Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Topic Inchis-moderare Forum Daciaclub, Multe FFF Multe Multumiri

AMZ
post 13 Oct 2004, 10:00
Post #1

Oldschool Member

Group: Members
From: Bucuresti

Eu cred ca vreo 2-3 imagini erau suficiente. Mai ales ca nu arati si modul in care le-ai montat (bagat pe sub cheder, doar puse intre geam si cheder, lipite cu superglue etc...

--------------------

Sa conjug verbul a fi?Aaaa....aaa... aaa...Important e ce fac pentru oameni nu ce stiu.
Citat din Marian Vanghelie, opere alese, student la doua facultati.

Marty 13 Oct 2004, 09:47 Post #3

Ciumeg

Group: Moderatori
Member No.: 471
Dacia
Solenza Scala
B 88 ROZ

Ti-am sters eu pozele, si-au pus altii cu mult inaintea ta paravinturi, exista poze de la ei! Din acleasi motiv inchid si topicul, urmind sa-l sterg definitiv diseara!

--------------------

"Nu e fezabil sa ajung rege. Toata distractia e sa tragi tzeapa, nu sa primesti plocoane!" - Lolek
Nu furati, Guvernul detesta concurenta!

excl.gif Va multumesc mult, foarte mult ca ati sters pozele postate de mine si ca ati inchis topicul pe care eu il initiasem, sad.gif sad.gif imi cer mii de scuze n-am stiut ca nu se poate face asa ceva, nu stiu de ce am deschi acest topic, nu stiam ca dati cu barda, deci se adevereste ca vorba mea este pe bune .
DACA AI UN CIOCAN.....................

Ref.Paravanturi-Au fost in cutia in care au fost livrate niste profile tip U pe care le-am bagat pe culisa geamului si la urma am pus paravantul, fara super glue ( la bascalie de catre moderatori)Am inteles si ma bucur pentru cei ce si-au pus inaintea mea paravanturi, oare si pe ei i-ati hulit asa.
wub.gif
SORRY,

--------------------
Renault Renault Grand Scenic 3.1.6 Dci 130 HP. 2011 - B.XXX.AMZ
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
GeorgeB
post 13 Oct 2004, 10:14
Post #2

the 7 stars of Pleiades constellation

paravanturi au mai fost puse, nu vad de ce te superi . oricum 1 poza era suficienta. ar fi meritat puse mai multe daca pozai din timpul instalarii niste chichite and shit .

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
L7 2.5 all in black - edition -
+
Gabi
post 13 Oct 2004, 10:25
Post #3

Preacuvincios moderator

Draga Adivama
1. Daca dadeai o cautare pe dorum gaseai ca s-a mai discutat de paravanturi.
2. Marty este a inchis topicul ca nu avea rost ( s-a mai discutat dupa cum am spus mai sus si a spus si el)
3. Doua trei poze erau de ajuns si nu 8 ( cate ai pus tu). Mai ales ca nu aratai modul in care s-au montat ci numai ca ai montat .

[quote=adivama,13 Oct 2004, 12:00]

Va multumesc mult, foarte mult ca ati sters pozele postate de mine si ca ati inchis topicul pe care eu il initiasem, sad.gif sad.gif imi cer mii de scuze n-am stiut ca nu se poate face asa ceva, nu stiu de ce am deschi acest topic, nu stiam ca dati cu barda, deci se adevereste ca vorba mea este pe bune .
DACA AI UN CIOCAN.....................

[/quote]

4. Nu dam cu barda si nici cu ciocanul in useri ... dupa cum lasi sa se inteleaga ( daca e sa fiu carcotas incep sa ma gandesc la atac la persoana.... vezi regulamentul)

[quote=adivama,13 Oct 2004, 12:00]

Am inteles si ma bucur pentru cei ce si-au pus inaintea mea paravanturi, oare si pe ei i-ati hulit asa.

[/quote]

5 Nu i-am hulit pentru ca au postat in acelasi loc si nu au deschis topicuri noi doar asa de dragul de a vedea ca au si ei topicuri.

6.Da, eu l-am sters ca nu avea rost sa stea de vreme ce s-a mai discutat de asta.

P.S. Daca deschidem topicuri noi doar asa sa ne aflam in treaba nu stiu unde vom ajunge.[/QUOTE]

--------------------
Renault Megane 2 bicorp 2004 - 1.5 dci Conf Exp - XXXXXXX
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 28th April 2025 - 01:13
Dacia