Scenic 2 clima, Probleme clima
![]() ![]() ![]() |
Scenic 2 clima, Probleme clima
Scenic2xd |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 17 August 23 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic 2
2006
|
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Ce vrei sa zici prin "clima"? AC-ul sau ventilatorul? sau ambele?
Ref. apa in masina...curata scurgerile (stanga / dreapta) de sub parbriz. Daca ti-a intrat multa apa in masina, e posibil sa ajunga apa si la vestita mufa de sub scaunul soferului. Dupa ce cureti scurgerile, e recomandat sa scoti scaunele si mocheta si sa usuci "vatelina" materialul care este sub mocheta, asa poti sa verifici si mufa, ai 99% sanse sa stea in apa si sa "cocleasca" firele si apoi sa se desprinda din mufa. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Scenic2xd |
![]()
|
Ambele, scurgerile sunt curate.
Nu curge asa multa apa incat sa ma inunde ![]() 2 3 stropi 4, mai ales cand accelerez brusc si se inclina masina, atunci mai mult. Asta cu apa in masina e cum e, dar de ce se opreste clima? Ventilator, ac, tot. Pe displayul de pe bord inca apare ca merge ca totu e ok, dar ventilatorul nu mai merge, nu mai baga aer in masina. Mufa e ok, de obicei dau scaunele jos cand vreau sa o curata calumea si m am mai uitat si la aia. Nu parea cu probleme. Multam de raspuns. |
--------------------
Renault
Scenic 2
2006
|
|
Ak!M |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 16 May 18 ![]() |
QUOTE(Scenic2xd @ 18 Aug 2023, 14:06) Ambele, scurgerile sunt curate. Nu curge asa multa apa incat sa ma inunde ![]() 2 3 stropi 4, mai ales cand accelerez brusc si se inclina masina, atunci mai mult. Asta cu apa in masina e cum e, dar de ce se opreste clima? Ventilator, ac, tot. Pe displayul de pe bord inca apare ca merge ca totu e ok, dar ventilatorul nu mai merge, nu mai baga aer in masina. Mufa e ok, de obicei dau scaunele jos cand vreau sa o curata calumea si m am mai uitat si la aia. Nu parea cu probleme. Multam de raspuns. Ventilatorul numai merge pe nici o treapta? https://targuldepiese.ro/unitate-de-control...dpitem-1053349/ Piesa aia trebuie schimbata daca numai merge aerul pe nici o treapta Attached thumbnail(s) Screenshot_1.png ( Size: 208.01k ) Number of downloads: 91 |
--------------------
Renault
Megane 4 Equilibre
2023/1332/140cp
|
|
Scenic2xd |
![]()
|
QUOTE(Ak!M @ 18 Aug 2023, 19:35) Ventilatorul numai merge pe nici o treapta? https://targuldepiese.ro/unitate-de-control...dpitem-1053349/ Piesa aia trebuie schimbata daca numai merge aerul pe nici o treapta Salut. Piesa aia am schimbat o acum maxim 2 3 luni. Clima functioneaza corect cand e vremea clada/rece. Cand ploua, atunci face figuri. Daca iau viraj si masina se inclina, se aude un sfarait, ca si cum ai prajii in tigaie. Se aude sfaraitu ala de cateva ori si dupa se opreste complet tot ce inseamna clima si ventilator. Dupa ce se opreste ploaia, la 2 3 ore, merge iar. Dpmdv e ceva legat de apa ca ajunge pe undeva. Unde, nu stiu... scurgerile sunt okay, chiar acum am fost si le am testat. Furtun de gradina pe putere maxima bagat in scurgere. Totu ok.chiar nu stiu cum se face ca moare clima. Multam de raspuns. |
--------------------
Renault
Scenic 2
2006
|
|
dragu ion |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 29 June 21 ![]() |
Va salut !
La mine daca dau sa recirculeze aerul din habitaclu nu sufla nimic prin gurile de ventilatie, doar se aude undeva sub bord jos o vajaiala . In rest totul merge perfect. Ce problema ar fi? |
--------------------
renault
megane scenic 2 facelift
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 09:05 |