Problema recunoastere stick USB la cd player, Kingston Data Traveler SE9 16Gb
![]() ![]() ![]() |
Problema recunoastere stick USB la cd player, Kingston Data Traveler SE9 16Gb
Mr.NiceGuy |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 16 October 06 From: Oradea ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2005 FIDJI
|
|||
Tzutzi |
![]()
|
![]() Solenzar impatimit Group: Members Posts: 478 Joined: 9 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Cum l-ai formatat? By default Win vista si 7 formateaza in sistemul ntfs, dar se poate si fat 32. Verifica cu ce metoda este formatat.
LE: Daca e ntfs il faci fat32 asa: start/run/acolo scrii "cmd" si in fereastra care apare scrii "format /FS:FAT32 X:" unde X este stick-ul tau. Spor! This post has been edited by Tzutzi: 7 Feb 2013, 16:53 |
--------------------
Ford
Focus St170 2.0 16v
2004 Solenza Scala 1.4 8v 2004
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Daca ar fi fost NTFS nu i-ar fi mers din prima, pe motiv de
QUOTE USB requirements USB 1.1/2.0 ... File System FAT 12/16/32 Oricum, reformateaza-l FAT32, fara sa folosesti quick format. Poti folosi metoda indicata de Tzutzi. This post has been edited by Markos: 7 Feb 2013, 17:39 Attached File(s) ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
click dreapta in Explorer si apoi format FAT32 nu face acelasi lucru?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ba da, de ce? De-aia i-am zis să aibă grijă să nu fie bifat Quick Format.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
spuneam si eu asa ,ca sa nu schimbe omu' bujia prin teava de esapament !!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Tzutzi |
![]()
|
![]() Solenzar impatimit Group: Members Posts: 478 Joined: 9 October 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Markos @ 7 Feb 2013, 17:36) Daca ar fi fost NTFS nu i-ar fi mers din prima... Am precizat asta in ideea in care i-o fi umblat careva la stick sau chiar el si l-a formatat ntfs. Am precizat varianta cu command prompt pentru ca optiunea din explorer nu este prezenta default in toate windows-urile. 7 Feb 2013, 19:06: QUOTE(l@u @ 7 Feb 2013, 19:01) ![]() This post has been edited by Tzutzi: 7 Feb 2013, 19:06 |
--------------------
Ford
Focus St170 2.0 16v
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Stick-ul a fost Fat32 din fabrica, cum se spune. Nu l-a formatat omul niciodata pana azi cand l-a formatat si in NTFS si in Fat 32 . Tot nu merge. Alte idei?
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Mr.NiceGuy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 16 October 06 From: Oradea ![]() |
Tocmai l-am reformatat asa cum mi-ati spus si mesajul e acelasi NO USB UNIT.
Am crezut initial ca playerul nu poate citi peste 12 gb muzica si am lasat pe el doar vreo 400 mb, dar nimic. E posibil ca frigul sa il fi afectat intr-un fel? Ma gandesc ca daca era asa, atunci nu ar functiona deloc. |
--------------------
Renault
Symbol
2005 FIDJI
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Alt stick ai incercat?
Eu am Alpine 102ri. Aveam un kingston de 4gb. A mers o perioada, dupa aia imi dadea UNIT ERROR. This post has been edited by Iulikk: 7 Feb 2013, 22:47 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Mr.NiceGuy |
![]()
|
Am incercat si merge cu alt stick de capacitate mai mica, desi si cu acesta de 16 gb, a functionat fara probleme mai bine de 6 luni. Problema e de ce nu functioneaza, ca as putea sa cumpar alt stick de 16 gb, dar daca ma trezesc ca dupa cateva luni face la fel, ajung sa colectionez stick-uri usb.
|
--------------------
Renault
Symbol
2005 FIDJI
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Cumpara altu de la emag, daca nu merge il faci retur si gata.
Dar totusi, ce faci cu 16 gb de muzica? |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Mr.NiceGuy |
![]() ![]()
|
Stii vorba aia, mai bine sa ai si sa nu iti trebuiasca decat sa iti trebuiasca si sa nu ai.
|
--------------------
Renault
Symbol
2005 FIDJI
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Cine mai ascultă coarde-n mașină?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
cordacii ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Tzutzi |
![]()
|
Niceguy din ce am inteles de la niste posesori de mini cooper, problema poate sa vina si din firmware-ul unitatii. La fel ca la tine a mers o perioada dupa care nu l-a mai recunoscut. Baiatul respectiv avea masina in garantie si s-a rezolvat la reprezentanta. Dar deja e prea complicat, plus consum mare de timp si mai bine folosesti alt stick pentru masina.
This post has been edited by Tzutzi: 8 Feb 2013, 10:10 |
--------------------
Ford
Focus St170 2.0 16v
|
|
Mr.NiceGuy |
![]()
|
Playerul e aftermarket nu e cel original reprezentanta Renault nu cred ca m-ar ajuta prea mult. Ma gandesc sa imi cumpar un alt stick mai mic, de vreo 8gb.
Inca o intrebare, se poate strica de la faptul ca sta mult timp in portul usb ? Adica eu il luam din masina odata pe luna cand mai updatam si eu melodiile. |
--------------------
Renault
Symbol
2005 FIDJI
|
|
Iulikk |
![]()
|
Nu cred ca are legatura. Eu am stick-ul in usb din decembrie
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
QUOTE(Mr.NiceGuy @ 7 Feb 2013, 22:56) Am incercat si merge cu alt stick de capacitate mai mica, desi si cu acesta de 16 gb, a functionat fara probleme mai bine de 6 luni. Problema e de ce nu functioneaza, ca as putea sa cumpar alt stick de 16 gb, dar daca ma trezesc ca dupa cateva luni face la fel, ajung sa colectionez stick-uri usb. Mie mi-a facut probleme un stick kingston, dar uneori il vedea, alteori nu... daca miscam de el putin cand era infipt isi mai revenea... am schimbat stickul si pana acum n-au mai aparut probleme... te sfatuiesc sa il schimbi si gata.. |
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
Osckar |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 30 July 18 ![]() |
Pentru cei care mai au problema cu citirea usb-ului, va recomand sa formatati usb-ul cu aplicatia "Rufus" in format FAT32
Setari Rufus: Not butable Format Fat32 Quick format |
--------------------
Renault
BMRF/Mefane
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 20:24 |