2001 Alfa Romeo Spider 2.0 TS
![]() ![]() |
2001 Alfa Romeo Spider 2.0 TS
St |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_4130.PNG ( Size: 1.66mb ) Number of downloads: 671 IMG_4131.PNG ( Size: 2.09mb ) Number of downloads: 688 IMG_4132.PNG ( Size: 1.57mb ) Number of downloads: 684 IMG_4133.PNG ( Size: 2.24mb ) Number of downloads: 690 IMG_4139.PNG ( Size: 1.59mb ) Number of downloads: 685 |
||
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|||
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.959 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Scaunele alea mă fac invidios.
Sa o stăpânești cu placere |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.316 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
ST, sa o stapanest sanatos si sa te bucuri de ea!
Faina de tot jucaria. Dupa ce termini partea mecanica, sper sa nu gasesti nimic important an duce-o la un o firma de detailing exterior si interior, scaunele alea ar arata ca noi. Daca iti faci 2 zile pe la Cluj te trimit la Gherla la cineva care ti-o face boboc la preturi omenesti, nu avioane ce se pun acum pe net. This post has been edited by cj98czh: 9 Jan 2025, 12:37 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.508 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
foarte foarte misto! Sa te bucuri de ea sanatos!
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.044 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Sa-ti traiasca! Daca era si rosie...
![]() Las' ca vezi tu ce inseamna "mici chestii" la Alfa, gen capacele, butoane, garnituri. Acum caut o lampa de portbagaj de 159, am zis ca mai bine o printez.... |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Să o stăpânești sănătos și mulți kmp fără incidente!
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.785 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
idem!
sa o folosesti sanatos |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Foarte frumoasa, multi kmp fara probleme.
Daca mai traia conul M.C., cred ca facea cu nervii capului cum zicea el ![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.785 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
da.....
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.513 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Voi va luati numai vechituri?
![]() Sa o conduci cu zambet pe buze! |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.959 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Vechiturile e bune.
Barem ai garanția că au funcționat niste zeci de ani. Cu ceva reparatii mai duc ceva ... fata de plasticele de astazi |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
S-o stăpânești sănătos, e superbă! Este un băiat care repară Alfe și in Pitești. Daca vrei, te pot pune in legătură cu el, la momentul in care am avut o 146 cu 1.4ts a fost singurul pe care l-am găsit sa o facă să meargă.
Îmi lipsește și mie o alfă, mă uitam pe la GT-uri puțin, tot TS dar 1.8. însă mi-am dat două palme că am o mașină plus una de muncă și nu prea are sens sa adaug colecției. Însă dorul de a conduce o Alfa încă arde. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Arată fain!
![]() |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.461 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.214 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
S-o volanesti sanatos!
Daca era Porsche as fi zis ca esti David Popovici. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.513 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
QUOTE(Merced @ 9 Jan 2025, 16:49) Îmi lipsește și mie o alfă, Am citit milfă ![]() |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.044 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Bucatzele, forza rossa, pai suntem italieni sau nu mai suntem...
![]() Generatia aia n-a prea avut mari culori, eu am vazut rosie, galbena si neagra. Mai era un albastru, cam nasol dupa mine. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
intr-o perioada m-am uitat si eu la gtv(n-am garaj si mi-era frica cu prelata).
interiorul mi s-a parut foarte confortabil. al tau e misto rau(eu am vazut pe negru). sa o stapanesti sanatos si sa revii cu detalii ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.340 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Sa o stapanesti sanatos si sa o conduci cu placere!
Este superba! |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.676 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Foarte faină “rabla”. Interiorul e
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.342 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Misto, sa o folosesti cu placere!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.284 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Arata bine !
Felicitari! Sa ai parte de momente speciale la volanul ei ! |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT35 |
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.682 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Mie nu imi place designul la nimic pe masina asta, dar nu mie trebuie sa imi placa
![]() Sa o folosesti sanatos si fara incidente! |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Va multumesc pentru urari!
