Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Martor ușa deschisă închidere nu funcționează, Cineva cu aceeași problemă? Martor ușa deschisă?

Arunbbbb
post 26 Sep 2024, 13:29
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare.
Am o problemă enervantă la un Clio IV 2016 1.5dci, și anume mi s-a aprins și a rămas aprins martorul de ușa deschisă iar lumina de la plafon a rămas și ea aprinsă plus cea din portbagaj. Cel mai rău ma deranjează ca numai închide cerntralizarea. Am pus tester Renault nimic pe modulul de confort sau închidere. Nenea de mi-a pus testerul a recomandat verificare siguranțe (le-am verificat totul ok), dacă nu sa desfac fiecare broasca în parte și verificată😳 ceea ce implică o grămadă de timp și manopera. Poate vreo unul din voi aveți idei mai bune de a găsii buba ?? V-aș fi recunoscător pentru sfaturi. Știu și recomandarea clasică cu reprezentata dar aș vrea totuși să mențin costurile jos cat se poate. Vă mulțumesc 🙏.

--------------------
Renault Clio 2016 Limited - Dj093034
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
einstein1984
post 26 Sep 2024, 13:34
Post #2

fan Dacia

Group: Members
From: Bucuresti

Pai unul cu shcema electrica in mana desface conectorul de la usa si verifica direct intre pini daca are circuit deschis sau nu pe contactorul de usa (o incuie cu o surubemlnita in broasca ). Ala cu testerul poate se apuce de alta meserie insa.

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
User is online!Galerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th May 2025 - 14:29
Dacia