Legare subwoofer si amplificator bose pe laguna 3, Amplificator si subwoofer bose
![]() ![]() ![]() |
Legare subwoofer si amplificator bose pe laguna 3, Amplificator si subwoofer bose
staffady2022 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 9 June 22 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna
2012 Laguna III
|
|||
secarianurazvan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 31 December 22 From: Constanta ![]() |
Salutare! Ai rezolvat? Si eu tot ma chinui sa montez wooferele si statia, asta dupa ce am adaptat deja difurile Bose. Iti las un numar de telefon, daca ai timp pentru o indrumare, 0769626468. Multumesc anticipat!
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2008 L3
- CT94SCR
|
|
Cristi's |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 17 September 08 From: London ![]() |
Salutare,
Nu am audio pe mașină și nu înțeleg unde ar putea fi problema. Totul funcționează, de la navigație, bluetooth, recepție posturi radio, am verificat amplificatorul la un centru de specialitate dar nu reușesc sa-i dau de cap. Dacă este cineva care să-mi ofere un ajutor, indicații aș aprecia mult acest gest. Mulțumesc frumos anticipat! |
--------------------
Renault
New Laguna Coupe
2011 /TomTom 2,0 dci GT MONACO
|
|
secarianurazvan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 31 December 22 From: Constanta ![]() |
Salut! Vezi ca ampli il ai in spatele topedoului. Daca ai verificat doar unitatea din consola centrala, nu e suficient. La amplituner le pica finalii, e celebra problema, in special la Espace.
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2008 L3
- CT94SCR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 04:41 |