Intre timp am luat masina de la mecanic. S-au inlocuit urmatoarele: 1. Curea distribuție, rola intindere, rola fixa 2. Pompa apa 3. Curea balansieri și rola intindere 4. Curea caneluri, rola intindere, rola fixa 5. Filtru aer, ulei, polen 6. Ulei motor si cutie cutie 7. Garnitura capac tacheti 8. Antigel 9. Lichid de frana Aveam pe lista si bujiile, dar cum au km putini si arata bine, nu le-am mai schimbat. La cat merg eu cu ea, o sa ramana acolo pe veci. Am reparat si unele mici probleme: reparat macara geam pasager, reglare geamuri - nu prindeau bine pe soft-top la inchidere, rezolvat problema cu decapotarea, inlocuit o borna care era partial rupta si nu facea uneori contact. A mai ramas sa investighez daca/cand mai apare problema cu mirosul de benzina. Am comandat anvelope noi (vin saptamana asta - f1 assymetric 6) si apoi sa fac o geometrie. Pe viitor va trebui sa schimb discurile si placutele fata. in 2 saptamani merg la RAR, apoi termin cu inmatricularea si astept temperaturi mai mari <span class='edit'>4 Feb 2025, 10:55:</span> QUOTE(YRX @ 9 Jan 2025, 12:49) Sa-ti traiasca! Daca era si rosie... ![]() Las' ca vezi tu ce inseamna "mici chestii" la Alfa, gen capacele, butoane, garnituri. Acum caut o lampa de portbagaj de 159, am zis ca mai bine o printez.... Da, sunt convins. Marea complexitate e ca foarte multre dintre ele nu se mai gasesc. Bonus, italienii s-au complicat foarte tare la anumite detalii. De exemplu stropitoarele de parbriz sunt moartea pasiunii: sunt niste furntune cu multiple gauri, care se prind de stergator cu niste cleme de plastic, cam ca in poza asta: https://ricambi.alfisti.net/images/product_...ages/6169_1.png. Poti sa-ti imaginezi ca in timp se rup acele cleme datorita imatranirii plasticului, intemperiilor, etc. QUOTE(YRX @ 9 Jan 2025, 18:07) Bucatzele, forza rossa, pai suntem italieni sau nu mai suntem... ![]() Generatia aia n-a prea avut mari culori, eu am vazut rosie, galbena si neagra. Mai era un albastru, cam nasol dupa mine. Da, nu sunt asa multe culori pe vremea aia. Alabstrul ala imi place, mai e un verde intersant. Aparent si negru sunt 2, unul mai clasic si altul cu un oarecare mix de maro. A mea e a doua cica, dar nu m-am prins vreodata de diferenta dintre ele ![]() QUOTE(MuciX @ 13 Jan 2025, 10:26) dupa posibilitati ![]() This post has been edited by St: 31 Mar 2025, 15:29 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.342 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
are valeo niste stergatoare cu gaurele pentru lichid, dar cred ca sunt si mai scumpe decat furtunelul si clemele alea.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
St |
![]()
|
In cazul meu am nevoie de cleme, furtunasele sunt ok.
costa vreo 20 lire clamele per stergator. o sa caut sa le printez 3d, vad ce gasesc. daca are cineva sugestii, nu ezitati. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
St |
![]()
|
Am montat si anvelopele noi. (pana la urma Jumho UHP, F1 assymetric aveau dot 2023 si le-am refuzat) Cu ocazia asta m-am uitat mai atent pe sub ea, arata bine. A mai ramas doar RAR + inmatriculare definitiva.
Nu ma lasa sa adaug mai multe poze, ciudat. This post has been edited by St: 12 Feb 2025, 15:18 Attached thumbnail(s) IMG_6377.JPG ( Size: 1.88mb ) Number of downloads: 88 IMG_6376.JPG ( Size: 2.23mb ) Number of downloads: 103 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
YRX |
![]()
|
E data cu ceva? Gen ceara de protectie.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 20:56 |