Dacia Duster 3 1.0 eco-g, Journey eco-g
![]() ![]() |
Dacia Duster 3 1.0 eco-g, Journey eco-g
wolfin |
![]()
|
||
![]() Haha Group: Members Posts: 8.997 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.707 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
https://www.dacianmag.com/duster-iii-2024-2...403000581r.html pai sa le numaram zic....
apoi sa vedem daca seamana cu alea de sandero sau Duster 2 cum sustine colegul .... This post has been edited by einstein1984: 23 Jul 2025, 13:42 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.997 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
https://www.roatarezerva.ro/p/roata-de-reze...ASAAEgJLWfD_BwE
pe emag e si set complet..cric coarba..etc... This post has been edited by wolfin: 23 Jul 2025, 13:35 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.593 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
- XXX
2019 Intens
|
|
wolfin |
![]()
|
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 438 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
QUOTE(wolfin @ 23 Jul 2025, 13:33) https://www.roatarezerva.ro/p/roata-de-reze...ASAAEgJLWfD_BwE pe emag e si set complet..cric coarba..etc... Eu zic sa fiti foarte atenti la ce vand astfel de siteuri. Experienta de la Volvo, roata de rezerva luata de pe siteul acela NU se potrivea in spatiul din portbagaj, desi se potrivea pe masina. Avea diametrul total corect, cauciuc de marime corecta, prinderea era corecta, insa latimea jantei si dezaxarea nu. Si astfel ramanea pe dinafara, nu puteai inchide placa portbagajului. Totusi, din experienta mea la Duster 1 4x4 cu roata de rezerva in portbagaj e ca exista destul loc intre cauciuc si placa de portbagaj. NU stiu cum e la Duster 3. |
--------------------
Ex: Dacia
Duster Dci 4x4
- B
2012
|
|
wolfin |
![]()
|
Are retur 15 zile
23 Jul 2025, 20:22: Sa ia pe 16 ....135/80 sau 90 parca...e pentru 215 r17 This post has been edited by wolfin: 23 Jul 2025, 20:22 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.707 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Saint666 @ 23 Jul 2025, 17:21) Eu zic sa fiti foarte atenti la ce vand astfel de siteuri. Experienta de la Volvo, roata de rezerva luata de pe siteul acela NU se potrivea in spatiul din portbagaj, desi se potrivea pe masina. Avea diametrul total corect, cauciuc de marime corecta, prinderea era corecta, insa latimea jantei si dezaxarea nu. Si astfel ramanea pe dinafara, nu puteai inchide placa portbagajului. Totusi, din experienta mea la Duster 1 4x4 cu roata de rezerva in portbagaj e ca exista destul loc intre cauciuc si placa de portbagaj. NU stiu cum e la Duster 3. pai are gpl, nu o sa aiba loc deloc in portbagaj, o pune ca pe valiza in husa. De aia am oferit si referinta pe original, poate gaseste asa iar linkul ala ca sa putem numara suruburile necesare sa nu comande de sandero. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 438 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
My bad, am trecut prea rapid peste informatia ca are GPL.
Dar cric + coarba are oare, daca nu vine din fabrica cu roata de rezerva? Am intrat pe OLX si am cautat 'rezerva duster 3 slim' si am gasit multe rezultate, din mai multe orase. Eu asa as lua in locul lui. Asa am facut si la mine. |
--------------------
Duster Dci 4x4
- B
2012
|
|
einstein1984 |
![]()
|
nu, nu are cric si coarba ca nu are de ce, are kit de reparatie si compresor.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
Saint666 |
![]()
|
Atunci sa aiba grija sa isi ia si d-alea, ca doar cu roata nu face nimic.
|
--------------------
Duster Dci 4x4
- B
2012
|
|
einstein1984 |
![]()
|
E un sfat bun.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
wolfin |
![]()
|
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
einstein1984 |
![]()
|
la duster mi-ar fi frica sa nu fie vreun cric universal, ca te trezesti ca nu e suficient de inalt.
This post has been edited by einstein1984: 24 Jul 2025, 09:19 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
wolfin |
![]()
|
de 2 t e suficient.
eu as fi atent la modul de prindere..ce priza are pe prag.... This post has been edited by wolfin: 24 Jul 2025, 09:16 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
Saint666 |
![]()
|
2 tone ca 2 tone, dar cati mm ridica?
Ca-s si ele facute pentru anumite masini. Eu luasem unul hidraulic butoias, si trebuia sa folosesc o scandura sub el ca sa ridice suficient, ca nu fusesem atent la asta cand l-am cumparat. |
--------------------
Duster Dci 4x4
- B
2012
|
|
wolfin |
![]()
|
eu am luat cric 2 t si ridica 400 mm cu prindere tip fanta (mama tata) sa nu sara pe pe prag (si masina are un umar tip scoaba)
cel hidraulic nu ma ajuta..e chiar periculos...poate sa sara. dar e adevarat..eu as evita chinezariile..am vazut cric foarfeca rupt...incapabil sa ridice cate sute de kg...cat e pe o roata trebuie sa aiba o certificare ceva..un tuv..gs This post has been edited by wolfin: 24 Jul 2025, 12:00 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 09:57 |