Dacia Bigster, fratele mai mare al lui Duster
![]() ![]() ![]() |
Dacia Bigster, fratele mai mare al lui Duster
axabrt |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.280 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|||
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 13 October 06 ![]() |
N-are cum, Bigster-ul hybrid de 155 cai are 170nm.
O saracie de tipo la jumatate de pret are 320nm. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.771 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Nici decat 200Nm.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.110 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.014 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Si loganul cu anvelope de iarna urca
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.110 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Nu pe unde le-am dus noi...
|
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.014 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca ar fost 4x4 (de suzuki) dci cu i rosu...inaltat si cu anvelope corecte ar fi urcat oriunde un logan.
Dar in youtubu lu axa...logan mk1 stok fara probleme cu anvelope corecte. Iar un duster/bigster cu atat mai mult. Axa troleaza ![]() This post has been edited by wolfin: 31 May 2025, 06:30 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.280 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Pe unde urcăti voi mbre cu Logan în noroiul ăla.?
In maxim 3 metri acolo ramai cu ea |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
wolfin |
![]()
|
Cu anvelope de iarna dezumflate urcai fara probleme.
Dci nu benzina. |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.723 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mircea_aq @ 30 May 2025, 21:13) da, ca dusterul nu are transmisie...; Si tipo nu are probleme grave de motricitate cu motorul ala (pe asfalt ma refer). This post has been edited by einstein1984: 2 Jun 2025, 07:13 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
axabrt |
![]()
|
Observati că deși cei care crez că Dacia face mașini proaste susțin acest lucru și în weekend, Einstein ia apărarea mărcii naționale doar de luni dimineață ceea ce pare puțin ciudat. Aproape că și cum ar fi angajat să spele onoarea Dacia pe care o terfelim noi in weekend
de fapt secretul cel mai bine pazit de catre presa sorosista este ca Mirela (mirabela ?) lucreaza la Dacia renault ca manager de produs si ea ne livreaza aceste masini cu intrerupatorul de deschidere geamuri pus aiurea pe la picioare , cu teava de esapament mai scurta sau , fara bucsi la prindere pe caroserie si fara discuri pe spate. Acum pentru toata tara nu doar pentru clientii dacia !!! This post has been edited by axabrt: 2 Jun 2025, 09:58 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.262 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Ai putea indica si ce produs este in portofoliul doamnei?
Asa de curiozitate |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
- XX-B-XXX
2004 / 2019/2008 #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
axabrt |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.723 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(axabrt @ 2 Jun 2025, 08:45) Observati că deși cei care crez că Dacia face mașini proaste susțin acest lucru și în weekend, Einstein ia apărarea mărcii naționale doar de luni dimineață ceea ce pare puțin ciudat. Aproape că și cum ar fi angajat să spele onoarea Dacia pe care o terfelim noi in weekend de fapt secretul cel mai bine pazit de catre presa sorosista este ca Mirela (mirabela ?) lucreaza la Dacia renault ca manager de produs si ea ne livreaza aceste masini cu intrerupatorul de deschidere geamuri pus aiurea pe la picioare , cu teava de esapament mai scurta sau , fara bucsi la prindere pe caroserie si fara discuri pe spate. Acum pentru toata tara nu doar pentru clientii dacia !!! Unora le pasa de Dacia doar in timpul săptămânii, tu nu ai Dacia si nu poti dormi nici in weekend despre lipsurile ei. Iar Mirabela nu e manager de produs, ar fi si greu dat fiind backgroundul ei.... ma rog, am impresia ca luni dimienata dupa ce trebuie sa stai tot weekendul cui copilul esti mai acid (ca s anu zic altfel) decat de obicei. This post has been edited by einstein1984: 2 Jun 2025, 11:49 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
