Dacia Duster 3 1.0 eco-g, Journey eco-g
![]() ![]() |
Dacia Duster 3 1.0 eco-g, Journey eco-g
ligrivis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 347 Joined: 14 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) Untitled.jpg ( Size: 208.71k ) Number of downloads: 310 Untitled2.jpg ( Size: 135.4k ) Number of downloads: 309 |
||
--------------------
Megane 3 Duster 3
1.6 DCI
2012 2024
|
|||
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.785 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa o folosesti sanatos!
Multi km. Culoarea alba....ori o speli des..ori nu...ca mine ![]() |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.706 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
un test pe autostrada la 130 pe o distanta specificata si cat mai mare?
turatia consum mediu zgomot exterior zgomot roti Duster ecog as lua probabil doar cel de baza. Daca as creste suma, as lua model 4wd cu motorizarea 1.2, primul disponibil. Ideal ar fi sa vedem motorizarea gpl de la Bigster adaugata si pe Duster. This post has been edited by rue: 5 Apr 2025, 22:28 |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
ligrivis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 347 Joined: 14 July 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(rue @ 5 Apr 2025, 22:22) un test pe autostrada la 130 pe o distanta specificata si cat mai mare? turatia consum mediu zgomot exterior zgomot roti Duster ecog as lua probabil doar cel de baza. Daca as creste suma, as lua model 4wd cu motorizarea 1.2, primul disponibil. Ideal ar fi sa vedem motorizarea gpl de la Bigster adaugata si pe Duster. Teste foarte bune le-a facut pe youtube turatii.ro si pe gaz si pe benzina. La 110 are 2700 ture consum la viteza asta intre 7.7-8.6 pe gaz. zgomotul dupa 120 este cam mare de la vant, rotile nu se aud Acum cu rabla cel mai ieftin Duster pleaca de la 15.900 1.2 benzina consuma cam mult, interesant la Bigster ar fi si un 4x4 pe gaz ala ar merita |
--------------------
Megane 3 Duster 3
1.6 DCI
2012 2024
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.959 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Stai potol, că te răstorni cu el. 🤣
|
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.224 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
De curiozitate, daca tot ai pus tot ce se putea, de ce nu ai optat pentru scaune si parbriz incalzit?
|
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.959 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
A trecut una pe lângă mine ieri, tot alb este cam cat un sandero înălțat
Mi a plăcut că și mărime sa zic .. ochiometric pare cam cat Vitara. E buna de oraa |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.315 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Duster este mai mare ca Vitara, Vitara are spatiu interior cat un Clio 4
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.785 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
E mai lung...dar in rest dimensiuni similare cu vitara. Comparatia ar fi cu scros.
This post has been edited by wolfin: 6 Apr 2025, 09:25 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.315 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
avand vecina mea Vitara din 2018.. imi mentin parera, Vitara este in interior cat Clio 4, nici la portbagaj ni este mare diferenta, Duster este usor mai mare decat Vitara
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
wolfin |
![]()
|
Nu te am contrazis
|
--------------------
pegas
3120
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.706 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
M-am uitat acum la video de la turatii.ro. Au 3 videouri: primul mai mult cu sleep bed, al doilea e mai obiect.
Argumente Duster fata de Logan 3 cu acelasi motor: - confort mai mare (spatiu, pozitia inalta pt vizibilitate) - siguranta mai buna - suspensia Duster 3 este foarte buna pe denivelari (am testat un model cand au aparut in reprezentanta, dar era unul 4x4 benzina) - inaltimea de la sol a masinii e foarte buna pe drumuri denivelate, zone fara asfalt, sleauri. La viteze peste 120 este penalizat la consum de aerodinamica (forma de cozonac), dar ramane la un consum bun si benzina si eficient pe GPL. La 130 are peste 10% si la Logan 3 e in zona 7.4-8.4, in functie de incarcare. La Duster am vazut pe video ca e pe la 10.8% la 130 si parca 7.4-8 la 120. Daca faci stric naveta in conditii normale, Logan sau Sandero sunt mai eficiente. Daca faci concedii cu familia si utiliare zilnica, e mai ok sa iei un Duster ecog de baza cu 16 000 cu rabla decat sa iei un Logan sau Sandero mai dotat. Sa o pedalezi sanatos! |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
stolniceanulucian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 386 Joined: 31 March 11 ![]() |
E mai mare Dusterul in fiecare directie (ampatament, lungime, latime, garda la sol) Pentru initiatorul topicului - sa conduci cu placere masina GPL ul face minuni la buzunar si mie personal imi place cum arata masina pe alb Multi kilometri fara probleme Attached thumbnail(s) dimensiuni.PNG ( Size: 40.77k ) Number of downloads: 194 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 GPL Landi Renzo
2008 Preferance
- BT-03-YPY berlina 1.4 mpi GPL Landi Renzo
caravan 1.4 twinport GPL Tomaseto QBox orlando 1.8 twinport |
|
wolfin |
![]()
|
|
--------------------
pegas
3120
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.513 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Eu am si un ford fiesta 2007, al tatalui, dar merg destul de des cu ea. O masina mica, destul de inghesuita
Cand mi am luat meganul, pe lista a fost si Vitara, 4x4, nu neaparat ca imi trebuia, dar ca sa fie. Am facut drive test pe 10 km, stateam exact ca in fiesta. Nu stiu, e prea tesita in partea de sus. Scaune mici, cam ciudate.Sic, n am fundul mare, dar nu stateam deloc comod Am facut si drivetest cu duster , 1,33, dar tractiune fata. Se sta mult mai bine ca in vitara. Dar in virtutea Dacia, Duster cu 1,33 4x4 era disponibil peste cateva luni(nelansat, asa i in tenis). Ca altfel, imi luam. |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
ligrivis |
![]()
|
QUOTE(dandobre @ 6 Apr 2025, 08:33) De curiozitate, daca tot ai pus tot ce se putea, de ce nu ai optat pentru scaune si parbriz incalzit? Am la megane 3 scaune incalzite caci are piele ecologica si iti ingheata kurul iarna dar la scaune din material textil nu cred ca este chiar asa nevoie. Parbrizul incalzit este cool dar costa foarte mult daca trebuie inlocuit. Si nu stam in Suedia cumperi un spray si degivrezi instant. |
--------------------
Megane 3 Duster 3
1.6 DCI
2012 2024
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.682 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Cine a avut parbriz incalzit la masina nu s-a mai reintors la o masina fara aceasta dotare. Eu unul nu am intalnit nici macar 1 persoana care sa faca acest regres
|
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
wolfin |
![]()
|
E misto optiunea. In aceeasi categorie intra si acc ul.
