599 gtb, ultima bijuterie ferrari
![]() ![]() ![]() |
599 gtb, ultima bijuterie ferrari
ionutctn |
![]()
|
||
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|||
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
QUOTE(ionutctn @ 14 Apr 2006, 13:06) Cam la o soba de teracota asa. Daca nu esti multumit mai bagi tu lemne ![]() LATER EDIT: serios acum stiu ca exista un model FERRARI care e ceva mai ieftin decat media preturilor marcii undeva pe la 130 de mii de euro ar costa. E cumva F430? Stiu ca am vazut la stiri acum o vreme cum ca Ferrari ar fi scos un model de numai 100 si ceva de mii de euro. Stiti ceva de asa ceva? Nu de alta dar imi vand berlina si o dau avans sa imi cumpar. Si mai pun si o masina veche pe care iau 30 de mil de la stat plus berlina mea. Media 130? nu cred poate mai mult:) ca f430 in nici un caz nui atat. Dspre modelul de 100 de mii am auzit......adica noul Dino.... 400 de cai..si se numeste proiectul california sau ceva de genu asta. Dar observ ca prind foarte mult discutiile neserioase. ![]() |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 21:54 |