Post #50

Membru

Pe traseul Tramvaiului 41 si 32 sunt trecerile asa,dar numai acolo unde e sistemul ala tip sina de tren...

--------------------
+
nairam
post 3 Mar 2006, 09:32
Post #51

Posesor de bebelus...

sunt si pe Calea Victoriei vreo 3-4 semafoare de astea cu "boton" pentru pietoni ... numa ca nu prea stiu sa la foloseasca... si apasa in disperare pe butonul ala .... Oricum cred ca sunt puse asa la OHAaa pentru ca semafoarele pentru autoturisme pe Calea Victoriei sunt sincronizate si daca mergi cu 50-60 km/hle prinzi pe toate verzi de la Piata Victoriei pana la Ateneu ...

This post has been edited by nairam: 3 Mar 2006, 09:33

--------------------
Toyota Avensis - 1.8 129 horses 2009 Executive
Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....

Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta !
+
Sony
post 3 Mar 2006, 14:38
Post #52

Membru autentic

QUOTE(pastrama_stelistu @ 2 Mar 2006, 23:41)
Au inceput si in Ct sa se ia de pietoni. S-o tina tot asa!
*

O tin fix cat a tinut-o Basescu cu maidanezii. Apoi vor fi mai multi indisciplinati decat inainte de scurta actiune de educare.

--------------------
+
kikked
post 3 Mar 2006, 23:10
Post #53

Membru

Nu se mai ia permisul pentru neacoedare de prioritate la trecerea de pietoni ?

--------------------
. . .
Opel Vectra 1.8 - 140cai
+
DFA
post 4 Mar 2006, 10:56
Post #54

moderator://DC/Logan

Group: Moderatori
From: Buzău, RO

Nu, acum e amendă. De prin 2003...

--------------------
Logan III Comfort ECO-G 100cp - 27 Iul 2021 2021 sedan
Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5
+
Radduu
post 4 Mar 2006, 11:11
Post #55

Membru autentic

Pe acei infumurati iti zic eu ca nu ii amendeaza nimeni, acei infumurati nu se gasesc la volanul daciilor in primul rand. Si eu sunt sofer si eu sunt pieton, iar de fiecare data la trecere iti spun eu ca cei cu masini scumpe nici macar nu incetinesc....nu neaparat sa opreasca. Si cu militienii astia in civil la fel o sa fie ca si pana acum. Eu stiu ce e de capul lor....

--------------------
Dacia 1300 /1310 - B 1983
If you can't find something to live for, Then you best find something to die for

+
horsewhisperer27
post 8 Mar 2006, 02:16
Post #56

Membru autentic

dar butoanele de la trecerile de pe Iuliu Maniu merg?
in afara de cel din zona politehnicii...cele dintre lujerului si gorjului?
par tot puse la oha, dar este demn de mentionat faptul ca semafoarele nu mai sunt sincronizate ca la inceput....

--------------------
fan VAG!
+
Sony
post 8 Mar 2006, 09:47
Post #57

Membru autentic

Cele de pe Iuliu Maniu functioneaza, dar comuta pe verde la pietoni dupa ce la masini a fost verde pe o durata minima setata. Asa ca nu va asteptati la raspuns instantaneu!

--------------------
+
horsewhisperer27
post 9 Mar 2006, 01:15
Post #58

Membru autentic

sa avem pardon!
cel de la politehnica da!si acesta nu se face rosu niciodata la masini de ca[ul lui!

celelalte nu! au o oarecare temporizare, care la inceput, macar atunci, era sincronizata, era verde/rosu tot bulevardul pe kilometrii intregi...

acum asta e deja istorie!
butoanele exista, dar nu merg!sunt doar de forma!

inecrcati si o sa vedeti!
eu am facut-o!

--------------------
fan VAG!
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 20:50
Dacia