axabrt |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 2 Jun 2025, 10:44) eu nu mai am dacia dar am avut si din cauza suspensiei deficitare a Daciei logan era sa ma ies de doua ori de pe drum. daca ma gandesc bine asta a fost suficient pentru a mi da cosmaruri din care ma trezesc noaptea si nu pot sa dorm. Din cauza ca pe acelasi drum dar la viteza mai mare cu fosta dacie 1310 treceam pe acolo fluierand Eu nu pot sa inteleg cum un produs vechi de genul Dacia 1310 sa fie mai buna decat Dacia Logan Si precis mirabela si a bagat nasul si pe la Logan, nu au fost in stare sa puna un buton la portbagaj pe care il avea si Dacia 1300 !!! Rusine Mirabela |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
tzavalau |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 445 Joined: 9 February 08 From: Petrosani ![]() |
QUOTE(axabrt @ 2 Jun 2025, 10:50) eu nu mai am dacia dar am avut si din cauza suspensiei deficitare a Daciei logan era sa ma ies de doua ori de pe drum. daca ma gandesc bine asta a fost suficient pentru a mi da cosmaruri din care ma trezesc noaptea si nu pot sa dorm. Din cauza ca pe acelasi drum dar la viteza mai mare cu fosta dacie 1310 treceam pe acolo fluierand Eu nu pot sa inteleg cum un produs vechi de genul Dacia 1310 sa fie mai buna decat Dacia Logan Si precis mirabela si a bagat nasul si pe la Logan, nu au fost in stare sa puna un buton la portbagaj pe care il avea si Dacia 1300 !!! Rusine Mirabela Intreb, pentru un prieten, daca era Ilinca a'lu "suie mision" era mai bine facuta Dacia? Ca sa stim contextul..... |
--------------------
KGM
Korando
- HD 55 BXL
1.5Tgdi Black/2024 /C300 Cugetare: "Românul e un fel de om care se supără dacă nu îl inviți, și dacă îl inviți nu vine".
Sursa: "Moftul Român",10 iunie 1901 |
|
axabrt |
![]()
|
In ziua de azi știință nu mai e despre cum sa faci o mașină buna, alea de făceau deja din anii 90.
Toată ingineria auto se strofoca azi să facă mașini care sa tina "până când expiră stelele" adică destul de repede, 5 ani sa zicem. Pantofii din picioarele mele au 6 ani ! Din pre pandemie. Dar mașină o schimbam la 5 ani. Deja sunt penibili |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Si ai vrea sa facem masini care sa ia 5 stele peste 10 ani?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 13 October 06 ![]() |
Cel mai bun Bigster conform probabil celui mai bun reviewer de masini din Romania, asa cum se auto-intituleaza:
https://www.youtube.com/watch?v=hbJ9xPnFZqU Eu zic sa vedeti si prezentarile de produs catre presa inregistrate pe turatii, sunt graitoare. Eu am ascultat-o pe doamna Mirabela si cred ca s-ar descurca minunat in orice post de management la dacia-reno, inclusiv in locul domnului denis. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.747 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(axabrt @ 2 Jun 2025, 10:50) eu nu mai am dacia dar am avut si din cauza suspensiei deficitare a Daciei logan era sa ma ies de doua ori de pe drum. daca ma gandesc bine asta a fost suficient pentru a mi da cosmaruri din care ma trezesc noaptea si nu pot sa dorm. Hai mai dă-o dracu’ de treabă! Mai exagerez și eu câteodată, dar m-am dat cu Logan 1.4 pe traseu de probă specială atât cât mi-au permis abilitățile și n-am strâns din buci. Nu e monument de stabilitate, trebuie să știi cât să întinzi coarda, dar nu am ieșit niciodată de pe drum. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
axabrt |
![]()
|
QUOTE(marksman @ 2 Jun 2025, 13:54) Hai mai dă-o dracu’ de treabă! Mai exagerez și eu câteodată, dar m-am dat cu Logan 1.4 pe traseu de probă specială atât cât mi-au permis abilitățile și n-am strâns din buci. Nu e monument de stabilitate, trebuie să știi cât să întinzi coarda, dar nu am ieșit niciodată de pe drum. pai de acord. Daca logan 1,4 era preparat la suspensii , adica coborat si cu arcuri si amortizoare tari si cauciucuri performante chiar daca INTINZI coarda nu iesi de pe drum Eu pe de alta parte mergeam normal cu un logan stock, amortizoare stock, cauciucuri montana sau ce dracu cauciucuri avea si pot sa spun ca era sa MOR. Pana si cu matizul treceam pe acolo cu 150 kmh fluierand. Noo cu loganul era sa ajung pe lumea celor drepti |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.380 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Dar nu ai ajuns.