This post has been edited by wolfin: 6 Apr 2025, 19:47 |
--------------------
pegas
3120
|
|
ligrivis |
![]()
|
QUOTE(rue @ 6 Apr 2025, 10:12) M-am uitat acum la video de la turatii.ro. Au 3 videouri: primul mai mult cu sleep bed, al doilea e mai obiect. Argumente Duster fata de Logan 3 cu acelasi motor: - confort mai mare (spatiu, pozitia inalta pt vizibilitate) - siguranta mai buna - suspensia Duster 3 este foarte buna pe denivelari (am testat un model cand au aparut in reprezentanta, dar era unul 4x4 benzina) - inaltimea de la sol a masinii e foarte buna pe drumuri denivelate, zone fara asfalt, sleauri. La viteze peste 120 este penalizat la consum de aerodinamica (forma de cozonac), dar ramane la un consum bun si benzina si eficient pe GPL. La 130 are peste 10% si la Logan 3 e in zona 7.4-8.4, in functie de incarcare. La Duster am vazut pe video ca e pe la 10.8% la 130 si parca 7.4-8 la 120. Daca faci stric naveta in conditii normale, Logan sau Sandero sunt mai eficiente. Daca faci concedii cu familia si utiliare zilnica, e mai ok sa iei un Duster ecog de baza cu 16 000 cu rabla decat sa iei un Logan sau Sandero mai dotat. Sa o pedalezi sanatos! Diferenta fundamentala in opinia me o fac discurile pe spate , poti sa faci gen hill assist tragi frana de mana si cand ai bagat 1-a se dezactiveaza automat e foarte folositoare optiunea daca esti oprit in ambuteiaj nu trebuie sa mai tii piciorul pe frana sau la plecarea rin rampa. Principalul criteriu pentru care l-am cumparat este ca mi s-a parut o masina frumoasa si acum cand conduc imi da o placere de a o conduce ce nu am simtit-o la nici o masina. Poate si faptul ca imi plac gadgeturile si tableta asta este cool. Fata de megane cand dai cu spatele sonorul dela radio se da incet sa auzi senzorii , imi place cum au gandit micile detalii. mai am si un Logan di 2005 pe gaz 1.4 si nu as fi fost multumit sa iau tot Logan desi este o masina buna consum mai mic decat Duster. |
--------------------
Megane 3 Duster 3
1.6 DCI
2012 2024
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.682 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Aoleo, primul instinct e sa intreb "mai sunteti multi?"
Pe bune, aceste chestii care zici ca sunt gandite in detaliu de dacia sunt prezente pe alte marci de 20 de ani cel putin. Dacia doar a copiat ceva ce deja exista, nu vad nici o inovatie nicaieri si nimeni in nici un articol de presa nu a mentionat vreo inovatie. Sau barele de pe plafon care se pot roti sunt inovatie? cA e singura chestie care mi s-a parut interesanta. Inteleg nevoia de a ii face reclama ca sa se vanda, dar cand o cosi cu ata alba sare in ochi si devine deranjanta. Chiar daca ar fi o masina peste altele, acest mod de a relata inovatiile tehnice de a da muzica mai incet cand piuie senzorii de proximitate va face si un copil sa rada in hohote |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
medelin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 23 May 10 ![]() |
QUOTE(psychoo @ 6 Apr 2025, 20:45) Cine a avut parbriz incalzit la masina nu s-a mai reintors la o masina fara aceasta dotare. Eu unul nu am intalnit nici macar 1 persoana care sa faca acest regres Eu. In Bucuresti am curatat parbrizul iarna asta de 3 ori, de 2 ori de zapada si o data de bruma. La fel am renuntat si la volanul incalzit. Si eu chiar am mainile reci toata iarna. 6 Apr 2025, 21:18: QUOTE(rue @ 6 Apr 2025, 11:12) Siguranta mai buna in caz de impact, poate da. Dar in caz de manevre de evitare si distanta de franare nu cred. This post has been edited by medelin: 6 Apr 2025, 20:18 |
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
- b 22 auz 7-B-798 Chiar existand tractorul,plugul il trag cu inima!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 13:23 |