Stop haion nu merge
![]() ![]() ![]() |
Stop haion nu merge
ro_btz |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 4 August 20 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 3
2008
|
|||
ro_btz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 4 August 20 ![]() |
fiți atenți aici pățanie.
cu piesa respectivă m-am dus la reprezentanța Renault din Arad, acolo mi-au făcut doar o constatare și mi-au dat o hârtie pe care au specificat că piesa adusă de client este defectă, ca să nu plătesc ora de service. pentru faptul că nu mi-au schimbat lampa nu mi-au deschis comandă și nu au facturat serviciul. am trimis lampa la epiesa + nota de constatare de la service. Cei de la epiesa m-au contactat și mi-au spus că trebuie să le trimit factura de la service și autorizația service-ului ca să-mi poată schimba pe garanție piesa. ![]() asta doar pentru că m-a pus naiba să iau pe firmă piesa respectivă și nu pe persoană fizică deci ca să pot beneficia de garanție trebuie să plătesc ora de service pentru montarea stopului ca să primesc hârtiile necesare și după ce primesc stopu mai plătesc o dată ca să mi-l monteze. .... ![]() am plătit transport când a venit, am plătit transport când l-am trimis ... foarte posibil să mai plătesc când vine piesa nouă .... ePiesa .... QUOTE Conform informatiilor prezentate pe site-ul nostru la rubrica: https://www.epiesa.ro/termeni-si-conditii/ , cererea respectiva nu indeplineste conditiile specificate mai sus si anume Conform legislației în vigoare, dreptul de retragere este aplicabil doar consumatorilor (persoane fizice). În cazul persoanelor juridice, acestea nu au calitate de consumator. CODE Cumparatorul care va reclama o situatie de defect in termenul de garantie va prezenta impreuna cu piesa/piesele in cauza, urmatoarele documente: - Factura de achizitie sau bonul fiscal emisa de catre S.C. EURO PARTS DISTRIBUTION S.R.L. - Certificatul de garantie care a fost eliberat la vanzare - Dovada efectuarii montajului intr-un atelier de reparatii autorizat de catre Registrul Auto Roman (R.A.R.) pentru tipul de manopera executata (factura fiscala si deviz de montaj) - Documentul emis de catre atelierul de reparatii autorizat prin care se constata defectiunea si sunt explicate cauzele aparitiei acesteia, inclusiv raportul generat de tester/diagnoza acolo unde este cazul (ex. debitmetre, supape EGR, senzori, componente electrice, sonde lambda, amortizoare, discuri frana, injectoare, etc). - Copie dupa autorizatia tehnica RAR a atelierului de reparatii in care s-a efectuat montajul - Copia certificatului de inmatriculare a autovehiculului in cauza - In cazul in care expediati piesa/piesele prin curier va rugam sa ne comunicati si in scris la vanzari@epiesa.ro data la care ati predat piesa/piesele curierului si numarul de expeditie(AWB) |
--------------------
renault
laguna 3
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st September 2025 - 02:01 |