Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

sonda evaporator dacia sandero 2

AlekuGS
post 19 Jun 2025, 09:01
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut,

Zilele trecuta a picat AC-ul si baga aer rece cu intermitente. Am verificat freonul si am facut completare. Surpriza.... problema a persistat. Astazi am bagat tester si a reiesit ca problema e la sonda evaporator care nu citeste temperatura corect. Citea o temperatura de 1,4 grade. Am scos-o si am lasat-o in habitaclu langa pedale si a inceput sa bage rece. Cand am pus-o la loc, iar nu mai baga rece.

As putea sa verific in vre-un fel daca intr-adevar e defect acest senzor, inainte sa dau 400 lei pe el si sa desfac bordul pentru a-l schimba?

E posibil sa fie si alta problema avand in vedere ca daca scot senzorul din lacasul lui AC-ul baga rece si daca il pun inapoi pe pozitie ac-ul nu mai baga rece?

Dacia Sandero 2 Stepway, 0.9 Tce, 2018, benzina
WhatsApp_Image_2025_06_19_at_10.01.00__1_.jpeg ( Size: 236.21k ) Number of downloads: 10
WhatsApp_Image_2025_06_19_at_10.01.00.jpeg ( Size: 220.22k ) Number of downloads: 10

--------------------
Dacia Sandero Stepway Prestige 2018
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 11:36
Dacia