Eu am mers destul de mult cu Loganuri 1 și 2 cu toate motoarele și anvelope serie sau iarna și pot spune că nu am avut niciodată nici o problemă de stabilitate (iar pe unele trasee pot spune că am mers aproape de limitele mașinii și tot nu am apărut la știrile de la ora 5). Înțeleg că vrei să susții o tâmpenie, dar au mai condus oamenii Logan. Doar cei care nu au habar să meargă pot spune că este instabilă, dar pentru ăia orice mașină ajunge să fie instabilă |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
einstein1984 |
![]()
|
numarul destul de mare de Logan 1 din trafic arata ca nu s-au facut toate dauna totala in accidente, deci nu conduc toti ca Axa
This post has been edited by einstein1984: 2 Jun 2025, 15:24 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
axabrt |
![]()
|
Aici așa e aveți dreptate.
Eu fiind caz mai special nu mi se adresează Logan 1 e drept atunci eram mai tânăr , totuși că am condus și Nova și Solenza și Dacia 1300/10 Dintre toate Loganul mi a a părut de departe cea mai instabilă. (Asta că sa comparam Dacia cu Dacia ) Fiindcă avea porcbagajul ăla înalt și imediat fugea de spate orice ai fi făcut. Și cum eu daca aveam nevoie de o manevră brusca , odată era unul cu un BMW seria 5 din 2000 in spatele meu și mi a dat flash. Eu am tras tare de volan sa i fac loc aluia să treacă și am intrat în balans, apoi eram pe tot DN1. Noroc că nu venea mașină pe contrasens am echilibrat o după câteva onduleuri dar m am speriat groaznic. Mi a venit în minte reclama aia la dulcolax , uite domnule unii iau pastile că sa se cce , dar poți să iei și Logan. Efectiv terapeutic garantat |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Axa .. nu era Loganul masina de curse dar nici nu aveai emotii cu el chiar si daca il fortai .. acu serios la tine pb. este alta, nu masina este de vina ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.747 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(axabrt @ 2 Jun 2025, 14:01) pai de acord. Daca logan 1,4 era preparat la suspensii , adica coborat si cu arcuri si amortizoare tari si cauciucuri performante chiar daca INTINZI coarda nu iesi de pe drum Eu pe de alta parte mergeam normal cu un logan stock, amortizoare stock, cauciucuri montana sau ce dracu cauciucuri avea si pot sa spun ca era sa MOR. Pana si cu matizul treceam pe acolo cu 150 kmh fluierand. Noo cu loganul era sa ajung pe lumea celor drepti Preparat pe naiba, era ăla din dotare. Cu vreun an înainte de a fi făcut daună totală de către unul cu ochii în telefon, am mers ultima dată pe acolo. Dacă am reușit să iau curbe cu frâna de mână fără să mă răstorn sau să ies în decor, cu o mașină care avea amortizoarele schimbate în urmă cu 90k km, eu zic că mașina era destul de bună. Dacă tu tragi brusc de volan la viteze mari, asta spune ceva despre pregătirea ta ca șofer în general. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
axabrt |
![]()
|
Pai marksman , și Cluj uneori chiar e nevoie sa tragi brusc de volan
De aia exista testul elanului Cea mai mișto tragere de volan le am avut cu Seat Leon ST , viteza mare și niște manevre pe care sincer și azi mă mir că mi au ieșit. odata fu in șofer de mi a ieșit brusc în fata de pe o stradă secondara, apoi altul de voia neapărat să facă la stânga prin fata mea. La ăla de a făcut stânga m am cocut de tot , pantalon maro, era tot pe banda mea și înțepenise acolo când m a văzut că eram pe el cu aproximativ 100 kmh. Am tras și eu stânga și nu ne am pupat. Dar mașina a stat naibii pe drum nu s a dus în șanț. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
marksman |
![]()
|
Testul elanului se face la 72 km/h, nu la 100+
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
axabrt |
![]()
|
Of of, a fost un test al elanului mai larg.
Important ca am evitat accidentul. Daca mergeam tot înainte, probabil făceam testul NCAP |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.771 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Macan: https://youtu.be/1G19iPZ_kyg
Cupra: https://youtu.be/AfkekL1uNXY Alfa: https://youtu.be/_auDkWAiu8A ps. daca se astepta cineva la mai mult de la Cupra, este tot vag This post has been edited by IRONICK: 2 Jun 2025, 16:29 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 23:24 |