Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Erori/Diagnoza/Comportament anormal, Erori si comportament anormal recomandari

VladMh
post 19 Nov 2024, 13:07
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare, biggrin.gif

Sunt de câteva luni posesorul unui Espace V din 2017 1.6 dCi 160 cu EDC6(DW6) cu 78.000Km la bord.

Masina merge foarte bine cu câteva mențiuni:

1. In momentul in care accelerez (dar nu de fiecare data) am o pierdere brusca de putere(da in nas) de o fracțiune de secunda.
Am o interfața ELM pe care am pus-o imediat si am găsit 2 coduri de eroare

P1135(1C)
P0136

Am o descriere a codurilor in aplicație(CarScanner Pro) dar am discutat cu un mecanic competent(specializat pe alt Brand) si mi-a recomandat sa merg la reprezentanta sa fac o diagnoza cu un tester original deoarece aplicațiile nu sunt de încredere.
Problema mea este timpul nu am liber decât in Weekend atunci cand nu lucrează nicio reprezentanta.

NU prea vreau sa dau importanta tuturor descrierilor puse de chat boți pe internet care mai mult ne încurca.

Știți pe cineva care oferă diagnoze cu testere originale si care ma poate ajuta dimineața devreme/ seara târziu sau in Weekend?

Sau s-a mai confruntat cineva cu aceste erori?

2. Pana acum am condus doar cutie manuala si nu știu daca următorul comportament este normal pentru o cutie DCT

Pe loc cand comut de pe P in D sau R simt o mica mișcare a mașinii cu totul. Nu e ca o smucire ca dar e ceva sesizabil ( nu face de fiecare data pare aleator).

E normal așa sau nu ar trebui sa se simtă nimic atunci cand se face selecția intre moduri?

Va mulțumesc!

This post has been edited by VladMh: 19 Nov 2024, 21:29

--------------------
Renault Espace 2017/ Initiale Paris 1.6dCi 160
Peugeot 307 2003 T2 1.6 HDi 105CP
Renault Kadjar Ph1 2016 1.6 dCi 4x4 130CP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Gabryel.GLN
post 22 Nov 2024, 21:06
Post #2

Membru autentic

Group: Members
From: Constanța

Verifica mufele la injectoare, mai strange putini pinii.

--------------------
Renault Espace V INITIALE PARIS 2016/1.6 dci 160CP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 25th April 2025 - 19:38
Dacia